שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

אני סטודנטית למדעי החברה ובמסגרת עבודה סמינריונית עליי לדגום גם את קבוצת גילכם. אודה לכם מאוד אם תענו לי על השאלון המצורף ותשלחו אותו מלא לכתובת: [email protected] תודה מראש!

נֵנָה

New member
ואיך בדיוק אפשר לסמן שם את התשובה

הנבחרת, כדי לשלוח אחר כך אליך במייל?

dani 123

New member
ערב טוב

מה הבעיה ננה הקובץ נפתח בוורד בוחרים את התשובה ומסמנים ב X בסוף לוחצים על קובץ שלח אל... ומעתיקים את הכתובת ולוחצים על שלח

תודה דני ../images/Emo20.gif

אפשר גם לסמן את התשובה בבולד או בצבע... הפעילו את הצד היצירתי שבכם

izuizu

New member
ערב טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

כל מיני הגיגים של אודות נושא "הנישואין" יש לך שתי אופציות בחיים: להישאר רווק ולהרגיש אומלל, או להתחתן ולרצות למות. להתחתן, זה כמו ללכת עם חברים למסעדה. אתה מזמין מה שחשקת, וכשאתה רואה מה קיבלו האחרים, אתה חושב שהיית צריך להזמין מה שיש להם. במסיבה, אישה שואלת את חברתה: "נדמה לי שאת עונדת את הטבעת באצבע הלא נכונה". "נכון" עונה החברה, "כי אני נשואה לאיש הלא נכון". לאחר מריבה, הבעל אומר לאשתו: " את יודעת, כשהתחתנתי אתך - הייתי אידיוט והיא ענתה לו: "כן יקירי, אבל הייתי מאוהבת ולא הבחנתי שאתה אידיוט". אישה פרסמה מודעה בעיתון: "מחפשת בעל" וקיבלה מאות מכתבים בהם היה כתוב: "קחי את שלי". כשאישה "גונבת" לך את הבעל, אין נקמה מתוקה יותר מאשר שהיא תישאר אתו. גבר הוא בלתי-גמור עד שהוא מתחתן. אחרי זה הוא כבר נהיה גמור. ילד שואל את אבא: "כמה עולה להתחתן?" והאבא עונה: "לא יודע. עוד לא סיימתי לשלם". ילד שואל: " אבא. זה נכון שבהרבה ארצות באפריקה גבר לא מכיר את אשתו עד אחרי החתונה?". אבא עונה: "כן. אבל זה קורה בכל מקום בעולם". היה פעם גבר שאמר: "לא ידעתי מהו האושר האמיתי עד שהתחתנתי, ואז ... זה כבר היה מאוחר מדי". אישה אחת אמרה לחברה שלה: "אני זו שהפכתי את בעלי למיליונר" והחברה שאלה: - "למה? מה הוא היה לפני החתונה?" משיבה החברה: "הוא היה מולטי-ביליונר". הנישואין הראשונים הם ניצחונו של הדמיון על פני האינטליגנציה. הנישואין השניים הם ניצחונה של התקווה על על פני חוסר הלמידה מהניסיון הראשון. לולא הנישואין, הגברים היה מסיימים את חייהם במחשבה שהם מעולם לא עושים טעויות. במהלך מריבה לוהטת על כסף וחסכון, הבעל אמר: "לו למדת לבשל והיה לך הרצון לנקות את הבית, היינו יכולים לפטר את העוזרת. רותחת האשה ועונה: " ככה? לו למדת לעשות אהבה, יכולנו לפטר גם את הנהג וגם את הגנן !" הדרך הכי יעילה לזכור את יום ההולדת של אשתך, זה לשכוח אותו רק פעם אחת ! גבר אומר לחברו (בגאוה!): "אשתי היא מלאך" החבר עונה: "יש

izuizu

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifועוד משהוא

מה אנחנו רוצות מהגברים בגיל -21 גבר נאה..חתיך..לא כזה.. - מקסים..שרמנטי..ומחונך.. מוצלח כלכלית..כן כן..כבר בגיל כזה.. מתוקי..מבין..חכם אתלטי.. מתלבש קלאסה בטוב טעם.. שיהנה מהדברים הטובים של החיים.. מלא הפתעות.. מאהב..כן.. ועם דמיון רומנטי.. בגיל- 32 שיהיה סביר מניח את הדעת..עדיף עם רעמת שיער.. שיהיה נימוסי מהסרטים..יפתח לי ת'דלת..יזיז הכסא.. שיהיה לו מספיק כסף להצגה..לא תפרן.. שייתפקע מהבדיחות שלי....גם אם הם בדיחות קרש.. שיסחוב את הקניות שלי..סליחה.."שלנו".. שלא ישכח את הזבל בדרך החוצה.. שתהייה לו לפחות חליפה אחת נורמלית בארון.. שיאכל מה עשיתי במו ידי.. שיזכור ימי הולדת ונישואים.. שקצת ייאהב את אמא שלי.. שיירצה לעשות אהבה .. פעמיים בשבוע.. שיבין שמידי פעם אני חוטפת ת'מיגנה השבועית שלי.. שיתקלח ולא יירדם לי עם הבגדים.. גיל -40 גיל המעבר שלא ייתכער לי. .נסבלת אפילו הקרחת.. שתהייה לו עבודה קבועה. שיירצה לטייל איתי לפעמים.. שיסתכל לי בעיניים כשאני מדברת איתו..ו.. שלא יעשה כן כן בראש..והראש במקום אחר.. שיזכור לפחות את סופי הסיפורים והבדיחות שלי.. שיהיה מספיק בריא להזיז מידי פעם את הרהיטים.. שילבש תמיד!..חולצה ועדיף בחוץ..להסתיר הכרס.. שיזכור להוריד את מכסה האסלה.. שיהיה מצוחצח ולא מצ'וחצך בסופי שבוע.. שלא יעיר לי כשאני מול מראה ש..השמנתי.. ושיבין שהמראה בקיר היא רק מקדימה.. שיפרגן לי.. שהציצי עדיין זקופים.. שלא יעיר ששלמתי הרבה על..סמרטוט.. שאם מגרד לו..שלא יגרבץ לידי.. שיבין ש..משפט :"אני הולכת לאמא שלי"..- זה לא סחיטה..זה עובד.!! גיל ה-50 פלוס מינוס שיהיה לו את המספריים שלו.. ושיגזוז את שערות האף והאוזניים.. שלפחות יהיה לו מעט כסף..תמיד בכיס.. שלא יחזור על בדיחה המון פעמים.. שלפחות ייצא מהמיטה בסופי שבוע.. ולא יסתובב עם משהו שהיה פעם תחתון.. שייגרוב גרביים זהים..ותחתונים נקיים.. שיאהב את האוכל שבמו ידי "קניתי".. שיזכור את שמות האנשים.. שלא יהיה שלומפר.. שיכסה את הכרס המשתפלת..ו.. ומה שנשאר מתפארתו רבת הפעלים.. שאני רוצה אותך הלילה?..אל תשלה את עצמך.. שיילך לאמא שלו רק היא תסבול אותו.. גיל 60 ומשהו שיזכור איפוא השירותים.. שלא יינחר ויינפח לי חזק מידי.. שיזכור על מה הוא צוחק בכלל.. שיסע פעם אחת להביא הוא את אמא שלי.. שתהייה לו מספיק בריאות לעמוד על הרגליים.. שלא ישכח איפוא המשקפיים..והשיניים.. שישלים שהוא שייך לדור ההודיני..ולא החוטיני.. גיל העמידה..והחרמינציה.. שייעשה את הפיפי בתוך האסלה.. שלא יריץ לי בסרט פורנו..ישר לקטעים הנבחרים.. שישלים עם זה שהוא כבר בו 70.. שלא ישאל אותי על כל טלפון..מי זה..מה רצה. שישלים כבר עם זה שניגן כינור ראשון אצלי..ו וכיום הוא יצא מהתזמורת.. שאני תמיד אשתו.. והוא תמיד בעלי.. ויחד נשאר..ונזדקן.. ולכל הגברים שבינינו-אל תקחו את זה אישית כתבתי את זה בהומור כמובן שכל אחד והטנגו שלו..הכינור שלו..התזמורת..שלו באהבה לכולם-עם פינה תמיד חמה -

offe

New member
שרבוט לשעת לילה מאוחרת ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif|תו

בחדרי עטוי עלטה אור חיוור נשקף ממסך עמוס מלל ותמונה. עיני סופגות, מפנימות בתת מודע, מקוטלג כל נושא בתא אפור. בדיחות - המעלות צחוק מבויש סמוק בין שפתיי הארגמניות. ציטוטי שירים מזמרים באוזניי מנגינה חרישית הממיסה לבי הרגשני. חדשות - אם טובות שמחה מרננת בקרבי, אם רעות - אופל מעיק על נשמתי. מזג אוויר מחליט עבורי מה יהא סדר יומי, האם אטייל בין הטיפות או אשוטט בין קרניים מחממות. מסר חסוי מנפיק דברי ידידות חשאית חיבוק חם ונשיקה יגרום לשנתי שלווה, רוגע, חף מחלומות בגוון סיוט. ועוד בלה בלה בלה חלומות פז לכל הישנים ובוקר טוב לכל הקמים. offe

izuizu

New member
לאה שלום ברגע זה את בפורום קסם

ניחוש איך אני יודע ?????לילה טוב

דרדרית

New member
אופי היקרה. ../images/Emo39.gif על השיר הנפלא.

אוהבת לקרוא את שירייך. הם מקוריים ונוגעים ללב. ניחוש פראי בנוגע ליצירתיות שבך: נכון שאת בת מזל
? ... זה לא ניחוש כי |ציפור|קטנה לחשה לי.... המשיכי להעשיר אותנו בשירייך הנפלאים
חגית

offe

New member
../images/Emo51.gif דרדרית ויום נפלא ../images/Emo6.gif

אכן בנות מזל דגים נחשבות ליצירתיות ומי כמוך יודע. מאוד אוהבת בשעה מאוחרת בלילה - מול המחשב - לכתוב מהרהורי לבי מה שעולה בדעתי - לא יודעת אפילו אם מישהו יקרא זאת - זה פשוט מתנקז מתוכי וגורם לי הנאה. להתראות מהר מהר בידידות offe

אופי אהבתי את המילים והמחשבות../images/Emo45.gif

בוקר טוב חברים סופ"ש בפתח, יש לנו במוצ"ש 20 אורחים ואני ובעלי עם גרון כואב, לא נעים ברגע האחרון לדחות את האירוח - מה אתם הייתם עושים?

izuizu

New member
בקר טוב חונה ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מתאמצים חורקים שיניים ו ולא דוחים את הארוח . אני מאמין שיש אלוהים בשמיים ואני מבקש ממנו שישלך לכם רפואה שלמה . אמן

אנימו

New member
ראשית../images/Emo184.gifרפואה שלמה

שנית מסתערים על הגרון (עפ"י הוראות הרופא) באנטיביוטיקה וכד'. מחכים 243 שעות ואז מחליטים עפ"י המצב. לא כדאי גם להדביק את האורחים...

למעלה