שלום לכולם!!

שלום לכולם!!../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שלום כולם, נעים מאוד! וגם אנוכי מעוניינת בקרוב לקשט את עורי בקעקוע חדש ויפה! אבל........ יש לי המון שאלות ולפעמים אני קצת פוחדת, מהכאב, האם זה יגרום לי לבעיות בעור ומכל הדברים הנילווים כגון מה קורה לאחר המוות, מה עושים איתו בעצם (עם הקעקוע). בעברי הלא רחוק התנוסס על גבתי המסוקסת עגיל בר מהמם אך נוצר עליו בורגול מוזר ותוך כמה חודשים העגיל נפל, הגוף פשוט העיף אותו קיבינימט (לצערי נשארה לי צלקת קטנה אך מעצבנת), גם באפי התנוסס לו כוכבון וגם הוא נסתם לי (סיפורו שמור במערכת). אז ככה, בקיצור אני מעוניינת לעשות קעקוע שיהיה בחלק האחורי של הגוף או גב עליון צד ימין או גב תחתון לפני הטוסיק. יש לי כמה רעיונות אבל אני עדיין לא סגורה על זה... אני עדיין בחיפושים! אין לי גם מושג על טיב האמנים בנושא ואם תוכלו להפנות אותי אני אשמח! אולי אני יעשה באותו מקום שבו עשיתי את העגיל (דיזינגוף סנטר). אז מי שיוכל לתת לי כמה טיפים למקועקע המתחיל אני אשמח. ואחלה פורום (אגב אם תרצו יש לי אוסף גדול של מיני איורים ופנטזיה). צ'טערת שזה היה ארוך! ביי בנתיים!

N o k i

New member
היי דרדסית ../images/Emo13.gif

כרגיל, אחלק את התשובה שלי לסעיפים כי זה מארגן לי הכל טוב יותר, וגם נוח לי לחשוב על זה בצורת סעיפים
1. הכאב הוא עניין מאוד אישי. יש אנשים שיכאב להם מאוד ויש כאלה שפחות, בכל אופן תרגישי כאב כלשהו. טבלת כאב תעזור להמחיש לך את המקומות הכואבים יותר לקיעקוע ואלה שפחות.
על בעיות בעור לא שמעתי
אבל קעקוע אכן יכול להזדהם אם לא מטפלים בו כמו שצריך, או לפתח תגובה אלרגית של הגוף (אבל אני מניחה שכבר היית יודעת על אלרגיה כזו לפני ההתקעקעות). 2. אין לי תשובה ברורה על השאלה הזו, מפני שהכל בגדר שמועות.יש כאלה שאומרים שזהו סתם מיתוס טיפשי, ויש כאלה שמוכנים להשבע שאכן ראו במו עינהם איך מגלחים את הקעקוע לפני הקבורה. זה נראה לי מעט תמוה כי יש בעצם התנגשות עם שמירת כבודו של המת, אבל את יודעת מה- ממש לא איכפת לי אם יגלחו את הקעקועים שלי לאחר המוות או לא, כי אני כבר לא ארגיש את זה
3. בפורום אסור להמליץ על מקעקעים, וגם זה לא יהיה דבר נכון לעשות. עלייך למצוא את המקעקע המתאים לציור שאת מתכוונת לקעקע, ולא לגשת לזה שהמליצו לך עליו או זה שעשה לך את הפירסינג. גשי לסטודיואים שונים והסתכלי בתיקי העבודות: האם יש שם עבודות בסגנון שאת רוצה לקעקע? אם כן, האם הן מוצאות חן בעינייך? את יכולה להתחיל לשוטט כבר מכאן-תיקי העבודות של הרבה ממקעקעי ישראל על גבי האינטרנט
, אבל חשוב גם שתגיעי לבדוק את המקום לפני. לשוחח עם המקעקע, לבדוק את הסטריליזציה במקום ואת הנקיון הכללי בכלל.

N o k i

New member
אוי, כנראה שגזרתי בטעות את המקרא../images/Emo13.gif

בכל אופן- ירוק זה הכי פחות כואב, צהוב זה אי נוחות מסויימת, ואדום זה הכי כואב.. כשיש שילוב בין 2 צבעים..אז זה חצי חצי

למעלה