שלום לכולם

mik g

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שלום, אני בן 30 ואשתי בת 24,אנו חוגגים בקרוב יום הולדת ביחד,כן ,כן נולדנו באותו יום (אומנם לא באותה שנה). מחפש להפתיע אותה ... דחוף רעיונות מקוריים (כמובן לא השקעה כספית גרנדיוזית). מבטיח להעדכן אתכם אחרי יום ההולדת... תודה.

מממ.. יש לי!!

קודם כל ברוך הבא
אז ככה.. אתה יכול לקחת אותה בבוקר לספא כלשהו בארץ [שהכי קרוב כמובן] לעשות מס'זים, יום פינוק כזה.. בערב אולי תיקח אותה לאיזה מסעדה נחמדה [כמובן שהכל בהפתעה] אני לא כ"כ מקורית אבל זה מה שעלה לי.. מקווה שעזרתי
נ.ב!! מזל טוב לכם :] הרבה אושר

painapple

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif

אתה יכול לארגן פיקניק [כמה נדוש, הא..], או ארוחת צהריים עם חברים של שניכם. יום כיף ביחד למקום שהיא אוהבת [או ששניכם אוהבים], מקום מיוחד שלא הייתם בו.. הגנים הבוטניים למשל, ספארי, לא חסר מקומות יפים וכיפיים בארץ. טיול ג'יפים או קייאקים.. סופ"ש באילת או בצפון בצימר חמים ונעים.

תיקח אותה למקום פחות שגרתי,

להורים שלך למשל
וברצינות: מקום כמו לונה פארק, ספורט אתגרי, סיני (תמיד עובד
, או מועדון צניחה חופשית (באמצע שבוע זה לא נורא יקר), או תארגן לה מסיבת הפתעה עם חבר'ה שקופצים עליה, בלונים וכל הסיפור. או שסתם תיקח לסניף ה. שטרן הקרוב....זה בטוח יעשה את שלו! מזל"ט לשניכם!!!

הנווד1

New member
הפלגה ביכטה

כולל ארוחה נרות וכו' אם תרצה קישור אשלח לך. במדה וכן תבדוק טוב את מזג האויר ומצב הים,שלא תאכילו את הדגים ביום ההולדת שלכם...

ellanet

New member
ראיון נחמד

אתה יכול לקנות כמה מתנות פשוטות וקטנות, מדליקות כאלה ולפזר אותן בכל הבית להכין כרטיסים עם רמזים איפה מסתתרת המתנה הבאה ואז היא צריכה לחפש את כל המתנות.

למעלה