שלום לכולם

רוית ב

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

חדשה פה. קצת בהלם. הסיפור שלנו... הריון IVF קשה ביותר , אנדו משתולל, התדבקויות בבטן מניתוח בינקות ניתוח בשבוע 19 להריון (חסימת מעיים) פתיחת בטן לכל ארכה עם העובר בפנים היפרדויות שיליה לכל אורך ההריון ולידה טראומטית שבמהלכה נקרע הרחם... אחרי 16 שעות מייסרות מאין כמותן קיסרי חרום. בקיצור לא היה חסר שאני והתינוק נעבור לעולם הבא.. ברוך השם נולד לנו פג מתוק ואנחנו כבר בני 4 חודשים. הרופאים אמרו חייבים מהר עוד הריון אחרת הכל ידבק שוב והפעם אחרי עוד 2 ניתוחי בטן - לא יהיה ממש סיכויי, גם בלי זה המצב היה חמור וזה נס מה שקרה לנו. אנחנו רוצים ילד נוסף.. (סליחה סליחה אם אני פוגעת במישהי פה זו לא הכוונה בכלל...) בלי ילדים לא יהיו לי חיים, ככה אני מרגישה. הרופא המליץ על פונדקאות להימנע מייסורי תופת כמו שהיו בהריון אם בכלל יצליח IVF.. זה אם גדול מאוד. אנחנו לא יודעים על זה כלום ודיי בהלם מימון לא יהווה בעיה... מה עושים איך מתחילים איך מתמודדים?? אני פוחדת שהפונדקאית תברח עם התינוק.... (יש לי כל מיני מחשבות מטורפות...) אני אפילו לא יודעת מאיפו להתחיל..... בקיצור זעזוע ושוק מה עושים????

היי רוית ../images/Emo141.gif

אז מה עושים ? קודם כל אומרים תודה על הקיים , ואני מאמינה שאת זה כבר עשיתם ... אחרי שהגעת לכאן , שבי , תתרווחי לך , ופשוט תקראי ... תגלי כאן עולם ומלואו - "עולם הפונדקאות ". אחרי שתקראי קצת היסטוריה תראי שהשד לא נורא כל כך ... תמצאי כאן פונדקאיות שכבר ילדו לזוגות ( כמוני) שלא ברחו עם התינוק.. תגלי שאף אחת מהפונדקאיות לא רוצה בעצם ילד נוסף על מה שיש לה כבר בבית.....על אחת כמה וכמה ילד שלא שלה
תגלי שיש פחדים אחרים , פחדים של לפני , פחדים של במהלך, ופחדים של אחרי ...כן , אפילו אחרי הלידה ...( מפחדים שהילד יקבל אפילו שפעת
) שאלי שאלות , גם אם הן נראות לך מוזרות ..תתיעצי , אבל הכי הכי חשוב אל תפחדי !!! נראה לי שאת הפחד הכי גדול כבר עברת והכל קטן עליך ! בהצלחה סיגל

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית ברכות חמות להולדת הבן . אין ספק שעברת דרך יסורים קשה וכואבת וכפי שכתבה לך, סיגל של רונן, אחרי שעברת את מה שתארת אין לך ממה לפחוד יותר. הפונדקאיות לא בורחות עם התינוק! זה לא קרה אף פעם ואני מניחה שזה לא יקרה, ברורים לי מאוד הפחדים והחשדות שלך, כמו רוב האוכלוסיה את ניזונה משמועות, סרטים, תקשורת וכו'. במציאות המצב שונה, לפונדקאיות יש ילדים משלהן (זה תנאי לקבלה לתהליך), הדבר האחרון שהן רוצות זה ילד לא שלהן. בתהליך מיון מורכב נבחרות רק כאלה שהתהליך ברור להן ומקובל עליהן. בשטח המצב זהה למה שתארת, זוגות רבים חוששים בתחילת דרכם מסיטואציה שבה הפונדקאיות לא ירצו לתת את התינוק שילדו, בפועל זה הדבר האחרון שצריך להטריד אתכם. כפי שהציעה לך סיגל, קראי את ההודעות בפורום, את מערכת הקישורים והמאמרים וכך תוכלי לקבל מושג רחב יותר על התהליך. לגבי מה שכתבת על רצונך בילד שני, את בחברה טובה, זוגות רבים ואני ביניהם ילדו את ילדם הראשון ואת הילד השני הם יולדים בעזרת פונדקאית, כך שהדבר מקובל והרגישי בנוח עם זה. בהצלחה

תודה על האינפורמציה ועוד שאלה

אם אפשר - עד כמה התהליך של מציאת אם פונדקאית הוא קשה / מסובך / יקר ? כמה זמן לוקח תהליך של מציאת אם פונדקאית? איך עושים את זה בכלל? וקצת עלי - בגלל בעיית זרע התחלנו בבדיקות במרפאת פוריות. בבדיקות שלי התגלה סרטן רחם. אמנם בשלב מוקדם אבל סרטן. כרגע אני בשלב שבו אני צריכה להחליט האם ללכת על כריתה או טיפול נסיוני שישמר את הרחם. יש עלי לחצים כבדים ללכת על בטוח ולכרות את הרחם. רציתי לדעת מה האופציות שלי במקרה שאלך על האופציה הזאת.

למעלה