שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo140.gif

רק אתמול גיליתי את הפורום הזה, כל כך הרבה שמחה בפורום אחד, איזה כיף! אני בהריון (מתחילה חודש שישי) ובעברי, לפני ההריון, רקדתי קצת ריקודי בטן (כמה חודשים כל פעם בחוגים שונים) ומאוד נהניתי. זה בהחלט הספורט החביב עלי. עם צמיחת הבטן לאחרונה ממש נהייה לי חשק לפזז ואני מחפשת חוג באיזור מגוריי (רמת-גן, גבעתיים). אני מניחה שכדאי שאצטרף לחוג מתחילים (למרות שאני כבר לא מרגישה מתחילה) כדי שאוכל לרקוד בצורה "מבוקרת" יחסית, בהתאם למצבי כרגע. האם אתן מכירות חוג כזה בסביבה? האם מורות לריקודי בטן מסכימות לקבל הריוניות עם עבר רקדני קל? תודה!

tlingit

New member
ברוכה הבאה גבינת צאן ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
איזה כינוי חמוד ומשעשע (ומרעיב
) בחרת לך
בוודאי שיש הרבה חוגים בסביבה שלך, לדעתי כדאי שתדברי עם מורות באופן אישי, כי אין תמימות דעים בנושא ריקודי בטן בזמן ההריון תוכלי למצא מידע רב על חוגים ב'לוח שיעורי ריקוד - גוש דן' שלנו
לחצי על הקישור 'לוחות' בפס הכחול בראש העמוד הזה נשמח לשמוע איך הולך

גם אני...

הכינוי הזה הוא בהשראת שבוע הבחילות הראשון (והיחיד בינתיים... טפו, טפו) שהיה לי בהריון הזה, שבו התקיימתי על קרקרים עם גבינת עזים ומים...

י ע ל י ק

New member
אהלן וסהלן ../images/Emo174.gif

אם תעשי הרבה שימי (הרעדות) כשתתחילי להניק, יהפוך החלב לניק...
סתאאאם בצחוק כמובן. אני שמחה שהצטרפת אלינו ומכירה שתי נשים שרקדו עד לחודש השמיני בחן רב. אחת מהן היתה מורה שלנו וכמובן שחלק מהתנועות כבר היו קשות, אך תמיד אפשר לרקוד באופן רגוע, עדין ונעים גם לבטן וגם לפרי שבתוכה
שיהיה לך בהצלחה

../images/Emo6.gif

תודה! איזה כיף לי, כבר אתמול הספקתי להיות בשיעור ניסיון (אצל אפרת גולדשטיין המקסימה) ואת כל הלילה אני מבלה בחלומות על פיזוזים משימי לשימי...

י ע ל י ק

New member
אפרת גולדשטין אכן

מקסימה
למדתי אצלה ונהניתי מאד. אני בטוחה שיהייה לך כייף גם בהמשך ואולי גם יצא לנו להפגש במסיבת פורים במרכז בר"ג

ליילה 1

New member
גבינת צאן../images/Emo3.gif יקרה

אני חושבת שראיתי אותך אתמול אצל אפרת.אני הגעתי לסדנא הדו שבועית, ואת מיד צדת את עיני בבטנך העגלגלה והמקסימה. זה מה שנקרא התינוק
נולד לרקוד,ואיך לא, אם הוא כבר סופג את כל הכיף הזה כשהוא עדיין ברחם אמו. תמשיכי לרקוד עד כמה שאת יכולה. שיהיה לך בהצלחה.

../images/Emo51.gif

ניסיתי את השיעור למתחילות, והמשכתי מייד אח"כ לממשיכות, נהניתי נורא, ובשלב שאתן הגעתי, פשוט ישבתי מוקסמת לראות את החלק הראשון של השיעור להשראה...

ברוכה הבאה גבינת צאן../images/Emo140.gif../images/Emo174.gif

המצטרפת לצאן מרעיתנו ומתקבלת ב
חם בזרועותינו הדלת פתוחה לך ב
רחב ושיהיה לך במזל רב.

למעלה