שלום לכולם!

pazi66

New member
חונה מאחל לכם החלמה מהירה../images/Emo24.gif

לדעתי טיפול אנטיביוטי אינטנסיבי יכול לרפא את כאבי הגרון עד שבת. זאת כמובן אם אין לכם חום. אם יש חום היתי ממליץ לדחות טת האירוע

תודה לכם ואני לא ממהרת לאנטיביוטיקה

אני מגרגרת עם לימום ומלח - ומתפללת לטוב....

boaz31

New member
ל-חונה לרגע-סובלים מדלקת בגרון??

סובלים מדלקת בגרון? הוסיפו מעט לימון לכוס מים פושרים (לא חמים) וגרגרו. לאותה מטרה אפשר לערבב מיץ לימון עם דבש ומעט שום כתוש, וללקק לאט את התערובת. רוצים להקל על השיעול? חתכו בצל לטבעות ופזרו עליו דבש. חכו שהבצל יפריש נוזלים ושמרו אותם בצנצנת במקרר. לבלוע מדי כמה שעות, לפי ההרגשה. לימור פלדי, עורכת

חונה מתוקה, חברים טובים יבינו את

המצב. אם את לא במאה אחוז על הרגליים, תדחי את הארוע. חבל שאני לא יותר קרוב. הייתי בכיף עוזרת לך.

מנורה

New member
חונה יקרה החלמה מהירה../images/Emo24.gif

חברים טובים כדאי לשתף בהרגשה שלך שלא יטענו שהדבקתם אותם סוף שבוע נעים

נֵנָה

New member
ערב טוב כולם ../images/Emo24.gif ו../images/Emo51.gifולאופי

על השיר היפה שכתבת לעת לילה המשרה מצב רוח של רוגע וחום בלב
גם היום ביליתי מחוץ לבית עד עכשיו - ספרית, ארוחת צהריים בתל-אביב (כמובן במסעדת ברבוניה האהובה שמזמן לא ביקרנו בה, אחר כך ביקור אצל חברה. אנחנו חייבים ללכת עוד מעט לקניות לשבת כי מחר לקראת הצהריים יש לנו מסיבה לכבוד הולדת אחיין לכלתי מאחותה החמודה
התחזית צופה גשם בשבת
במידה ויחול שינוי מבורך והגשת יידחה ביום, אני מאד מקווה שנוכל להגיע בשבת לחיפה - הלוואי ... לחונושקה איחולי בריאות. שימרי על עצמך וקבלי את כל העצות הטובות של החברים האוהבים אותך. שעה לפני הגעת האורחים, קחו שני כדורי דקסמול סינוס בבת-אחת, או משהו דומה שמשפיע עליכם, עטו חיוך על שפתותיכם (הרי אצלך הוא ממילא נמצא כל הזמן באופן טבעי
) וקבלו את אורחיכם בשמחה ובהנאה. תראי שביום ראשון תקומו שניכם בריאים לחלוטין ומאוששים לקראת שבוע חדש ונפלא
מאחלת סוף שבוע נעים לכולם בתקווה להתראות בשבת

ora11

New member
חונה חביבה החלמה מהירה../images/Emo24.gif

גם גוגל מוגל עוזר לכאב גרון. האם היית אצל רופא? יתכן וזאת אנגינה ואז כנראה תקבלי אנטיביוטיקה. לא כדאי להסתבך עם חיידק הסטרפטוקוקוס. תרגישו טוב ושבת שלום ומבורך

חבר'ה חבר'ה רגע רגע../images/Emo18.gif

יפה שפתחתי שרשור מכובד אבל אף אחד באמת לא התייחס לנושא. אשמח לקבל מכם שאלונים מלאים.

למעלה