שלום לכולם

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

qt1

New member
שלום לכולם ../images/Emo141.gif

לפני כשבוע הייתי בראיון עבודה , בסיום הראיון התבקשתי לכתוב עבור בדיקה גרפולוגית לצייר בית , עץ , אדם , אדם בגשם ... בהודעת המנהל לא כתוב כמה שורות צריך כדי לצרף הנה קובץ , תוכלו לכתוב כמה? האם נהוג לכתוב כאן לאיזו משרה ניסיתי להתקבל? זה יוריד המון מהמתח הנפשי וגם אשמח לדעת יותר על האופי שלי, תודה. להתראות...

nili6

New member
שלום

אם אני לא טועה עשר שורות יספיקו. את יכולה בהחלט לכתוב לאיזו משרה ניסית להתקבל אני לא רואה שום בעייה עם זה. נילי.

qt1

New member
תודה נילי שימו לב לדברים הבאים

בבקשה... אני כותבת ביד ימין , נדמה לי שהיד שכתבתי בה במקור היא יד שמאל וההורים העבירו לימין! משתמשת רק בעין שמאל לכתיבה , אולי זה משפיע על הכתב , לאחרונה , מאז ניתוח בעין ימין שבעקבותו הראות שלי היא 125% (אדם ורבע במקום 100% ) רק בעין ימין אני מפספסת אות לפני אחרונה... המשרה אליה פניתי היא משרת אם בית למשפחתון. נראה לי שזהו , אני בת 41 , עקרת בית מנהלת פורומים בתפוז לומדת רפלקסולוגיה וזהו.

nili6

New member
כמה סימנים בולטים

אני אציין רק כמה סימנים שבולטים לי לעין: המרווחים הגדולים בין המילים בהתחלה גם בין השורות הירידה של ה-ת' למטה, לאיזור תחתון נטייה קהה שולטת, יש גם זווית ישרה (אוליי זה קשור לכך שהיית פעם שמאלית? ) יש עוד הרבה, אך אסתפק בינתיים בכך בתקווה שאחרים כאן ימשיכו. אל תוותרי!

nili6

New member
ועוד קצת

מצאתי הרבה פעמים רטט באותיות מגמה יורדת הן של מילים הן של שורות נ' זוויתית מאוד ויורדת שמאלה ק' שמיימינה לאחור אין אחידות לא בצורת האותיות לא בזווית לא במרווחים יש קיפוח צורה של הרבה אותיות אני חושבת שבגלל הבעיות שציינת (הראייה , והעובדה שבמקור את שמאלית) כדאי שגרפולוג מקצועי יתייחס, כך הוא יוכל לשקלל את הנתונים בהתאם (לנטרל את הבעיות). נילי.

qt1

New member
nili6 ../images/Emo51.gif

אני לא יודעת מה משמעות הדברים שכתבת מבחינה גרפולוגית , לשאלות אישיות אני אשמח להשיב עד גבול מסויים כמובן...
שוב תודה.

PreDirector

New member
ממממ

כל זה יכול לסמן בדידות ,דיכאון קל(בגלל ה ש) ,רגישה מאוד, יכול להיות פגועה רגשית.. היי ,אל תקחי את זה ברצינות,אני רק מתרגל...

qt1

New member
PreDirector תודה ../images/Emo20.gif

כתבתי הודעה ארוכה שלא עברה
אני אדם מתבודד צדקת! ואני מאוד רגישה גם פגועה וגם פגיעה. אני כן לוקחת ברצינות את מה שכתבת ומודה לך על שבכלל טרחת לכתוב , זה מאוד יפה בעיניי וראוי להערכה. שוב תודה...

sserez

New member
אות ושמה ת'

למשל הת' משנה מאוד את צורותיה: 1. שקועה בעיקר באמצע מילה, במילה ראשונה "אמרתי", "ידעתי" בשורה השניה ועוד (יש גם דוגמא לכך בסוף מילה, למשל "את" בשורה החמישית, מילה שניה). 2. קעורה ומושכת קדימה "את" (בעיקר בסופי מילים). 3. עם קמר שבור: "חולצות" - שורה 10 מילה שניה. 4. שבורה ,בשורה האחרונה: שאלות (יש גם שבירות בשאר הכתב). 5. מעט חוטית ב-"מודעות" בשורה הלפני אחרונה, גם ב-"לבדיקת" בשורה הנוספת למטה. 6. שיפודית, ההופעה השניה של "חולצות" בשורה העשירית. מה אומרים כל הת' המגוונים האלה, אתם לא חושבים שזה ממש מעניין? כלא מקצועי, ולכן יש לקחת את דברי בערבון מוגבל, הייתי חושב שאולי הדבר מורה על הרגשה של בדידות חברתית (מרווחים גדולים בין מילים). לעיתים ישנם גישושים בנושא החברתי ונסיון ליצור רושם נעים, אך לרוב אלה לא עולים יפה ועלולים להביא לתגובה תוקפנית של הכותבת כלפי הסובבים. אשמח לשמוע תגובה שלך, QT. הייתי שמח לשמוע במיוחד פרשנויות של אודי ושל משתתפים נוספים בפורום לגבי התופעה הזו.

sserez

New member
בעצם, עכשיו הבנתי שיש בעיית ראיה,

זה יכול לשנות את כל התמונה...

qt1

New member
../images/Emo19.gifsserez ../images/Emo51.gif גם לך

יש לי באמת תחושה של בדידות חברתית אם כי לא משהו היסטרי , די בגבולות הנורמה לטעמי... לא זכורות לי תקופות רבות של חיי חברה סוערים , אני חושבת שתמיד הייתי כזו למעט תקופה בת 3 שנים בה לא הייתי בארץ וגם לא כתבתי עברית ולא דיברתי עברית אלא רק אנגלית , רק במכתבים ששלחתי לארץ... , אגב, לפני תקופה זו הכתב שלי היה שונה לחלוטין ,אין לי הסבר ושכחתי לציין זאת במכתב הפתיחה , חשבתי שרק עניין הפזילה ושמאל לשעבר יהיה חשוב... האם אתה מתכוון לכך שאני מגששת חברתית? או שמנסים להתקרב אלי ואני תוקפנית? אם התכוונת לכך שמנסים להתקרב אלי ואני תוקפנית זה לא נכון, אני מאוד מעודדת אנשים להתקרב אלי, אני מודה שקשה לי עם סוגים מסוימים של אנשים , כמו לכולנו אני מניחה ,אני צריכה עניין גם באדם שמולי , אנשים משעממים לא יכולים להיות חברים שלי... שוב המון תודה.

גימי1

New member
נראה לי שמתאים לך

ללמוד רפלקסולוגיה, אולי זה ייתן לך קצת רילקסולוגיה בחייך. לאן את ממהרת ? נראה לי שאת מאוד לחוצה בחיים. רוצה להתקדם מהר קדימה ולעבור שלבים במהירו. הפרטים אינם חשובים...רק הריצה קדימה. אינך מתמקדת ואינך מסיימת פעולות עד הסוף. משבר בעבר קצת עוצר אותך מלהתקדם הלאה...אני חושב שמדובר בקטע זוגי שהיה בעבר ואת תקועה בעברך, אולי אותו את מחפשת ? את עושה הפרדה גסה בין הנושאים בחיים שלך, לא מערבבת מין שאינו במינו. לטוב ולרע. מבחינה מקצועית, אני חושב שמתאים לך יותר עבודה עם תוצאות מיידיות, אולי גם עבודה עם הידיים(עבודה פיזית), עשייה, יצירה וכו'... לא בטוח שעבודה עם ילדים מתאימה לך. זהו עד כאן, אשמח למשוב על דבריי. להזכיר, איני מקצועי ואנא קחי את דבריי בזהירות הראויה.

nili6

New member
לג'ימי, האם

לקחת בחשבון את מה שהיא אמרה על בעייתה?

qt1

New member
גימי1 ../images/Emo51.gif../images/Emo141.gif

לא חושבת שצדקת לגבי הרפלקסולוגיה , בדיעבד התברר לי שאני לא מתה על המקצוע למרות שאני אדם שמאוד אוהב לעזור לזולת אני אוהבת לטפל , אני ממש סובלת לפני כל שיעור אבל תוך כדי אני די נהנית... לדעתי ויתרתי לעצמי על לימודים אקדמאים מתוך נקודת הנחה שלא אצליח ו"התפשרתי" על רפלקסולוגיה ועל כך אני די מצטערת. - בדיעבד. אני לא לחוצה , אני מאוד רוצה להתקדם מפני שהחיים שלי מלאים בדברים שאני רוצה לדעת וללמוד- שוב, אני אדם סקרן,קשה לי מאוד לצאת מספריה עירונית , מחנויות ספרים וכדומה...הצורך לדעת כל הזמן נמצא שם. הפרטים מאוד חשובים לי , אני מתמקדת ואני כן מסיימת פעולות עד הסוף למרות שקשה לי-צדקת!. יש לי נטיה לקלוט את הפרנציפ מהר מאוד ולכן אולי לא קל לי להמשיך עם הדברים , לא כתבתי באף מקום שאני מושלמת
אני לא חושבת שאני תקועה בעברי , לפחות לא ביודעין , נכון, אני עושה הפרדה בין נושאים ולא מערבבת מין שאינו במינו, אני גם בעלת ערכי חברות מאוד גבוהים. לגבי עבודה עם יצירה - אולי אתה צודק , לגבי עבודה עם ילדים גם אני לא בטוחה , אני חושבת שבמקום יצירה התחום צריך אולי להיות דווקא עבודה עם מבוגרים , אולי משהו בתחום יחצנות , אין לי חרדת קהל , אולי זה התחום שאני צריכה להתמקצע בו לעת שיבה
אישה בגיל 41 רצה , או שזו רק אני
המון תודה...

למעלה