שלום לכולם....

Zot ani 1

New member
שלום לכולם....../images/Emo140.gif

אני לומדת השנה בי"ב ורוצה שנה הבאה לעשות שרות לאומי. כמובן שיש לי המון שאלות ואין לי מי שיענה עליהם... אני מקווה שאתם תוכלו לפחות להדריך ולהרגיע אותי קצת... אז רציתי לשאול- איך אני אמורה לבחור אגודה שבה אני אנדב...? הרי יש שלל של בחירות...ואמור להיות אותו דבר בכולם לא...? ואמרו לי שבחנוכה צריך להרשם נכון..? והאם את מקום השירות אני בוחרת לבד...? אודה לכם מאוד אם תתיחסו לשאלות שלי...

1בלובלו

New member
שלום...

קודם כל בוודאי שלא מכריחים אותך לשרת במקום שאת לא רוצה... את בוחרת מספר מקומות שמעניינים אותך ומנסה להתקבל לשם עוברת ראיונות מתקבלת לחלק ואז בוחרת איפה את מעדיפה לשרת.... דבר שני יש מקומות שצריך בחנוכה להירשם אבל נותנים גם מאוחר יותר...זה תלוי איפה את רוצה לשרת... יש מקומות שכבר בפבואר רוצים לסגור מי יהיו המתנדבות (מעט מאוד..) וחלק שההרשמה נגמרת יותר מאוחר בפסח... אגודה את בוחרת לפי המקומות שאת רוצה להירשם אליהם וכן לפי העדפה אישית.. לדוגמא בתי חולים... יש בית חולים כמו לניאדו שרק "בת עמי" מספקים בנות לשם ואם תרצי ללכת לשם תעדיפי כמובן "בת עמי". את צריכה לסדר לך גם עדיפויות בתחומים.. לדוגמא לבת עמי יצא שם שרוב מקומות החינוך אצלה (למרות שלי קשה להאמין..) וכמובן שלומית היא אגודה שמיועדת בעיקרה לחילונים...אז הבחירה בך כמובן....
המון בהצלחה.

למעלה