שלום לכולם

SimpleMe

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

הייתי בראיון ומבחנים לשירות לקוחות טלפוני באורנג', הם התקשרו ואמרו שעברתי, ונשאר לי לעשות מבדק בטחוני (יום שני) ואם אעבור אותו - אני אחתום באותו יום על חוזה. מחר יש לי ראיון בבזק. אני לא יודעת איזו עבודה עדיפה לי, מכוון שבאורנג' זו משרה מלאה, ובבזק עובדים במשמרות, ובעקרון אני מעדיפה שיהיו לי 2 ימים בשבוע לפחות שהבוקר יהיה לי חופשי. רציתי לדעת מנסיונכם איפה עדיף לעבוד? וגם לשאול איך אני יכולה לגרום להם בבזק להחזיר לי תשובה כבר מחר, כדי שאדע אם לחתום באורנג' ביום שני? ושאלה נוספת לעובדים בעבודות מסוג זה, איך זה מסתדר לכם עם לימודים במקביל? תודה מראש
ושירות נעים שיהיה לכם

אנשי אורנג' עוד יגיעו...

ובינתיים אברך אותך בברוכה הבאה
ולהפנות אותך למאמרים ולטאגליינס וגם לקישורים (נותן השירות השבועי) שכוללים מידע שיכול לעזור לך.

Oיון

New member
משרה מלאה בשירות לקוחות טלפוני?

ממתי? תראי, בגדול, אורנג' חברה מצוינת לעבודה, היא מתחשבת בעובדים ונותנת להם תנאים מעולים, מבחינת שעות וגמישות המשמרות הם מאוד לא גמישים, לדעתי, אם את סטודנטית ולא הלכת על משרת סטודנט יהיה לך קשה מאוד ללמוד, ולכן, אם יש לך אפשרות לבחור במשרת סטודנט - את תהני מאוד לעבוד שם, אם לא - בזק, לא פחות טובים. שיהיה בהצלחה.

SimpleMe

New member
תודה.

אני לא סטודנטית, אבל כן רוצה לעשות פסיכומטרי במהלך השנה הקרובה. את יודעת מה היתרונות של בזק? (וסליחה על ההצקה)

Oיון

New member
זה בסדר,

תראי, דודה שלי עובדת בבזק כבר הרבה מאוד שנים, והיא קודמה לתפקיד בכיר יותר רק כשמלאו לה 10 שנים לעבודה, הם מאוד דואגים לעובדים שלהם מבחינת רווחה, אם זה טיולים ואירועים, מתנות לחגים, חופשות מוזלות וכדומה. הקידום שם, כמו שציינתי, יותר בעייתי, מאחר ויש המון עובדים ומעט קידומים. אם יש לך סבלנות ורצון, תקודמי. הכל תלוי בך. אני אישית היתי בוחנת את מהות העבודה (אם זה לדוגמא 144 ואין לך בעיה לעבוד גם לילות ושבתות, אני אישית הייתי לוקחת את בזק). אני פה לכל שאלה.

SimpleMe

New member
תודה רבה, את מקסימה.

תראי, אני לא מחפשת להתקדם, אני מחפשת עבודה לשנה וזהו, לכן התקדמות היא לא שיקול. אני מעדיפה לעבוד לילות ושבתות, על פני משמרות רגילות, ואני הולכת להתראיין היום למוקד 199. הבעיה היא שמחר אני צריכה להגיע לאורנג' למבדק בטחוני, שבסיומו, אם אני עוברת אותו - אני חותמת על חוזה. מה שאומר שאני צריכה להחליט עוד היום.. את יודעת אם בבזק מחזירים תשובה באותו יום?

Oיון

New member
אני לא בטוחה..

באורנג בכל מקרה לא תמיד חותמים באותו יום.. הם בד"כ מודיעים לאחר יום - יומים. שוב, באורנג יקח לך זמן עד שתעשי לילות ושבתות. ובטח שזה לא יהיה כל שבוע. ממליצה לך להבחן ל144, מתאים יותר לנתונים שציינת ופחות התמודדות עם לקוחות נוראים..

SimpleMe

New member
תודה רבה (בפעם השלישית)

הייתי היום בבזק, המקום על הפנים, והאנשים שעובדים שם.. לא אהבתי.. מחר אני באורנג'- ומתפללת לטוב
תאחלו לי בהצלחה.

Oיון

New member
שיהיה המון בהצלחה!!!!!!

סתם מהסקרנות.. למה לא אהבת? (את יכולה במסר אם בא לך..)

אזרח111

New member
ניחוש פרוע שלי ....

רמת האנשים שעובדים במקום
יש לי חוש לדברים האלה ... תמיד אמרו לי שאני יכול להיות מדיום

SimpleMe

New member
חתמתי היום באורנג' ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ולא אהבתי את בזק, כפי שלירן ה"מדיום" אמר, בגלל רמת האנשים בעיקר, וגם בגלל שסביבת העבודה נראית מאד לא נעימה.. ובכלל, אין מה להשוות לאורנג'. זהו, מיום ראשון אני מתחילה להיות ממש כתומה

ocean boy 22

New member
לא יודע לגבי רמת האנשים..

למרות ש.. אולי זה יישמע קצת מתנשא.. אבל לדעתי אנשים שהולכים לבזק הם אנשים לא שאפתניים במיוחד.. כאילו 144? מה מאתגר בזה?

יש אנשים שלא מחפשים אתגר

ומסתפקים בעבודה נוחה שלא דורשת מאמץ פיזי ומאפשרת לשלם שכ"ד. זו עבודה מאוד נוחה בגלל המשמרות ואידאלית לסטודנטים. קשה לי להאמין שמי שהולך לעבוד ב144 מתכנן שם קריירה עד הפנסיה.

חוץ מזה שהיא דיברה על מוקד 199

שזה שירות הלקוחות של בזק ולא 144 המודיעין... אני עובדת שם, אמנם לא במוקד של המרכז, אבל אני חושבת שכמו בכל מקום אחר יש אנשים ברמה ואנשים שאתה לא מבין איך ומי קיבל אותם למוקד בכלל.. בסה"כ תנאי הרווחה בבזק טובים, אני כבר די וותיקה שם ובמשרה חלקית כרגע כי התחלתי ללמוד וזה ממש נח.. אבל שיהיה לך בהצלחה באונרג'.. !!

Oיון

New member
שיהיה המון המון המון בהצלחה!!!

ותהני!! (כשתתחילי את הקורס תעדכני במסר , אעזור לך קצת ב"למי להיות נחמד"..

miamia14

New member
היי, ידוע לכם כמה פעמים בשנה ניתן

לגשת למיונים באורנג במידה ולא עוברים פעם ראשונה? חג שמח

למעלה