שלום לכולם!

Europe dreamer

New member
שלום לכולם!../images/Emo140.gif

אני חדשה בפורום :) אני מחפשת מקלט אם אנשים שאולי יבינו אותי... אני מסובכת בזמן האחרון חבל על הזמן!
אני ישראלית (טוב נו, עליתי לארץ מאורוגוואי ב99) וחבר שלי הולנדי. כן כן... אין דבר יותר קשה מלטוס הלוך וחזור כל פעם! וכן, חיפשתי כל דרך לעבור לשם איתו, אבל אין מצב :( אז זהו, סיפור חיי ... ;) אז מעכשיו יש לכם פה wannabe הולנדית חדשה! (ואם יש פה מומחים להגירה להולנד אז תודיעו ואני אהיה חייבת לכם לנצח) P: המשך שבוע נעים לכולם!

jhonson jhon

New member
למה אין דרך, יש דווקא

טוב, קצת חרשתי על הנושא אז אני יכול לתרום מעט ידע. בכל אופן לפי דעתי האפרויות שעומדות בפנייך ע"מ לנסות להשיג אזרחות הולנדית הם כאלו: 1. חתונה- אם חבר שלך בעל אזרחות הולנדית אז בחתונה תקבלי גם את (אגב זה לא חייבת להיות חתונה-חתונה.. המבין יבין). 2. משפחה- את צריכה לבדוק אם אחת מההורים שלך בעלי אזרחות של אחת מהמדינות שבאיחוד האירופאי, ואז יהיה לך אזחות אירופאית. 3. אימוץ- יש תוכנית בינלאומית שבה כביכול החבר שלך יכול להכריז שהמשפחה שלו מאמצת אותך ואז יהיה לך אזרחות הולנדית. 4. אישור שהיה- את יכולה להשיג אישור שהיה ממושך אם יש לך תואר מתקדם בתחום כלשהו ומקום עבודה נורא רוצה אותך בהולנד- אז יכול להיות לך אישור לשהיה ממושכת.

Europe dreamer

New member
ואני יודעת את כל זה =/

1. חבר שלי סטודנט והמשכורת שלו לא מספיקה לדרישות של ה-IND 2. סבים/סבתאות כל אחד ממדינה אחרת באירופה, ועדיין אין לי מצב לקבל אזרחות כזאת כי לכל אחד יש חוקים מפגרים כאלה... 3. יש לי הורים... 4. אין לי תואר מתקדם :( אני גם חקרתי והכל... זה פשוט בלתי אפשרי :( תודה שניסית בכל זאת, ואם יש לך עוד רעיונות.... ;)

jhonson jhon

New member
טוב לפחות ניסיתי :)- אני גם מנסה לקבל

אזרחות- ממש מסובך. יש לי סבתא פולנית שיש אולי סיכוי- אבל נראה שזה לא שזה קשר רחוק מדי... * אולי מישהו שיודע פה יוכל לעזור לי, שאלתי את זה בשרשור של יום העצמאות ולא ענו\לא שמו לב, אני ינסה שוב: מישהו יודע אם רופאים מקבלים הקלות בהגירה? (או שזה סתם מיתוס?) תודה מראש

Europe dreamer

New member
פולניה גם אה?

לי יש סבא פולני, סבתא רומניה, סבא לטבי וסבתא גרמניה. דווקא הפולני לפי מה שהבנתי היה הכי קל, אבל רק אם בא לך לשים בזה הרבה זמן וה-מ-ו-ן כסף... לפי מה שהבנתי אתה צריך להשיג קודם אזרחות לסבתא שלך, אחרי זה לאמא/אבא שלך, ואז לך. אז זה אותו תהליך 3 פעמים...

Fair game

New member
אם יש לכם אזרחות

רומנית\פולנית או כל אזרחות אחרת של האיחוד יהיה לכם יותר קל

Fair game

New member
לפי מה שאני יודע לרופאים

אין הקלות ותצטרך לעשות הרבה מבחנים אבל תברר כי אני יודע שיש מחסור ברופאי שיניים שם איזה רופא אתה? טוב לדעת שיש
בפורום

jhonson jhon

New member
לצערי, יש עוד דרך ארוכה לפני

כי אני רק יתחיל את הלימודים עוד מעט.. אבל לפי השרשרת אזרחויות המפרכת שאני יצתרך כדי להשיג אזרחות פולנית נראה שאני יהיה רופא לפני שיהיה לי אזרחות חחח :)

ayala26

New member
חתונה זה לא מספיק

יש עוד תנאים כמו לגור יחד באותו מקום מספר שנים. לפי מה שהבנתי (לטוס הלוך חזור) זה לא המצב.

Europe dreamer

New member
בגלל זה אני אומרת בלתי אפשרי! ../images/Emo3.gif

הבעיה היא לא החתונה או לגור ביחד, הבעיה זה המשכורת שהם רוצים שתהיה לו =/ לגור במדינה אחרת באירופה זאת עוד אופציה, אבל הוא לומד באמסטרדם אז אנחנו צריכים לחכות 4 שנים (עד שהוא יסיים) כדי שנוכל לעשות את זה. אבל האהבה חזקה יותר מכל דבר אחר ונהיה בסדר! אז מישהו פה יודע איפה אפשר ללמוד הולנדית במקום טוב? אני גרה באזור השרון :) כמה זמן הקורסים? כמה בערך עולה?

Fair game

New member
הולנדית אפשר ללמוד

באוני הפתוחה או באוני תא בחוג לשפות או דרך אתרים בנט יש גם אתר טוב בטאגליינס

מלפפiן

New member
שלום וברוכה הבאה!!!

נראה לי שמי שתוכל לייעץ לך זו sheepi שגם היא הייתה במצב דומה ואפילו נשואה להולנדי ובסוף הם עברו לגרמניה. אפשרות אחרת שאת יכולה לשקול זה לבוא להולנד על ויזת סטודנט, אבל עד כמה שידוע לי, האוניברסיטאות מעלות בשנה הבאה את שכר הלימוד ללא אירופאים, וחוצמזה יהיה מותר לך לעבוד מספר מוגבל של שעות בחודש.... פתרון אחר הוא להביא את החבר שלך לישראל

Europe dreamer

New member
לימודים....

כשהייתי בתיכון אבא שלי עבר ניתוח מאוד מסובך וקשה, ולא סיימתי תיכון... אז ללמוד זה לא ממש אופציה, כי לא ממש בא לי ללמוד שמתיים במכללה רק בשביל לעזוב את הארץ... וכן אתה צודק, על בסיס ויזה סטודנט אתה יכול לעבוד רק 10 שעות בשבוע או משהו כזה. תודה לכולם על הטיפים והכל!!

Carcano

New member
המצב שלי דומה מאוד

יש לי מישהי בהולנד ואני מתכנן להוציא אזרחות גרמנית (סבתא שלי גורשה מגרמניה ע"י הנאצים, עכשיו מותר ל לקבלי אזרחות D:) ואז לנסות לקבל הולנדית.. למדתי את השפה ואני בעל ערכים של המדינה (פתיחות, סובלנות, אוכל גבינות וכו'..) אני מקווה שכל אלו יספיקו...אם לא.....אני חושב שנתחתן...אם זה לא מספיק....נעשה ילד D:

Europe dreamer

New member
אז לא כל כך דומה ../images/Emo8.gif

אתה לפחות יכול לקבל אזרחות גרמנית... סבתא שלי עזבה את גרמניה בטח באיזה 1920 או משהו כזה... :(

ronnl

New member
אם אתה מתכנן להוציא גרמנית בשביל מה ההולנדית?

Carcano

New member
המטרה שלי היא הולנדית

בעזרת אזרחות אירופאית אני מניח שהסיכויים שלי לקבל אזרחות הולנדית יותר גבוהים. וגם אם לא אקבל הולנדית, גרמנית זה לא רע, אפשר לגור על הגבול P:

Fair game

New member
אם יש לך אזרחות של מדינות האיחוד

אתה יכול לגור איפה שבא לך באירופה ולהיות אזרח בשביל זה לא חובה אזרחות הולנדית

למעלה