שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo141.gif

בשעה טובה בראשון לחודש התחלתי לעבוד.אבל זה לא היה יום שמח במיוחד באותו יום פיטרו את בעלי
ותוספת יותר "מוצלחת" ליום הזה , נתקעתי עם האוטו
וגררו אותו למוסך. ממש אני לא מבינה למה כל דבר שמח צריך להיות מלווה עם המון צ'ופצ'יקים רעים ומעצבנים. אז בנות הלואי והשנה הזאת תהייה מוצלחת לכולנו ושיהיו רק דברים טובים. סליחה על הבכיות

miri71

New member
לירון, מאחלת לך שהצ'ופצ'יקים יעלמו

ומאמינה שכל דבר הוא לטובה. עדיף להתקע עם האוטו בחיפה מאשר בכביש הערבה
וגם טוב (כן,טוב) שפיטרו את בעלך אחרי שמצאת לך מקום (טפו-טפו...touch wood) יהיה בסדר בסוף, חמודה

מירבי*

New member
לירון יקרה../images/Emo24.gif

נסי לראות את חצי הכוס המלאה, תארי לך שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע אם היו מפטרים אותו ואת לא היית מוצאת עבודה.. אני בטוחה שהוא ישתלב מהר במקום עבודה אחר טוב יותר... מאחלת לך מעתה והלאה רק טוב, והצלחה במקום העבודה החדש שלך

בנדה1

New member
לירונוש ../images/Emo24.gif

מה אומר? קודם כל ברכות על העבודה החדשה. צר לי שהשמחות לא יכולות להיות מושלמות. אמן ואמן שיהיו רק דברים טובים. נשיקות.

mondani5

New member
לירון יקירה!!

רק היום נכנסתי לאתר,אני המומה,פיטרו את איזיק,ממש לא הוגן הוא כל כך התלהב במקום עבודתו וכל כך השקיע. ההוא שיושב למעלה סוגר דלת ומיד פותח לנו דלת שניה. היי חזקה חברה. גם לי היה שבוע קשה נפטרו יום אחרי יום שני חברים טובים מהעבודה,,החיים ממשיכים ותריך להיות אופטימיים. בהצלחה בעבודה החדשה , נשיקות לאיזיק ולירין ותחזיקו מעמד אוהבת אירית

מירבי*

New member
התקלה הטכנית טופלה

בוודאי שמם לב שהיה קשה עד בלתי אפשרי לכתוב הודעות בפורום ביומיים האחרונים, היתה לתפוז תקלה טכנית שתוקנה היום.

למעלה