שלום לכולם

התהוות

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

שמי אלכסנדרה. אני בת 17. אחרי תקופה די ארוכה של מחשבות "אז מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה?!" החלטתי ללמוד משחק. מצחיק, האפשרות ללכת וללמוד משחק בכלל לא עלתה בתודעתי כאופציה, סיווגתי את "לימודי המשחק" כמשהו שלא יניב כסף ולכן אין שום סיכוי... לפני מעט זמן, שוחחתי עם ידידה ועקב שאלה שנשאלתי, עניתי: "בימים שהיה שיעורי תאטרון, לא היה שום מצב שהייתי מבריזה. אני חושבת שנשארתי כל הזמן הזה בביצפר רק בגלל שיעורי תאטרון.". ואז נפל האסימון... אוקי, אז הבנתי שאני רוצה ללמוד משחק, מה עושים עכשיו? לאן פונים? האם יקבלו אותי, כשאני בת 17? לאן כדאי ללכת? מי יכול להמליץ לי בכלל? (לא מכירה אף אחד שלומד משחק, נראה לי) ואז הגעתי לכאן...

0Maori0

New member
כנסי../images/Emo13.gif

בטח שאת יכולה להתחיל עכשיו!!! לדעתי את צריכה ללכת ללמוד איפשהו. זה תלוי. איפה את גרה? וכמה רחוק את מוכנה לנסוע? כי יש סדנאות משחק לנוער (מתחת לגיל 18). יש הרבה. או שאם את מרגישה ממש בטוחה בעצמך ורוצה להתחיל לעבוד, לדעתי תפני לסוכנות שחקנים (אם תרצי פירוט, אני אכתוב) ותבקשי להרשם.

התהוות

New member
אני מירושלים אבל...

אני לומדת בת"א. אין לי עדיפות למקום בירושלים- אם אמצא מקום ללמוד בו בת"א, אסע לת"א...

Awaken

New member
ל- OMariO

היא אמרה שהיא רוצה ללמוד משחק אז את שולחת אותה לסוכנות? מה הקטע? מה היא כבר תלמד שם?

התהוות

New member
הי אווייקן...

העץ-שרשור בפורום מחולק בצורה כזאת, כך שאפשר להגיב ישר להודעה מסוימת (וכך לא להכנס לחלק אחר בשרשור). אחרת זה הופך את השרשור למסורבל ומבולגן. אם את/ה רוצה להגיב להודעה כלשהי, את/ה פותח/ת אותה ופשוט לוחץ/ת על "הוספת תגובה".
~~~ בכל מקרה, גם אני תהיתי למה נתנו לי המלצה ללכת לסוכנות, הרי סוכנות זה למי שכבר למדה משחק, לא?! או שאני מפספסת משהו...

שלום התהוות

קודם כל בירושלים ישנו הסטודיו למשחק של ניסן נתיב. אני משער שיש להם סדנאות לנוער בסטודיו שלו בתל אביב יש סדנאות והן מצויינות! מומלץ בחום. גם ליורם לוינשטיין יש סדנאות אני חושב איך שלא יהיה אני שחקן אז עכשיו את מכירה אחד ואם יש לך שאלות שאני יכל לעזור בהן - תכתבי לי מסר. בהצלחה

למעלה