שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

אז מה שלום כולכם הבוקר? פורמה אחותי, נעלמת לנו, שוביי הביתה מהררררררררררר אני בימים האחרונים במשבר קשה כל הזמן בא לי סיגריה פשוט נורא.... עד עכשו עוד לא הדלקתי אבל אני על הסףףףף..... ממש גלי חום מציפים אותי ואני מרגישה שאני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחח יהיה בסדר, לא נישבר ולא ניתן למקל הרזה עם העשן, החצופה הזאתי שתשלט לי על החיים.... איכססס אני שונאת אותה אז למה כל כך בא לי עליה????

aristo1973

New member
יעבור

יולי ,היו לי כמה רגעי משבר בשבוע האחרון , אבל מה שמעניין שבכל פעם שבא לי סיגריה חטפתי בחילה מגעילה כזאת זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שהפסקתי ככל שמתרחקים בא לנו יותר ההבדל שעכשיו זה מגיע לי עם בחילות

rony219

New member
שלום וברכה

אני חזרתי מפראג ביום שני בבוקר, היה מדהים שאין מילים לתאר, וקר בערך במידה דומה :) חברה שלי איתה נסעתי אמרה שהבינה שקשה לי כשהתחלתי ללכת בזיגזג ברחוב, כי עקבתי אחרי שובל עשן של איזה הולך רגל. היה שלב שהתחננתי ש"תאשר" לי לקנות קופסא של 10 סיגריות, "רק לטיול"... לא קניתי, לא עישנתי, ובשבוע האחרון, ממשיכה להלחם, וזה קשה, אין דרך לתאר, ונושא ההשמנה מדכא אותי נורא, לא יודעת אם השמנתי, אבל מה שבטוח זה שאני לא מרוצה ומאוד מזדהה עם מי שתאר בעיות ריכוז - כשאני צריכה ממש להתרכז ולשבת ללמוד אל תוך השעות הקטנות של הלילה כמו שאני אוהבת ורגילה, אז אני פשוט לא מסוגלת וזה הורס לי את הלימודים. אם עכשיו מישהו היה בא ושואל אותי, אז אני לא יכולה לחשוב על סיבה אחת טובה להפסיק... הדבר היחיד שמחזיק אותי לא לעשן כרגע זה "מה יגידו" וזו סיבה מטופשת לחלוטין. קיצר, רגע משבר, ומרוב שאין לי כח להיות חזקה, אז גם אין לי כח להחליט החלטה כמו לחזור לעשן... ובנימה מתוסכלת זו, לילה טוב שיהיה, רוני *מנסה ללמוד* *ביום ראשון שלושה שבועות בלי*

גלים1111

New member
ברוכה השבה רוני ../images/Emo140.gif

שמחה שהיה לך כיף בפראג, למרות שרק המחשבה על הקור שם עושה לי רע...
בקשר למשבר שלך, אני מבטיחה לך שהוא זמני והמצב ילך וישתפר ככל שתתרחקי מהסיגריות. בעיית הריכוז היא ידועה. אני חושבת שזה שילוב של שינוי הרגלים ועצבנות-יתר. גם לי היה בלתי אפשרי לעבוד בשבועות הראשונים ודי נבהלתי מזה. אבל הבעיה נעלמה לחלוטין (5 חודשים ללא סיגריות). עכשיו אני הרבה יותר מרוכזת מאשר כשהייתי עובדת מול המחשב עם סיגריה בין השפתיים, כוס קפה ביד, סיגריה אחרי סיגריה... עכשיו אני עובדת נטו, ומוזר, אבל הרבה יותר מרוכזת מבעבר. ואם ממש קשה, את יכולה לקטר פה וליילל, אשמח לעזור במה שאפשר. שיהיה סופשבוע נפלא.

rony219

New member
אויייי (נא לקרוא בהגייה פולנית) ../images/Emo4.gif

מעניין מה שאת כותבת על נושא הריכוז... ותגידי, כמה זמן לקח עד שהצלחת להתרכז ברמה סבירה לפחות? וכמה זמן עד שכמו שאת אומרת "יותר מרוכזת מבעבר"? נושא הריכוז מאוד מקשה עלי להתמודד, במיוחד שיש לי שלל עבודות ומשימות לעמוד בהן ואני מרגישה שאני לא מסוגלת לעשות כלום ושאולי הפסקתי עם הסגריות בתזמון טיפשי לחלוטין (בתוך תקופה עמוסה אפילו יותר מהשגרה העמוסה גם ככה...) תודה על התגובות, הפורום הוא באמת אחד ממקומות המפלט מהקושי הזה... (אפילו יכולת הניסוח שלי כרגע נמצאת באיזה מאפירה באיזה בית של מישהו שמעשן לו בהנאה כרגע...
) רוני *ערב קשה במיוחד...* *ביום ראשון שלושה שבועות בלי*

אז.....

היום אחרי שכבר עברתי את המשבר באתי לעבוד ו........בוםםםםםם שוב...מה זה בא לי סיגריה וכולם על ידי מעשנים ומעשנים ומעשנים ואני בוהה ובוהה ובוהה ורצתי לתיק והוצאתי את הקשית שלי והתחלתי "לעשן" אותה וכולם מסתכלים עליי בתדהמה "מה את מעשנת קשית? מה התחרפנת?" "אני רק נושפת דרכה ומתעסקת עם כל המסביב של כאילו סיגריה" עניתי להם והראיתי להם איך אני משחקת עם הקשית ביד כאילו זה סיגריה החבר'ה נגנבו לגמרי "אני לא צריכה את הניקוטין הוא לא חסר לי" אמרתי להם אני צריכה את הענין, את כל המסביב את השאיפה, את כל הסתלבט הזה של החברותא .... אז ישבתי בחברותא עם קשית קצוצה בפה והיה מצחיק...ולא עישנתי וגם הפעם המשבר עבר 3 וחצי חודשים בלי סיגריות ובזמן האחרון יותר ויותר קשה לי מעניין למה....

זולו60

New member
יולי זה מה שמדאיג אותי

את מספרת שאת שלושה וחצי חודשים לא מעשנת וקשה לך ואולי עוד יותר מתקופה מוקדמת יותר בתהליך הגמילה . גם לי זה קורה. ככל שעוברים הימים הקושי הולך וגדל אמנם נכון בתדירות נמוכה, אבל כשהדחף מגיע הוא בעל עצמה ואני מאוד מודאגת, כבר כתבתי פה שאתן לעצמי חודשיים שלושה, אחרי שקראתי את ההודעה שלך אני רואה שאצטרך לתת לעצמי ניסיון של למעלה מארבעה חודשים -אחי חזר לעשן אחרי 4 חודשים יהיה טוב מזולו המתאמצת ומשתדלת מאוד לא להישבר

גלים1111

New member
יולי יקירתי, לא להישבר!!!../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאת רק מוציאה קיטור, ולעולם לא תתפתי לחצופה הזאת
יש ימים כאלה, שיותר קשה לעמוד בהחלטות, וזה נראה כאילו הולכים כמה צעדים אחורה, אבל כשזה עובר, אפשר לראות איזו התקדמות אדירה עשינו, לא? תעשי משהו נחמד לעצמך בסופשבוע. מזג אוויר מדהים!!! אפשר לטייל בטבע ולנשום עמוק אוויר צלול. בטח כל עם ישראל ייסע צפונה, ואני נוסעת לתל אביב, לסופשבוע עם חברים, לקרוע את העיר....
ביייי...

תודדה לכם|../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

זהו, עבר לי המשבר.... הכל בסדר. גליםםםםםםםםםםםםם תעשי חיים חמודה, תקרעי את העיר ותבלייייייייייייייייייייייייי אני גם אבלה בסופ"ש הזה אכן, בטיול רגלי בצפון איך ידעת אה????? שתהייה שבת נפלאה לכולםםםםםםםםם נקיה, בריאה וללא עשן אוהבת אותכם.....

למעלה