שלום לכולם
.

שלום לכולם ../images/Emo140.gif.

כן, אני מודה, חוץ מStairway to Heaven אין לי ממש הכרות עם שירים של לד זפלין. אני מחפש שיר של לד שמדבר על תקווה, אמון עצמי בכוחות של עצמך, התגברות על קשיים או אפילו סתם שיר אופטימי. האם תוכלו לעזור לי במציאת השיר? לספר לי מה עומד מאחוריו? תודה ויום טוב, עומרי.

AeroTom

New member
היי עומרי

הנה כמה שירים בשבילך שאולי תמצא מתאימים: Thank You. שיר תודה ומחזק. רוברט פלאנט הקדיש את השיר לאשתו. Your Time Is Gonna Come. שיר שמדבר על התגברות על בגידה והתפרפרות שכזאת של בת-זוג (ושהיא עומדת לשלם על זה). Out On The Tiles. שיר לדעתי די אופטימי. Celebration Day. שיר מאוד אופטימי וקצבי שיכול ממש להעלות חיוך ולהביא כיף. מומלץ מאוד לשמוע במצב רוח טוב. שיר של אושר ואופטימי מאוד. The Rain Song. מין שיר על התאהבות מאוד יפה. נכתב בעקבות הערה של ג'ורג' הריסון על כך שזפלין לא עושים מספיק בלדות... Dancing Days. שיר מאוד אופטימי וכיף. על קיץ ושמש ומצב רוח טוב. Ten Years Gone. שיר מקסים שלא יודע אם כזה אופטימי. רוברט פלאנט כתב אותו על בחורה שאמרה לו 10 שנים לפני כתיבת השיר, שהוא צריך לבחור בה או במוזיקה שלו. אפשר לראות במה הוא בחר ושהוא מרוצה מזה גם...אבל שיר מקסים. Over The Hills & Far Away. מין שיר מסע כזה קצבי וכיפי ומשער גם אופטימי. המילים של שירים הם השפעה מהספר של טולקין-"ההוביט" והמסע שם (לגילוי עצמך וכדומה). שמתי לך פה קבוצה של גם שירים שקטים קצת וגם קצביים יותר. יש עוד לא מעט אני משער שאולי יתאימו לך גם להגדרות, זה מה שעולה לי כרגע. ואתה כמובן מוזמן לבוא לפה בכל זמן עם כל שאלה או התעניינות בנוגע ללהקה ולמוזיקה שלה

למעלה