שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

כבר יצא לי לקרוא וגם להגיב פה ושם, אך עדיין לא אמרתי שלום רשמית... אני חיילת לקראת שחרור, רקדתי מאז ומתמיד... יש לי הסטוריה ארוכה יותר בתחום הפולקלור,ורק בכיתה י' עברתי לתחום הקלאסי-מודרני-ג'אז. רקדתי קצת אצל עידו (כשהוא עוד עשה קורסים בתחנה המרכזית הישנה ואח"כ לימד בסטודיו B), אצל רוני B (כשהיא עוד הייתה מורה אנונימית שם) וגם פעם אחת אצל אונה. בעיקר רקדתי ואני רוקדת בסטודיו DANCE - בת"א וברמת השרון. אני ממליצה לכולם להציץ ולראות מה קורה שם (מבחינת היחס, המגוון והאוירה) לפני שמתשעבדים טוטאלית לסטודיו B
. זהו אני מניחה... נעים מאוד, והמשך שבת נפלאה לכולם.

מה לדעתך חסר?

street funk אמנם אין, אבל לכל שאר הסגנונות יש מענה. יש שם לכל מורה את הסגנון שלו- בערך 8 מלמדים ג'אז, וכל אחד בסגנון אחר ולגילאים אחרים-אחת יותר ג'אז מודרני, אחד יותר פאנקי וכו'. אפילו פוינט יש לכל הרמות (שבסטודיו B אין).

כמו שאמרתי...

לכל מורה שם יש סטייל שונה, ותתפלאי לראות דווקא כמה גיוון יש בשעורים. ברור שכל אחד ומה שמתאים לו- אני רק ממליצה לנסות. שבוע טוב.

ליאנההה

New member
וואלה? מעניין דווקא לשמוע ..:)

אני רוקדת בסטודיו B ומעניין אותי לדעת מה שונה בין 2 המקומות.. (?) בכ"א, אני מנויה בסטודיוB וזה גם יותר קרוב לי לבית ככה שאני אמשיך ללכת לשם, אבל אולי אני אנסה גם את המקום השני. סתם כדי לראות איך זה. יש ממש שיעורים פתוחים? קהל האנשים משתנה כל הזמן כמו בסטודיו B (כמובן חוץ מהקבועים קבועים, אבל לא מדובר בהרבה), או שנשאר פחות או יותר אותו הדבר? ואיך שיעורי הפוינט? טובים? כי מהבחינה הזו צריך באמת יחס אישי וקשה לי להבין איך הם מסוגלים לספק אותו. כשמדובר בעניין כזה, כשלא מבצעים טוב תרגילים באמת עלול להרגם נזק.

Arabesque

New member
את יכולה אולי לתת קצת פרטים

על השיעורים הפתוחים (במיוחד פוינט) איפה כמה עולה מורים ועוד. תודה

פרטים

לא זוכרת בדיוק מחירים, אבל כל שעור עולה אותו הדבר... כרטיסיה של 8 או 10 שעורים של שעה וחצי עולה באזור ה350 ש"ח כמדומני. הכי טוב להתקשר- יתנו לך את כל הפרטים בשמחה. סטודיו ברמה"ש: 03-5408040 סטודיו בת"א- 03-5298136

למעלה