שלום לכולם....!!!

פשושית20

New member
שלום לכולם....!!!../images/Emo140.gif

שלום לכולם אני פשושית ואני חדשה באתר הזה.. הייתי רוצה לדעת עם מישהו יודע מתי ישדרו את הפרקים החדשים של הכי גאים שיש...??ך ומאיפה מורידים תמונות שלהם.....

tulchi

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

בפרקים חדשים את מתכוונת לעונה 3? YES ישדרו (החל מחודש מאי כנראה) את שתי העונות הראשונות ואחריהן תבוא עונה 3. תמונות את יכולה למצוא פה בגלריה ואם תחפשי Queer as Folk באיזה מנוע חיפוש תגיעי לעוד הרבה אתרים עם הרבה תמונות. תבלי!

freedom2

New member
ברוכים הבאים ו..שאלה לטלי ../images/Emo66.gif

היי, את נראת לי אחת שמבינה ויודעת הרבה...הייתי רוצה לדעת יותר פרטים על גייל, אם זה ראיון או כתבות שיש לך, אם תוכלי לתת לי את הלינק או לספר לי בקצרה אני אודה לך.........

tulchi

New member
אוי

יש כ"כ מעט, ועם זאת כ"כ הרבה...אני מציעה פשוט לחפש Gale Harold בגוגל ולעבור על העמודים הראשונים. יש כמה כתבות/ראיונות ושני צ'אטים. לא תפספסי.

freedom2

New member
תודה..

כן, עשיתי את זה כבר הבעייה שנראה לי שהוא לא מרבה להתראיין או לנדב על עצמו מידע, מסתורי קצת...אבל בסדר תודה אני ימשיך לחפש...

tulchi

New member
אין כמעט כלום

יש כמה אתרים שמקבצים ביוגרפיה, ראיונות וביקורות ואני מניחה שנתקלת כבר בכולם.

freedom2

New member
כן.....אגב

את נראה לי ה"שולטת"
פה בפורום ( במובן הטוב של המילה) ..את יודעת הרבה דברים ואת עונה לכולם...ראיתי שהיה לך יום הולדת אז קצת באיחור - מזל טוב!!
ואם אפשר לשאול בת כמה???...או כמה זמן את אוהבת את הסידרה ומי הפייבוריט שלך?

tulchi

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני בת 25 , ראיתי את הסדרה בפעם הראשונה לפני קצת יותר משנתיים ובריאן הוא בהחלט הסיבה העיקרית שבגללה המשכתי לצפות.

freedom2

New member
מה שכן מאז שחזרה העונה ה2

אני חורשת על השיר save the last dance for me....איזה שיר מהמם נכון???.

למעלה