שלום לכולם.....

שלום לכולם......./images/Emo140.gif

יצא לי לשמוע לאחרונה את "ג'יזס קרייסט סופרסטאר", והייתי רוצה לקבל קצת פרטים על אופרת הרוק.....מישו

שלום לליידי!

שתי ליידי בפורום אחד....בעייתי האמת היא שגם לי השבוע יצא להתוודע לאלבום המשובח הזה ולקול הנהדר של גילאן בזווית שונה ממה שהכרתי... הוא לא יורד אצלי מהמערכת... איזה פרטים בדיוק את רוצה לדעת על האופרה?

LadyG

New member
שבעת הימים האחרונים

בחייו של ישו כפי שנראו בעייניהם של אנדרו ללויד וובר וטים רייס. אופרת רוק מעולה שבמעולות, שחשפה כמה איאן גילאן הוא זמר דגול. איאן גילאן בתפקיד ישו, מוריי הד כיהודה איש קריות ואיבון אולימן כמריה מגדלנה. אין ספק שעתם היפה ביותר של הצמד וובר את רייס. ולא לטעות בגרסאות מדובר על האלבום החום שבגרסת התקליט שלו הוא תקליט כפול.

Grimble Grumble

New member
אני מכיר 6 גרסאות...

הגרסה עם איאן הגרסה של הסרט (רוב הזמרים שונים מהגרסה הקודמת, חוץ מההוא ששר את פונטיוס ואיבון) גרסה אוסטרלית (הקאסט האוסטרלי משנות ה70) גרסה חדשה (של הקאסט של לונדון משנת 99 אם אני לא טועה) גרסה של הקאסט של ברואדווי משנות ה70 גרסה עם אליס קופר (לא זוכר מי עוד משתתף, רק זוכר שאליס קופר בתפקיד יהודה'לה) בכל מקרה, עכשיו בדקתי באמאזון, יש לפחות עוד 4-5 גרסאות באלבומים שלא הזכרתי... הגרסה של איאן טובה בהרבה מהשאר (שמעתי את כל אלה שרשמתי), גם הגירסה האוסטרלית לא רעה בכלל...

Grimble Grumble

New member
הגרסה עם איאן גילאן

יש אלבום עם עטיפה שונה גם, אבל הגרסה זהה, רק שהאלבום הזה נמכר בארץ מאד בזול אז מומלץ ביותר...

Grimble Grumble

New member
עוד עטיפה

זאת העטיפה שיש לי, גם כן הגרסה עם גילאן, כשקניתי את האלבום הזה בטאוור (אלבום כפול) הוא עלה רק 60 ש"ח... לא צריך לעלות הרבה יותר כיום...

רענן111

New member
איאן גילאן סופרסטאר

גילאן נשאל באתר שלו (caramba) מדוע לא השתתף בסרט (ואז גם היה מבקר בארצנו הקדושה, משהו שמעולם לא עשה...). הוא ענה שהיה עליו לבחור בין הסרט לדיפ פרפל, והבחירה הייתה קלה... נדמה לי שהוא צודק, למרות שפט נילי הוא לא מי יודע מה...

Grimble Grumble

New member
הגרסה עם אליס קופר

גרסה של הקאסט הלונדוני מ96 אגב, התבלבלתי, אליס שר שם את המלך הורדוס ולא את יהודה'לה..

מודה מקרב לב

לי קנו בטאוור רקורדס ועלה בסביבות הסכום הזה ...מבצע דובדבן אם אני לא טועה..

giloni

New member
בקשה מNoosh

אנא שמרי את הת'רד הזה באיזה מקום. יש כאן אינפורמציה ויזואלית נהדרת. חוץ מזה, הייתי שמח אילו היו כותבים כמה מלים על כל גרסא. יקי

noosh

New member
השרשור נשמר ../images/Emo13.gif

תחת קטגוריית הקישורים של דיפרפל, ממש פה

למעלה