שלום לכולם

דליתוש4

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שאלתי בפורום "מוותרים על ברית מילה" ואמרו לי לנסות פה: השאלה מופנית לגברים לא נימולים ולכל מי שיש לו/ה מידע אמין בנושא. מצטערת אם הניסוח מוזר או מצחיק או לא ברור, אני לא מאוד מבינה בעורלות, מקווה שיהיה מובן בכל זאת: מה קורה לעורלה כששמים קונדום? עם כמה ההנאה המינית יורדת בשימוש בקונדום? באיזה פרמטרים מורגש הבדל: יכולת לחוש שמשהו קורה / קשה יותר לגמור / כאלה/ ? כמה יכולת תזוזה יש לעורלה עם קונדום? תודה מראש על תשובות ענייניות וציון מקור מידע
באיחולי סקס נפלא לכולנו ושיחה נעימה דלית

../images/Emo140.gifשלום גם לך!

חבל שאני לא זוכרת, דווקא פעם הייתי עם ערל+קונדום אבל לא זוכרת, אני חושבת שהעורלה מופשלת לחלוטין עם הקונדום ואין תנועה (אם אני זוכרת טוב).

חופ שיה

New member
אני יכולה לומר לך

רק שיש גברים לא נימולים שכשהאיבר שלהם מתוח, אין עודף עורלה עודפת בעת זיקפה. האיבר מתוח ונראה כמו איבר שנימול ולכן לא אמורה להיות להם בעיה עם קונדום. לגבי אלו שיש להם עורלה - אין לי ניסיון, ההגיון שלי אומר שלא צריכה להיות בעיה, אין שם הרבה עורלה עודפת. לא הרגשתי כל הבדל עם הלא נימולים שהייתי איתם מבחינת תחושות וגם לא מבחינת הגעה לאורגזמה(לא שלי ולא שלהם) שאלה : איך גברים נימולים/לא נימולים יכולים להעיד אם יש הבדל בתחושות או בכל פרמטר אחר בין נימול ללא נימול? הרי הם נולדים נימולים/לא נימולים ולכן הם אינם יכולים להעיד על הבדלים.

יש הרבה גברים

שעברו סירקומסציה בגיל מאוחר. אם בסיבות אסתטיות או דתיות. למשל בארץ הרבה עולים מחבר העמים ושאר מתגיירים. אז עושים מחקרים בנושא, ואין דיעה חד משמעית. יש שמעדיפים לפני אבל הרוב מעדיף בלי העורלה. אצל נשים לעומת זאת יש כמעט תמימות דעים - יותר יפה נימול אבל יותר נעים לא נימול. אי אפשר לספק את כולם... :)

חופ שיה

New member
אשמח אם תביא בפנינו

מחקר כזה, זה מעניין מאוד. לגבי הנשים נראה לי שאתה קצת חוטא בהכללות, האם גם לזה יש מחקרים מבוססים?

דרדקן

New member
דווקא הבנתי שלגברים זה יותר

נעים בגלל החיכוך של העורלה בכיפת הסלע. אני בכלל נגד המנהג הברברי הזה של מילה, ואם זה היה תלוי בי, בני היקר לא היה עובר מילה. הטראומה של המילה שלו עד היום חקוקה במוחי.

גם אני נגד המנהג הברברי...../images/Emo7.gif

והבריתות של הבנים שלי באמת עשו לי רע מאוד, כזה תינוק קטן שרק רוצים להגן עליו וצריך להכאיב לו ככה. אבל לא רציתי שהם יהיו שונים פיזית וירגישו חריגים ונכנעתי להמנהגי הדת.

חופ שיה

New member
בגלל שהכיפה גלויה יותר ומתוחה יותר

ללא תוספת העורלה ואז הרגישות לחיכוך גדולה יותר. ידוע שהכיפה של איברו של הגבר זה המקום הכי מגרה , הכי רגיש , הכי מדליק.

offנועה

New member
לא מתוקה, לא הבנת...

ידוע לחלוטין למה לגבר הרגישות גבוהה יותר ועימה הנעימות. חוצן אומר שנשים טוענות שזה נעים יותר, ואת זה אני רוצה להבין, אפשר הסבר?

חופ שיה

New member
או קיי ../images/Emo9.gif

ניתן לחוצן לענות כי אני לא הרגשתי הבדל בין זין נימול ללא נימול וואט סו אבר.

הסבר מפורום(מוותרים על)ברית מילה

(ששינה לאחרונה את שמו מבעד ונגד ברית מילה) ההסבר. ומהניסון שלי, כמי שהשתוללה לא מעט על העורלה של מוז'יק חסון ויפה תואר, העורלה בהחלט עוזרת בשמירה על תנועהחלקה, ורטובה ללא חיכוך, אפשר להשתגלל חצי שעה ללא גירוי של חיכוך או יובש או שילוב קטלני של השניים בפתח הנרתיק, כי בתנועות פימפום קצרות פשוט אין חיכוך. הכל קורה בתוך העורלה (תגלגלי את ההסבר למטה, יש "סרט"). אני יודעת, אני נשמעת כמו פירסומת לעורלות!!!חחחח!!!! אבל זה בהחלט גרם לי להבין עוד יותר טוב כמה הציוד שהטבע נתן לנו הוא פשוט המצאה גאונית, וכל הגורע...גורע.

לפי מה שהרגשתי...דווקא כיפות

של שלמים רגישות יותר, וזה מוסבר יפה פה. העורלה שומרת על הכיפה ככה שהעור לא יתעבה ויתייבש. בגלל זה יש גברים שמשחזרים את עורלתם (רוצים כיפה רגישה יותר). יש אפילו קומונת שיחזור בתפוז, אבל היא סגורה.

למעלה