שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

התגעגעתי אז באתי. כמה זמן לא נכנסתי לפורום, נראה שיובלות. אז ככה: עברתי דירה והחיים בשיפוצים, ע"ג קרטונים הרבה אבק. יש עיצות איך חיים עם זה?

האגס 1

New member
היי

מהנסיון שלי במעבר דירות בשנים האחרונות, זו הזדמנות ל-איך לקרוא לזה? לשפר את המיומנות בלזרוק דברים, ובלהחליט איזה דברים שהעברנו כי "אולי נצטרך", הגיע הזמן לחתוך לגביהם ולהחליט שהם לא בשםו עדיפות. וזה כבר הרבה מעבר למעבר לבית החדש.

אתה כ"כ צודק

מעט דברים הצלחתי עוד לזרוק באריזה, אבל גם עכשיו בטוח יש עוד מה לזרוק/ לתת לחברים/משפחה וגם לנזקקים. ברוך השם, לא חסר. אבל כ"כ קשה- אני טיפוס שקשה לו להיפרד...

dana2909

New member
מוצאים חבר תמים

ובאים לבקר עם מזוודה.. רק עד שיגמרו השיפוצים.

אטיוד5

Active member
מה הבעיה לחיות עם קרטונים?

מההעברה האחרונה שלי, לפני 11 שנים, עדיין יש לי איזה 7-8 קרטונים בלתי פרוקים. לא מפריע לי.

גנגי

New member
פחחח.. גם אצלי ככה.

והתוכן שלהם זה כמו הקוסא הזאת שעד היום לא מוצאים...

פשוט מאד:

לא מוצאים שום דבר. כאילו צריך מידי פעם להחליף בגדים למשל, וחס וחלילה להתחיל לאכול בכלים אמיתים ולא בחד פעמי וכו'. לא אמרתי שאי אפשר לחיות אבל לא לאורך זמן. ואני חושבת שתסכים איתי שזה לא הכי סימפטי לאורך זמן. בסה"כ לא הסתיימו השיפוצים וקצת קשה עם כל האבק ובלי הדברים שאתה צריך. בגדול- כ"כ הרבה ארגזים נשארו סגורים והבעיה-לא יכולה לפרוק אותם עדיין,זה מה שמתסכל. אבל ברוח פסח: עברנו את פרעה, נעבור גם את זה!

shellyland

New member
Moi?!

אני נשארת בדיוק באותו מקום, אבל דומה שאני היחידה. כל היתר משחקים "כסאות מוזיקליים" עלי.

למעלה