שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo166.gif

היי, אני מנסה כבר מספר ימים להתקבל לפורום הזה.....כאחת מן המניין, כאורחת קיבלתם אותי יפה. האם יש תנאי קבלה?, מבחנים?...תנאים? סיפרתי כבר שאני עומדת לעבור ניתוח הגבלת קיבה, כבר שיתפתי אתכם בהתלבטות שלי לגבי הרופאים וכו....משאירה את ההחלטה לרגע האחרון סיימתי תוך שבוע את כל הבדיקות, פגשתי את רובין פעמיים, ואפילו קיבלתי ממנו מרשם לטבעת, מחר יש לי תור למרפאות החוץ באסף הרופא, אגיע לשם כבר עם כל הבדיקות מוכנות, מקווה שאצליח באיזה שהוא מקום לזרז את העניינים בימים האחרונים הבנתי שלא אוכל לעשות את הניתוח דרך המושלם כי צריך תקופת אכשרה של שנה ואני במושלם רק שלושה חודשים אז עושה הכל כדי לזרז את העניינים דרך הקופה. אולי מישהו יודע איך אפשר לזרז עניינים מנקודה זו?? נטע

שלום לאהובת הספן...

נטע... אצלינו אין מבחנים , אין תנאי קבלה , אין הרשמה... כל אחד שכותב , שעבר או בתהליכי ניתוח והשמנה למיניה הוא חבר מן המיניין המון הצלחה

ronnymp

New member
יש מבחנים ../images/Emo88.gif

אנחנו נפגשים אחת לפרק זמן מסויים ועושים "אודישן" למועמדים חדשים . מתיישבים באפרופו או יוטבתא או השד יודע איפה .... ומניחים צלחת עמוסה לעייפה מול המועמד/ת צלחת אמרתי ? .... מגש
המועמד חייב לכסח הכל .... עד הפרור האחרון ואז לקנח בעוגת ענק ובקבוק שתיה משפחתי . ואז עוברים למסעדה הבאה .... ( מתי אגב קבענו לאודישן הבא
) רוני

רוייקו

New member
רוני, מצ´וגע אחד. אתה מבהיל אנשים

יא מלעון. חולה על הראש שלך. מג´נון.

אחלה מבחן../images/Emo3.gif

אבל אני צריכה אודישין מהר, מכל הטירטורים סביב הניתוח, הפכתי אלופה בקיצור תורים, הים בסטנד ביי גם בבלינסון וגם באסף הרופא, מי שיתן תור לניתוח מהר יותר יזכה בי על שולחן הניתוחים שלו נראה שהכנסתי את שני המנתחים למוטיבציה
בכל אופן מי שעמד באודישין בהצלחה ש י ק ו ם וכל מי שעבר את האודישין, בפרוטקציה שיגלה לי בבקשה בייייי

למעלה