ביומיים וחצי שי הפך מ- 33 ל- 37 כנראה גילה את סוד הקסם של צמיחה וגדילה מואצת.... פעם הוא התענין ב-BDSM, סטוצים, סקס ואהבות אסורות, היום עכלום לא מענין אותו. לא נכנס לשום פורום. איך אנשים משתנים לך ככה מתחת לאף.... אחד המחזות היותר מעוררי גועל שראיתי... בהחלט! הכי גרוע שמישהי עוד תיפול במלכודת של הגועל הזה....
האחרונים של הנשואים - וכל הדיונים סביבם עשו לי ממש רע. אני לא יכולה לתאר לך אפילו כמה רע הן עשו לי. פשוט גועל נפש. בחילה. אייקון של פרצוף ירוק זו מחמאה. ממש עשו לי רע. ממש. זה כאילו אין מצפון לאנשים. זה כאילו הם ימכרו כל לוקש בשביל לזיין. פשוט נמוך, פתאטי, עלוב, עגום ומחליא. מסכנה אישתו. מסכנים שלושת ילדיו. מה נהיה מהמדינה הזאת? איפה המוסר? איפה טיפת אמינות? נאמנות? כל דבר הוא כלכך קל למכירה?
כן! הוא יעקוב אחרייך! כן! הוא יתקשר 200 פעם כל יום! כן! הוא ישלח לך 3000 הודעות כל יום! כן! הוא יטריד, הוא יופיע על מפתן ביתך כל בוקר, ערב, צהרים, בסופר, כשתלכי לקוסמטיקאית, וגם כשאת עם המאהב! כן! כן רבותי - רק היום!!!
גדולה את נשבעת לך את משכיחה ממני את העובדה שהגעתי לעבודה ב7 וחצי ועד עכשיו אני מחכה למשלוח של החומר מת"א < שהיה אמור להגיע ב7 וחצי> רק היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
החיים רצופים תקוות ואכזבות. כל פעם שיש תקווה - באה איזו אכזבה כדי להעיב עליה. וככה גם מאיר. מאירק'ה שלנו. בהתחלה זה נורא מחמיא. אח"כ קצת חונק. ואחרי שאת נחנקת, ומתחילה לנוס על נפשך את רואה אותו רודף אחרייך. (אני מקווה שאת מקפידה על שיעורי טרקינג במכון).
מסתבר ששנה סתם שילמתי כסף ולא היה לי זמן להגיע לשם . אבל לא על זה אנחנו מדברות. וכן מכירה את האובססיבית דמוי מאירקה שלנו. לא מתקרבת לאנשים כאלה , מפחידים אותי יותר מדי
מתעוררות בך תחושות מאד חזקות בהקשר של הנושא זה די מעודד (התחושות שמתעוררות בך, לא התופעה). לי אישית יש בעיה עם הבחור הספציפי הזה שגורם לי בחילה עזה. למדתי בחיי שאסור לשפוט איש ואני מנסה ליישם זאת. חיה את חיי ולא חייהם של אחרים. לכן מי שבוגד, בוגד. לא נכנסת למקומות לא לי. כאשר זה יגיע לחצר שלי, יש לי דיעה מגובשת לחלוטין בנושא. עד אז, לא שופטת איש (משתדלת) הבחור הזה ספציפית עורר בי גועל עם הדרך שלו לשם... לכל דבר יש מחיר, זה כבר גילינו ממזמן. יש דברים שנמכרים חינם.