מדליק חח עבודה על מאגיה לבית ספר..
אבל תיזהרי רק שהמורה שלך לא יבהל מהעבודה שלך חחח, לצערי מלא אנשים נוטים להגדיר אנשים שעוסקים בתחום הזה כפריקים, עובדי שטן, חוטאים שאין להם מקום בעולם הבא ובלה בלה שאר שטויות.. את יודעת משהו , זה מזכיר לי שבפעם הראשונה שהתעניינתי בזה הלכתי לסטימצקי חחח וחשבתי שאולי שמה אני אוכל לקנות ספרים טובים וששאלתי את המוכרת אם יש לה ספרים שעוסקים בכישוף ומאגיה , והיא הסתכלה עלי במבט כזה מוזר , כאילו אני איזה לא יודעת מה וזה מה זה היה כל כך מביך ,חבל על הזמן חחח אז תיקנתי את "הטעות" שלי ואמרתי לה שזה בשביל עבודת פרוייקט לבית ספר ,ופתאום היחס שלה כזה השתנה ,ונהיה חביב יותר אבל הבנתי שאין שמה ספרים שיעזרו לי חחחחח אבל זה היה מצחיק כזה אחרי שיצאתי מהחנות נשפכתי מצחוק, נשבעת , עד עכשיו שאני נזכרת במבט שלה אני קצת מחייכת , כאילו מה היה הקטע שלה לעזאזל , היא פחדה שאני אהפוך אותה ל
בטעות? או שאני ארדוף אחריה בלילה רכובה על מטאטא מעופף?? חחחחחחחחחחחח
קיצר שמעי, דווקא זה נשמע מגניב עבודה לבית ספר בנושא מאגיה ,אהבתי את הרעיון, אם תרצי שלחי אלי מסר בפרטי ואולי אני אוכל לעזור לך קצת חחח מברוק על האומץ שיש לך ,
רק חבל שאם אני אעשה עבודה כזאת בבית הספר , המורה שלי בטוח תחטוף שבץ וישר תזמן את ההורים שלי , וישלחו אותי ישר לפסיכאטר ראשי חחחחחח (כן אני יודעת שזה נשמע עצוב אבל ככה זה יש אנשים שלא מסוגלים לקבל דברים אחרים בעולם, חוץ מהתפיסה המקובלת ,אין מה לעשות בנשא הזה) אז לצערי אני נדפקתי עם עבודות במקצועות "הנורמלים" ספרות ,פסיכו, סוציו,אנגלית ושאר ירקות ..
אה וברוכה הבאה והשתלבות נעימה
שלך: בר.