שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

מזמן לא ביקרתי כאן. גרה בצפון. חווה את המלחמה העצובה הזאת. לא מצליחה להבין מה אנחנו עושים.... למה אנחנו הורסים והורגים והקטיושות רק מתגברות. מישהו מבין?????

צופית היחידה 1 - גם אני צפונית ולא

מבינה על מה המלחמה - וגם יודעת שזאת מלחמה לבטלה כלומר שלא יצא מזה כלום וכולם רוצים שזה ימשך ..עד הסוף .מוזר לי לחלוטין...לאיזה סוף הם מתכוונים??? אין נצחונות במלחמה....ולצערי אלו משחקי כח בלבד !. מדוע לא לשבת ולדבר עם מי שצריך לדבר במקום להרוס ולהרוג? נצחון הוא בשלום ולא במלחמה...וחבל שמי שצריך להבין זאת לא מבין. עזר כנגדו

לפחות כאן אפשר לדבר.....

בבית כולם נורא מיליטריסטים. כל כך כואב לי על ההרס הזה...... עצוב. פשוט עצב נורא.

Tal_Ya_Tal

New member
צודקת צופית../images/Emo127.gifישנו מאמר-כאן בפורום

שנכתב ב 1996 ועדיין לדאבוני רלוונטי. אנחנו כולנו עדיין לא מבינים. לא בארץ, לא במז"הת ולא בעולם. עדיין לא תפשנו כבני אדם, כקולקטיב את המושג שכולנו בעצם חלקים של אותו שלם. וכשיש מלחמה, גם אלו שכביכול אינם משתתפים במלחה, א-כ-ן
משתתפים גם משתתפים בה. עדיין לא הבינונו, שאי אפשר ששתי אצבעות של אותה יד יריבו ביניהן, מבלי שכל היד תיפגע
עדיין איננו מבינים שמלחמה בחוץ משקפת מצב של מלחמה בפנים
כולם שולחים אצבע מאשימה אל כולם "הוא התחיל" כמו בגן ילדים. אך כאשר מישהו שולח אצבע מאמשימה- שלוש אצבעות מצביעות עליו עצמו(נסו ותראו). איך אמרת-אין מנצחים במלחמה. כולם מצויים בסבל. אין נאורים במלחמה. כי מלחמה היא כלי עצמתי של הצל ומי שמשתמש בכלים של הצל, לא יכול להביא
אור גם אם הוא בטוח שהוא 'צודק' בקומונה שפת האור שאני מנהלת, אנשים מכל העולם שולחים גרידים לריפוי ושינוי המצב. גם מצב התודעה. כולם מוזמנים להכנס, להדפיס את הגרידים ולתלות אותם במקום בולט לחשיפה למה שיותר אנשים, לכמה שיותר עיניים וכדומה. אפשר לשלוח את הגרידים במייל לרשימת המכותבים ולבקשם להדפיס ולתלות. זוהי העבודה האנרגטית הטובה ביותר שאפשר לעשות לבד ממדיטציה שאף היא עבודה אנרגטית מעולה. L&L TALYA

טל תרשי לי לחלוק עליך../images/Emo62.gif

לא כל הנשמות בחרו לחוות מלחמות כקולקטיב להגדרתך הייתי קוראת לזה כפיה למען קולקטיב. יש נשמות מפותחות שעברו את שלב הלוחמה והענין הכוחני ועדיין נכפה עליהן מצב "קולקטיבי" כהגדרתך למען שלמות ואחדות היקום וכל זאת בחירת מנהיגים בלבד!. כפיה זה מושג לטעמי יותר מוצלח מאשר השתתפות במלחמה מרצון כחלק משלם. שבועטוב עזר כנגדו

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo42.gifעזר כנגדו

לכולנו יש ההגדרות שלנו. כפי שאני רואה את העניין, אין 'נשמות מפותחות' יותר או פחות.נשמה היא דבר שלם וטהור ובלתי ניתן לשינוי זהו הניצוץ האלוהי הטמון בכל אחד מאתנו והוא שלם ומושלם כמו אלוהים. לכן אין הוא 'מתפתח' (משתנה). מה שכן משתנה זה הנפש, או הפסיכה/מיינד או איך שתרצי להגדיר זאת. ואם את בוחרת לראות עצמך כ'קרבן של הנסיבות', כנראה שאין את רואה את ההשתקפות במראה שלנו, של כולנו. העולם משקף את מה שאנו מקרינים. זהו מגרש המשחקים שלנו. זהו עולם המראות המעורפלות של האפשרויות הבלתי מוגבלות. ומה שאנו רואים הוא מה שבחרנו. במודע או שלא במודע. וא-ג-ב שמי הוא טליה טל
נעים מאד. L&L TALYA

טליה טל שלום לך אינני מסכימה

עם השקפתך יש נשמות גבוהות ויש נמוכות - כל אחת מהשורש שממנו הגיעה. וכמובן יש פיתוח על ידי למידה. לא כל הנשמות נוצרו ובאו מאותו שורש עליון. נכון שבכל אחד טמון ניצוץ אלוהי אבל...נקודת הפתיחה שונה אצל כל אחד ואחד והיכולות שונות. לגבי המלחמה - אינני רואה סיבה להיווצרותה מלבד רצון מנהיגים להוביל מהלך כוחני והרסני. אני לא שותפה למהלך הזה בכל הרמות- מצטערת. אני רואה את עצמי כחלק מהיקום אבל לא חלק מהחלטות שגויות של מנהיגים. ונעים מאד גם לי עזר כנגדו

Tal_Ya_Tal

New member
הכל עניין של טרמינולוגיה-עזר כנגדו

כשאת אומרת"נשמות גבוהות" ו"נשמות נמוכות" ומדברת על "שורש נשמה" כל אלו מונחים נהירים לי. אך הם עדיין עוסקים בנבדלות.הם יחסית רמה נמוכה של הבנת האמת, על ידי חלוקה ומידור של התודעה או הנפש לקבוצות, מבלי לראות את האחדות שבכל, את אלוהים שמחופש לתפקידים שונים במחזה השמיימי שלו אנו עדים ונקיטת עמדת קרבן- אני לא אשם! לא בחרתי-אני פשוט נקלעתי לכך. מזכיר לי מעט את הסיפור המיתולוגי של חירון, המרפא הפצוע, ש"נקלע" למריבה בין קנטאורים אחרים לאטלס, שרדף אחריהם על מנת להשיב לעצמו את יינו שנגנב על ידיהם וירה בהם חיצים. חץ אחד 'פגע' בחירון ופצע אותו. הפצע לא העלה ארוכה וחירון שנועד במקור לחיי נצח ביקש את נפשו למות. כמרפא, שאמור לרפא אחרים על ידי שינוי השקפת העולם שלהם, על ידי הבאתם לידי הבנה שהם אלה השולטים בבריאותם, הוא עצמו נכנס אל תוך הדרמה הזאת של הפצוע
ולכן, לא היה מסוגל לרפא את עצמו. כך גם "נשמות גבוהות" שחושבות שהן נקלעו לדרמה של מלחמה בגלל "נשמות נמוכות" שיש להן יותר 'כח' ליצור בשדה האשליות הזה הנקרא בפינו "המציאות" יותר מאשר להם לשנות את הדרמה. במקום זאת הם בוחרים בדרמה של הקרבן והקדוש המעונה. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אהה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifא-כ-ן../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

WELCOME L&L TALYA

צר לי עדיין לא מסכימה לדעתך

אני לא נכנסת לדרמות מיותרות ולא להחלטות שגויות . אחדות נמדדת גם בדעה שונה ודעתי שונה... כל נושא הנשמות לא עוסק בנפרדות אלא בשונה שמתחבר לאחד כך אני רואה את פני הדברים אחדות לא משמעותה אחידות אלא חיבור של דעות שונות ונשמות שונות . כל אחד ודעתו דעתי שונה משלך מקוה שתוכלי להכיל את הדעה השונה ולא לתת לי לחשוב כמוך כי זה ממש מיותר עזר כנגדו

כן,

בגלל שהממשלה היתה צריכה לפנות למי שהוא הכוח האמיתי מאחרי האירועים האלה - נשיא סוריה כולם רמזו, הוא עצמו חרד ומפריח כל מיני הפחדות ארטילאיות אבל ממשלה של יחצנות עצמית וחוסר מעוף נמנעת מלפעול בדרך שאפשר יהיה להגיד לאחר מכן שהם עשו משהו. מי שהתחיל את הירי אלו חיזבאללה והם ימשיכו עם/בלי כל קשר לחיילים שלנו בלבנון. כל עוד התומך שלהם לא עוצר אותם המצב ימשיך בלבנון. בלי כל קשר לצה"ל בלבנון יש את ירי הטילים שכדי שלכאורה לנסות ולמנוע אותו שלחו חיילים להתאמן במערכות נשק חדישות להראות כמה הן יעילות כדי להגביר את מכירת הנשק לארצות זרות.

מלחמה הזאת היא

הפעם הראשונה שאני כותבת תגובות במאמרים באתרים שונים - כותרות של עיתונות. מהיום הראשון למעשה. במשך כמה ימים לא שמו את תגובותי כי הנושא הסורי הודחק. לאחר מכן כשהיה OK אנרגטי לכך מארצות חו"ל שדברו על אחריות סוריה אז כן שמו את התגובות שלי ולאחר מכן צנזרו אותן. מבחינה אנרגטי אינני עושה דבר כי 'מדיטציות השלום' שכולם עושים בלבוש שחור רק יוצרות מציאות גרועה יותר ואין לי כל כוונה להישאב אליה. לעומת זאת בבלוג שלי אני נתנת כלים כדי לשפר את המצב הכללי ובבלוג שלי באנגלית, בעדינות, אני עושה את מה שמשרדי ההסברה הישראלים היו אמורים לעשות, להעמיד את הכל בפרופורציות נכונות יותר כדי לזכות בנטיות הנכונות, שאמורות להיות מיטיבות לגבינו. כמובן לא מועיל שהמון ישראלים עושים עבודת תמיכה בנאסראללה כשהם מוכיחיםלו את החולשה שמדינית והאזרחית וכך נותנים יותר כוח, עוז ותעוזה למרצחים וגם נכונות להאריך בכך. שבת שלום

למעלה