שלום לכולם

lollipop girl

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני אמבר, בת 15 מבאר שבע... חדשה כאן.. :) אמממ השנה אנחנו צריכים לעשות לביצפר עבודה על נושא שאנחנו בוחרים ואני בחרתי להתייחס לנושא המאגיה כי זה הנושא שהכי מעניין אותי... אממ אני לפעמים קוראת פה בפורום אבל אני אל ממש מכירה את החוקים שלכם וכל אלה... אמממ אני מקווה להשתלב :)

Monsieur D

New member
אממ...

נושא לכיתה מאגיה וכישוף? אני לא הייתי ממליץ לך על דבר כזה כי א. רוב האנשים חושבים שזה אחיזת עיניים ב. לרוב האנשים זה מתקשר אוטומטית לכת שטן, כתות והריגת חתולים (אל תשאלי למה, אפילו אנחנו לא יודעים למה אנשים כאלה בורים...)

lollipop girl

New member
האמת

שלא איכפת לי מה אחרים חושבים בקשר לזה... אני הייתי נורא רוצה לדעת על זה ואני לא מדברת על לעשות כישופים... אני רק רוצה לדעת ולהכיר את המאגיה.... זה נושא שתמיד עיניין אותי ותמיד חיפשתי סדרות תיעודיות בקשר לנושא הזה (ולא מכושפות וכאלה חחח)....

Music Is Me

New member
שאלה בקשר למשהו פה...

(הודעה ראשונה שלי פה... נקווה להמשיך) אמרו באשכול הזה שאנשים חושבים שזה אחיזת עיניים וכאלה... אני לא חושב ככה... אני מאמין באנרגיות ודברים כאלה... אבל יש דברים שקצת קשה להאמין בהם... כמו כדורי אנרגיה

Monsieur D

New member
איך אתה רואה את "כדורי האנרגיה"?

ככדור- ברקים שניתן לשרוף איתו דברים?

Music Is Me

New member
אמממממ לא...

אני עדיין לא מושפע מדרגון בול זי... אני רואה אותו בתור כדור דמיוני חם... אנרגיה מרוכזת בצורת כדור...

BlaT©

New member
אתה אומר שאתה מאמין באנרגיה..

ואז אומר שאתה לא מאמין בריכוז של אנרגיה? לא הבנתי אותך.

lollipop girl

New member
אני לא

כמו שאמרתי אני קוראת וקראתי פה מידי פעם עוד לפני שבכלל חשבתי לעשות על זה עבודה וכבר הייתי כמה פעמים בטאגליין ובמאמרים ונכנסתי לקישורים אבל פשוט בית הספר גרם לי להתחיל לכתוב פה... כשאמרו לנו שהעבודה היא נושא חופשי אז ישר חשבתי על המאגיה. אני מאז שאני זוכרת את עצמי מאמינה במאגיה וכישוף, זה עולם מופלא לדעתי וכלל לא אחיזת עיניים. אני מאמינה בזה וחושבת שזה מאוד אמיתי...

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

מסכימה עם דניס ועם הסיבות שלו. היה לי עוד משהו (כמה משהוים בעצם) שרציתי להגיד, אבל לא הצלחתי לנסח. עימך הסליחה.

Bartal j

New member
מדליק חח עבודה על מאגיה לבית ספר..

אבל תיזהרי רק שהמורה שלך לא יבהל מהעבודה שלך חחח, לצערי מלא אנשים נוטים להגדיר אנשים שעוסקים בתחום הזה כפריקים, עובדי שטן, חוטאים שאין להם מקום בעולם הבא ובלה בלה שאר שטויות.. את יודעת משהו , זה מזכיר לי שבפעם הראשונה שהתעניינתי בזה הלכתי לסטימצקי חחח וחשבתי שאולי שמה אני אוכל לקנות ספרים טובים וששאלתי את המוכרת אם יש לה ספרים שעוסקים בכישוף ומאגיה , והיא הסתכלה עלי במבט כזה מוזר , כאילו אני איזה לא יודעת מה וזה מה זה היה כל כך מביך ,חבל על הזמן חחח אז תיקנתי את "הטעות" שלי ואמרתי לה שזה בשביל עבודת פרוייקט לבית ספר ,ופתאום היחס שלה כזה השתנה ,ונהיה חביב יותר אבל הבנתי שאין שמה ספרים שיעזרו לי חחחחח אבל זה היה מצחיק כזה אחרי שיצאתי מהחנות נשפכתי מצחוק, נשבעת , עד עכשיו שאני נזכרת במבט שלה אני קצת מחייכת , כאילו מה היה הקטע שלה לעזאזל , היא פחדה שאני אהפוך אותה ל
בטעות? או שאני ארדוף אחריה בלילה רכובה על מטאטא מעופף?? חחחחחחחחחחחח
קיצר שמעי, דווקא זה נשמע מגניב עבודה לבית ספר בנושא מאגיה ,אהבתי את הרעיון, אם תרצי שלחי אלי מסר בפרטי ואולי אני אוכל לעזור לך קצת חחח מברוק על האומץ שיש לך ,
רק חבל שאם אני אעשה עבודה כזאת בבית הספר , המורה שלי בטוח תחטוף שבץ וישר תזמן את ההורים שלי , וישלחו אותי ישר לפסיכאטר ראשי חחחחחח (כן אני יודעת שזה נשמע עצוב אבל ככה זה יש אנשים שלא מסוגלים לקבל דברים אחרים בעולם, חוץ מהתפיסה המקובלת ,אין מה לעשות בנשא הזה) אז לצערי אני נדפקתי עם עבודות במקצועות "הנורמלים" ספרות ,פסיכו, סוציו,אנגלית ושאר ירקות ..
אה וברוכה הבאה והשתלבות נעימה
שלך: בר.

lollipop girl

New member
:) היי

אני לא חושבת שהמורה תיבהל מהנושא כי מי שבוחר נושא לביצפר צריך גם לפנות למורה מתאים זאת אומרת שנתנו לנו נושאים שהם: מדעי החברה, מדעי הרוח ומדעי הטבע ואני שאלתי את המורה של מדעי הרוח אם מאגיה וכישוף נכנס בקטגוריה הזו מכייון שזה מעניין אותי והיא אמרה לי שכן ושבהחלט אני יכולה לעשות עבודה בנושא... גם שלפני שלוש שנים בערך נעשתה עבודה על מכשפות בבית הספר שאפילו זכתה בפרס או משו כזה... אני כמובן לא רוצה לעשות את העבודה על מכשפות נטו כדי שהעבודה שלי לא תיהי כמו העבודה שנעשתה לפני שלוש שנים... חוצמזה המורה בעיניין היא לא תיבהל...:) תודה רבה לכולכם על התגובות :)

האפור

New member
היא תבהל.. וגם היועצת.. אבל

זה תלוי מאיזה נקודת מבט תכתבי על מאגיה וכישוף: מנקודת מבט על מאגיה כאמונה של אנשים ושל דתות קדומות שלא ידעו להסביר את העולם אחרת או מנקודת מבט של אמגיה היא דבר אמיתי ונושם עד עצם היום הזה... אם תלכי על הראשונה יכול לצאת משהו נחמד, מין סיקור היסטורי כזה ואיך זה השפיע על אנשים בדתות קדומות...חביב דווקא... אם תלכי על השניה היועצת תביא לך שיחה חיננית וכמה מבטים נחמדים... יצא לך שם של אחד קצת מוזרה אבל לא קריטי אני מניח... השאלה אם עבודה לבית ספר מצדיקה את "הקורבן" הנ"ל... תלמדי בשביל עצמך זה הרבה יותר מעניין ככה.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

עד כמה שעצוב לי להודות בזה, אני חייבת להודות שהוא צודק, לדעתי

lollipop girl

New member
אמממ אני כן עושה את זה בשבילי

וגם עבור העבודה... הסיבה העיקרית שבחרתי במגיה כנושא לעבודה היא ההתעניינות שלי בנושא... כמובן שאני לא רוצה שיצא לי שם של אחת מוזרה אבל אם זה השם שייצא לי ואנשים ידברו עליי ככה אז הדעה שלהם עליי לא מעניינת אותי כי זה עבורם דעות קדומות וכאלה... דיברתי עם המורה בקשר לזה ואם אני אוכל לחקור על הנושא הזה והיא לא ראתה סיבה שלא.... אמממ המאגיה היא גם נושא גדול ואני אמורה לבחור נושא אחד, שאלת חקר על משהו מתוך הדבר שנקרא מאגיה.... אממ מקווה שהבנתם אותי כי אני גם לא הבנתי את עצמי :/

ToryMaster

New member
אם תבחרי שאלה

ותגידי לנו מה היא, נוכל לעזור לך יותר. לא נמנע ממך את העבודה, בתכל'ס זה נושא מעניין, ועבודת חקר עליו זה מגניב, השאלה אם זה קביל מבחינה סביבתית

Bartal j

New member
את יודעת דווקא מוצא חן בעיני שאת

לאחרים
כל הכבוד מתוקה תמשיכי כך , אני חייבת לציין שאת נשמעתלי דווקא בחורה לעניין.. GO GIRL
לא דופקת חשבון לאף אחד זה רק יעזור לך בחיים תאמיני לי אני יודעת על מה מה אני מדברת , ושאחרים שיחשבו מה שבא להם זה בעיה שלהם באמת, ואם המורה שלך בסדר עם זה ,ואין לה שום בעיה אז למה לא? הלוואי ולי היו מורות כאלה חחחחח
קיצר בהצלחה בפרוייקט שלך והלוואי ותקבלי 100 חחחחח אם יש לך שאלה: את מוזמנת לשאול חופשי וכמו שאמרה ויקי מקודם ,נשמח לעזור לך...
שלך : בר
נ.ב אה אנשנושים אני היום נוסעת לקצרין לשישי שבת ,אז אני לא אהיה פה עד יום ראשון, אז שתהיה שבת שלום לכולם ושבת של מנוחה, ביייי

Nizzan Cohen

New member
המממ.... זה נושא מעניין....

תיראי - את יודעת מה לדעתי הבעיה ? החומרים. עבודה לבית הספר דורשת ביבליוגרפיה רצינית.... אם אין לך בעיה עם אנגלית - זה יהיה פחות מסובך. וגם אז זה להשיג ספרים שלא באים בקלות. אבל מילא
. המון בהצלחה
. על ציד המכשפות יש המון חומר..... אני חושב שאולי אם תמקדי את העבודה שלך יהיה לך יותר קל למצוא חומר... אבל אני עדיין בספק
. בכל מקרה - בהצלחה
. ולימוד פורה ומעניין שזה העיקר
.

lollipop girl

New member
תודה

באמת חשבתי לעשות משו כמו משפט המכשפות מסיילם או המכשפה מבלייר, משו כזה איזה סיפור שכולם מכירים ופשוט לחקור עליו יותר ..... או אולי אני יעשה על משו אחר מהמאגיה... לאדעת מה.....

למעלה