שלום לכולם../images/Emo140.gif
יא אללה כה זמן לא הייתי כאן- איזה שלושה שבועות... טוב אז הייתי קצת בפראג - היה יפה אבל קפוא- אפילו שלג ירד אח"כ הייתי בארץ בערך 10 ימים- סדר פסח ,משפחה וחברים וכמו שכולנו יודעים ימי הפסח בארץ היו נוראיים והיה ביקור קשה והעזיבה היתה קשה עוד יותר,ממש רע לעזוב ככה את כולם... בפיגוע במלון "פארק" נהרגה האחראית על הקישור ללימודים בבודפשט יחד עם בעלה ואביה
עד הפיגוע באלנבי עוד הסתובבתי פה ושם אבל הפיגוע הזה הפסיק אצלי הכל- הייתי 200 מטר ממנו...ככה שאתם יכולים להבין שחוויה לא נעימה זו גרמה לי להבין שבנתיים צריך להפסיק
ומה אני יגיד לכם -קשה קשה להיות רחוק מהארץ כשהרבה חברים ומשפחה במילואים וכולם חיים בצל מלחמה,והרי אני כאן בשביל ללמוד אבל קצת קשה להתרכז בימים אלו,מה עוד שיש קצת אנטישמיות שמתחילה לעלות כאן-צלבי קרס ברחובות הפגנות פרו ערביות והתראות... טוב מה לעשות מנמיכים פרופיל
,ומנסים לשמור על המורל. זהו,מה שלומכם כולם? איך החיים במדינות שלכם? תרמילאי
יא אללה כה זמן לא הייתי כאן- איזה שלושה שבועות... טוב אז הייתי קצת בפראג - היה יפה אבל קפוא- אפילו שלג ירד אח"כ הייתי בארץ בערך 10 ימים- סדר פסח ,משפחה וחברים וכמו שכולנו יודעים ימי הפסח בארץ היו נוראיים והיה ביקור קשה והעזיבה היתה קשה עוד יותר,ממש רע לעזוב ככה את כולם... בפיגוע במלון "פארק" נהרגה האחראית על הקישור ללימודים בבודפשט יחד עם בעלה ואביה