שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן, וזה כי אני לא יכולה לשתוק יותר, אני קוראת בפורום כבר זמן רב, מזדהה מאד עם כל אלו שיש להן חמה מהגיהנום. אני נשואה יחסית טריה, ואני לא סובלת את חמתי, זה ממש הגיע למצב בלתי נסבל. למזלי בעלי גם כועס מאד על אימו, ומצדיק אותי לחלוטין בכל התחושות שלי, הוא מבחינתו מנתק איתה יחסים מחר בבוקר, זאת אני שעדיין מחזיקה את העניינים על אש קטנה. באיזה מצב הייתם מנתקים יחסים לגמרי? מה היה שובר את גב הגמל שלכם? מה מבחינתכם הוא לא בא בחשבון ששווה לפוצץ הכל עליו?

גליתrt

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ניתקתי ת'קשר כשזה הגיע לבן שלי - חמי היה מתנכל אליו בגלל שהוא כעס על בנו-בעלי. גלית

sovlanit

New member
יוספה קוזין ברוכה הבאה

תודה על דברייך. באשר לשאלתך-לכל אחת מאיתנו יש דברים שונים שמבחינתה הם בגדר "ייהרג ובל יעבור". צר לי בנוגע ליחסייך עם החמות. הפוטנציאל לשינוי ביחסים אצלך גדול משום שאתם נשואים טריים. אם בעלך לצידך ותומך בך-זה הכי חשוב.ככה שומרים על שלום הבית... למה חשוב לך שהיחסים בינו לבין אימו יישמרו??? מאחלת לך שינוי מהיר ומבורך.המון אושר.

ביננו לא ממש חשוב לי שהיחסים בין

בעלי לאימו ישמרו, וכמו שכבר כתבתי הוא מבחינתו עכשיו מרים אליה טלפון ואומר לה שהוא לא רוצה לראות אותה יותר בחיים, וזה בצדק! היא אדם רע ונקמני, שכל חייו מחפש להשפיע על כולם וזה בדרך כלל בשיטת הכפיה! היא חושבת תמיד רק על עצמה, פולשת בצורה חצופה לחיי הסובבים אותה, מנסה לתקן ולשפר את כולם חוץ מאת עצמה וזה תמיד בצורה מעליבה ועוקצנית. לאחרונה קרה מקרה שהוריו של בעלי סיבכו אותו שלא לצורך בחוב כספי גדול מאד. משהו שממש גדול עליו ועלי, בקצרה אומר שהם הבטיחו/ נתנו מרצונם כשלא ביקשנו כלום, סכום כסף גדול מאד לקניית דירה,לנו זה היה מוזר חשבנו שאולי הם רוצים לשפר את היחסים והם ממש התעקשו שניקח, ופתאום ברגע האחרון ממש אחרי שהכל חתום וסגור התברר לנו שהכל שטויות ובכלל לא קיים הכסף, והם מיצידם פשוט אמרו אין! בלי התנצלות אפילו. מבחינת בעלי זה זילזול ברמות שהוא לא יכול לסבול, ועכשיו הוא נמצא בחוב כספי ענק שלא באשמתו, ואם לא היינו כביכול מקבלים מהם את הסכום שהיציעו לא היינו בכלל חושבים בכיוון של קניית הדירה, היינו ממשיכים לגור בצניעות בדירתנו הקטנה בשכירות והיה לנו נפלא וטוב ככה. אני מזכירה שאנו נשואים טריים ובמקום לפתוח את חיינו בשמחה ועם קצת עתיד אנו פותחים בחוב ענק שנופל על כתפנו ללא שום סיבה, ולהם אפילו לא אכפת, הם ממשיכים בחייהם, הכל בסדר אצלם, אפילו סליחה לא שמענו מהם ומעבר לזה הם ניסו לשכנע את בעלי לא לגלות לי שאין כסף ושהוא לקח הלוואה ענקית. מה דעתכם?

איזה באלאגן

תראי לנתק קשר זה הדבר הכי פשוט וקל (לא מבחינה רגשית אלא מעשית) ואח"כ אולי אפשר להתחרט ולבכות אבל המעשה נעשה. תנסי להסתכל על החוב כעל מהמורה שכשתעברו אותה תצאו מחוזקים יותר ועם דירה משלכם. בכל מה שקשור להוריו מן הסתם תסרבו לקבל מהם דברים ואל תשתפו אותם בדברים אישים שלכם. שואלים מה קורה - עונים הכל בסדר. אני ממש מקווה שתצאו מהחוב במהרה ותתפנו לחיי הנישואים המהנים.

רק לצורך השלמת הסיפור

כבר הפסדנו את הדירה, היא החוזרה לבנק,לכונס נכסים כדי לסגור את החובות הענקים כי בסוף לא היה לנו שום מימון התחלתי. אני לא כל כך מבינה בכסף בעלי יותר התעסק בזה. השורה התחתונה היא שהיום אין לנו את הדירה ואנחנו גרים אצל ההורים שלי! והם הוריו של בעלי הכל בסדר אצלם, אין חדש, הכל טוב, ממשיכים בחייהם נהדר ולא מבינים שהרסו לנו את החיים, לפחות את ההתחלה שלהם

sovlanit

New member
יוספה קוזין,WOW WOW WOW

אני בטוחה שהכל יסתדר לכם על הצד הטוב ביותר מכל הבחינות. ואיך אומרת ורדה:"תעיפי אותם מחייך" ואתמול...

ענתר

New member
ברוכה הבאה יוספה

נשמע קטע ממש קשה, להתחיל כך את הזוגויות מזל שבעלך תומך בך, על תקחי את זה כמובן מאליו לכל אחת יש משהו אחר ששובר את גב הגמל, אני פעמים רבות נשברתי,אך מאחר ובעלי לא תומך בכך, הרי עמולם לא ניתקנו את הקשרים גישתו שההורים הם בעלי המניות מאחר והם גידלו אותנו ושאני צריכה להבין שכך זאת אמו בהצלחה בעתיד

../images/Emo57.gifיוספה...........

אז ככה: אני ניתקתי את יחסיי טוטלית עם משפחתו של בעלי....... אני נשואה 17 שנה ויש לנו 5 ילדים 3 בנות ושתי בנים הכל היה בסדר עד שאני ובעלי נקלענו לפרשת דרכים ואז כשמשפחתו גילתה עשו " לי משפט" בזמן הזה נכנסתי להריון 5 לאחר פגישה איתם כעסתי נורא בכיתי ולאחר מכן לא הרגשתי טוב למחרת הגעתי לב"יח עם איבוד דם ושכבתי שם 3 ימים אף אחד מהם לא בא לבקר אותי........ אבל אמרתי בליבי לא חשוב יש אנשים שלא אוהבים לבקר בבית חולים לפחות להרים טלפון נאדדה... היו לי הכנות לבת מצוה של הילדה השניה חשבתי בליבי הנה הם באו אולי יגידו מילה טובה כלום נכנסו כמו זרים . בהדלקת הנירות החלטתי לנקום בהם נקמה שידעתי שתעלה לי ביוקר אבל בכל זאת נקמתי לא הזמנתי את נשותיהם של אחיו של בעלי להדלקת הנירות ופה היה הפיצוץ מה שעיצבן אותי זה שחמו7תי הגנה עליהם ואמרה שזה מעשה מגעיל מה שעשיתי ההריון 5 נפל ועברתי גרידה .......... נכנסתי שוב להריון ושתביני לא הייתי בקשר איתם וגם אמרתי לבעלי לא להגיד שאני בהרין בחודש שביעי רק סיפרתי לחמותי........ כשילדתי לפני חודשיים אף אחד מהם לא בא לבקר אותי אפילו לא חמתי...... חשבתי זו הזדמנות לשבור את הקרח . לברית רק חמותי ושתי אחיו באו לבד ללא נשים (יש לו 3 אחים ואחות.) בבת היולדות ההורמונים כנראה ישתללו אצלי התקשרתי לבעלי ואמרתי לו איך זה שאמא שלך לא באה? לא היה לו מה להגיד כאב לי נורא שהם לא באו אבל התגברתי ........ היום הם גמרו את הקריירה שרופים בעייני ואין דרך חזרה...... זה הקש ששבר את הגמל שלי............ בעלי לא מדבר עם אחיוועם חמותי הוא בקשר טלפוני בלבד....... ואני מבחינתי לא אעשה כלום על מנת לשנות את המצב!!!!!!!!!! בהצלחה בדרכך!!!!!! לילונית 5

מבינה אותך מאד באמת גועל נפש

ואת יודעת מה אולי עדיף שילדייך לא יכירו ולא יהיה בסביבת אנשים כאלה רעים וחסרי לב. בשביל מה הם צריכים סבתא שלא מעוניינת בהם, לי יש מזל שמשפחתי מאד תומכת ואוהבת הורי מאד אוהבים את בעלי, ולכן קיבלו אותנו באהבה רבה כשלא נותרה ברירה והיינו חייבים לגור אצלם. אני צופה את עתידי כדומה לשלך, השאלה מה לעשות לנתק עכשיו ולמנוע את עוגמות הנפש, או לנסות בכל זאת להחזיק איזה קשר בסיסי. בעלי לא מוכן ללכת לשם בכלל, הוא אומר שהוא צריך הרבה חופש ושקט מהם, מפחיד אותו שיעשה משהו באמת קשה כשיהיה שם. הוא רותח, הוא מרגיש שהם גרמו לו להתדרדר והשפילו אותו מולי ומול משפחתי. בעלי עובד נורא קשה והוא עושה הכל כדי שיהיה לנו טוב, והם ככה ברגע הורידו אותו ממצב סביר לבלתי אפשרי. מעבר לזה אין לי שום רצון בעתיד לתת לחמתי להיות בסביבת ילדי לשמור עליהם או כל סיטואציה אחרת שתאפשר לה להכניס להם את הרעל שלה, או להכניס לי. מה עצתך?

יוספה.....

א. תרגיעי את בעלך כמה שאפשר ראי משפחה לא בוחרים זה מה יש. צריך לשתדל להסתדר עם כולם ואם לא הולך אז לא הולך אבל אני בהשוואה אלייך מכירה את המשפחה כמעט 19 שנה ויודעת להבדיל בין טוב לרע. וגם משפחתי תומכת בי אבל......... בגדול כואב לי בגלל בעלי ושתביני אם אני רוצה לשנות את הכל אני יכולה אבל לא מגיעה להם....... אחים של בעלי לא ראו את הבן התינוק שלי הואבן חודשיים את מתארת לעצמך....... שיקפצו לי

אם בעלך מרגיש שהוא לא רוצה קשר

איתם וגם את חושבת כך, אל תכריזו על ניתוק הקשר, פשוט אל תלכו ואל תתקשרו אליהם. נשמע שהם אנשים טיפשים על שהכניסו אתכם לחוויה כה לא נעימה, מקווה שיאיר לכם המזל ותתאפסו ותתקדמו בחיים, ושהם ירקבו בפינה שלהם.

שלום לך יוספה ../images/Emo140.gif

את שואלת על קוים אדומים? כל אחת לגופה ולי עדיין לא יצא להתקל בזאת כי ברוך ה' חמותי אישה באמת טובה. לנתק יחסים עושים במחי יד אבל לחבר בניהם שוב לוקח המון זמן ועבודה קשה. אז לפני שאת ממהרת לקחת החלטות תחשבי היטב אם כל זה שווה באמת.

tomsima

New member
עצוב

המקרה שאת מתארת הוא מאוד עצוב, אני כבר ניתקתי את היחסים עם חמי. אנחנו גרים בדירה שכורה קטנה ולא נעימה (בלשון המעטה) ולחמי המלייאנים הטעונים במלא כסף לא איכפת. וכמו שכתבתי בעבר למדתי שהם לא כספומט (למדתי עם הרבה עצבים). אבל אין פיתרון חד משמעי, האמת אני אישית הייתי מנתקת את היחסים איתם כי וואלאק לא צמיד צריך להלחם להיות בקשר יותר מדי (כמו שניסיתי בשנתיים האחרונות). אבל יהיה מי שיבוא ויגיד שזה פיתרון קל ולא בהכרח נכון, ויכול מאוד להיות שזה יותר צודק. אולי פשוט כדאי להתקרר קצת מהמצב ואח"כ לחשוב. אני גם מצטרפת לדעה שכדאי לך קודם כל להרגיע את בעלך, הוא צריך להבין שאת הבנאדם האחרון שממנו הוא צריך להתבייש הוא צריך להבין שלמרות כל מה שקרה לך זה לא משנה. בהצלחה

למעלה