שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני אמא גאה לשתי שבלולות חמודות ובתור אחת שעברה 2 הריונות עם שבלולות במשקל של 4.5 ק"ג כל פעם נשארו לי עודפים ומזכרות על היריכיים, טוסיק ובעיקר בבטן. בקיצור השמנתי וכרגע לא בא לי להתמודד עם דיאטות וכל מיני נשמות טובות בעלי המשפט הקבוע "יש לך פנים יפות אילו רק הורדת במשקל..." אבל עכשיו יש לי בעיה אחותי מתחתנת וכמו כל אחת אני רוצה להראות במיטבי אבל אני לא מוצאת חנויות עם דברים לטעמי..וכן..אני סופר בררנית. (גם שמנה וגם בררנית
) נורא בא לי שמלה נדיבת מחשוף אבל שתעבור את הברך (שונאת את הברכיים שלי - עוד שריטה) אבל יש לי בעיה רצינית והיא הבטן בצורת ג'לי שלי שגם איתה יש לי יחסי אהבה-שנאה (בעיקר שנאה). יקירותי..מה לעשות? שמלה, חצאית או שמא חליפת מכנסיים ואיפה!?

silvey

New member
לאמא שבלולה, ברוכה הבאה../images/Emo60.gif

בטן ג'לי, כדברייך,(רופסת=מילה יותר קשה) ניתן לכנס בתוך מחוך מתאים שיכסה גם את הירכים, אבל זה רק פתרון זמני. האם יש לך אפשרות לחזק את שרירי הבטן על ידי התעמלות מתאימה? את עדיין אישה מאוד צעירה ואל תזניחי את מראך. לא כתבת מה מידתך. אולי את יכולה למצוא משהו מתאים בחנויות אופנה למידות "רגילות" רק את המידות הגדולות שם. ביקרתי השבוע גם בחנות "אשה אשה" בקניון ארנה החדש שבמרינה בהרצליה. מקום מהמם כשלעצמו, נותן הרגשה נהדרת להסתובב שם ובחנות ישנם דגמים חמודים של טוניקות עם נגיעות של פאצ'ים צבעוניים ועוד. אם את יכולה אז תחכי קצת עד שתהיה מכירת סוף עונה כי עכשיו יש שם רק 5% הנחה. והכי חשוב, אני כאמא יודעת שהשבלולות הן כל עולמך אבל, תלמדי מבעלת נסיון, תפני פינה במוח ובלב רק לעצמך, זה לא מראה על אנוכיות זה מראה על נפש בריאה. אף אחד לא ידאג לך חוץ ממך. והנשמות הטובות שמיעצות לך רוצות את טובתך, אל תעשי להם "דווקא" בלבך פנימה. תקבלי כאן עוד עצות רבות מבנות גילך, תשקלי ותפעלי לפי מה שמתאים לך, ביי בינתיים.

תודה סילבי...

אני אומנם שמנה אך ממש לא מזניחה את עצמי. אני תמיד לבושה נאה, מאופרת, בושם ושנחה עלי המוזה גם תיק תואם. הבטן רופסת (פוי, איזה מילה לא נעימה) וכלום לא יעזור חוץ מלהיות תחת הסכין, אני בהחלט מפנה זמן לעצמי והולכת לחדר כושר ועושה קלטות יוגה מיוחדות ללאחר לידה אבל יש לי עור עודף בבטן ששום התעמלות לא תעלים. ולשאלתך.. אני מידה 1-2 של מתאים לי (תלוי בבגד). ולצערי אני מזמן לא נכנסת לקסטרו ודומיו..אומנם החולצה עולה עלי אבל לא מספיק ארוך כדי להסתיר את הבטן או שהמכנס עולה אבל לא נרכס. תודה על תשומת הלב והעצות.

מעיין©

New member
היי לך../images/Emo70.gif

שמחה לראות אותך כאן
טוב, אני מציעה לך ללבוש חצאית מקסי וחולצה עם מחשוף נדיב, זה יטשטש את הבטן, יסתיר לך את הברכיים (למה??) ויסב את תשומת לב האנשים לחזה, במקום לבטן ולדברים אחרים
שיהיה במזל

תודה מעיין..אהבתי את הצעתך

ולמה אני לא אוהבת את הברכיים שלי? ככה סתם. חושבת שזה החלק הכי פחות יפה שבי. השוקיים שלי יפות, היריכיים על הפנים והברכיים הגורם המקשר נראות מוזר בתווך. תודה על תשומת הלב והעיצה

DREAM111

New member
היי אמא של שבלולות

בעיה אחותי מתחתנת
נהפוך הוא ממש לא בעיה נפלא. אכן תני לעצמך משהו שופע באיזור החזה כדי שיבלוט וימשוך את תשומת הלב כמו שאמרה מעיין. לגבי שמלה את יכולה לקנות/לתפור שמלה בקו אחיד ארוכה דייה ובעלת מחשוף נדיב כדבריך. הכי חשוב שיהיה המון

למעלה