שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo150.gif

המשפחה שלי הזמינה אותנו לטיול בצפון אנחנו משפחה עם 3 ילדים הגדול הוא בין 5 האמצעית החמודה בת 2 והאחרון חביב בן 1 ואנחנו מתלבטים מאוד אם להיצטרף כי אנחנו חוששים מהמזג אויר האים יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות עם הילדים באיזור הצפון בגלל מזג האויר אני מחפש מידע כמובן על מקומות סגורים אנחנו נישן בפוריה בצימר והייתי רוצה לדעת מה יש באיזור שם עד מרחק של שעה נסיעה בערך תודה רבה לכם מראש

sitvaniyot

New member
שעה מפוריה

חמת גדר - מים חמים תוכלו לשחות גם בגשם ולראות תנינים. אחלה אטרקציה לילדודס. אפשר לעלות לגמלא לראות נשרים בערך 3 שעות לפני שקיעה. קצת יותר משעה - טיול באגמון, ועשו זאת על כרכרת אופנים. מקום סגור - בדקו מה קורה במטולה, שוב יותר משעה, אבל צריך להיות שם החלקה על קרח. ליד פוריה - יש כמובן את טבריה. מה קורה שם היום מבחינת ילדים, לא בדקתי, אבל בטוח תהינה שם גינות משחקים. ואם כלו כל הקיצים - אז לא לשכוח את הסחנה. כיום כבר לא פופולרית כבעבר, אבל טמפרטורת המים והסביבה, גבוהות יחסית לעונה. מקווה שעזרתי.

תודה רבה על הרעיונות

על חמת גדר באמת לא חשבתי פרחה מראשי הסחנה קצת בעייתי כי הוא פתוח ולכן יהיה שם די קר אני מתאר לעצמי בכול מיקרה המון תודה ואם למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע כי אני צריך למלות משהו כמו יומיים

ששש

New member
עוד כמה רעיונות (אבל במקומות פתוחים)

יש ליד פוריה את יער שוויץ עם תצפית יפה על הכנרת וחלק מטבריה עד כמה שאני זוכר. עין פוריה- מעיין נחמד ומטופח של קק"ל קבר בובה למטה ליד הכנרת אפשר לעלות לארבל לתצפית ולבקר בחורבות הבית כנסת בתחילת המסלול בחלק הצפוני של הכנרת יש את פארק הירדן אפשר לעלות למצפה השלום בכפר חרוב, תצפית נהדרת על כל הכנרת, יש גם מסעדה נחמדה. טוב להכין אופציות למקומות סגורים אך לא הייתי כ"כ חושש ממז"א, תמיד הכל אפשרי כמובן אך יש לדעתי סיכוי לא רע כי תוכלו לעשות משהו בחוץ, לא כל היום יורד גשם.

תאירU4

New member
מזג האויר בצפון ממש יפה עכשיו

בשעות הערב קר אבל כל הבוקר יש שמש וממש נחמד.

ממש תודה רבה לכם על הרעיונות

אספר לכם אייך היה אחר כך אני מאוד מקווה שהמזג אויר יחייך אלינו אבל את זה נוכל לדעת רק ביום ראשון ושוב תודה רבה למגיבים

למעלה