שלום לכולם!!

yaelm4

New member
שלום לכולם!! ../images/Emo140.gif

פעם ראשונה שלי בפורום...
רובי הוא מותק על! אני לא ממש מעריצה (עברתי את השלב הזה, ובטירוף, עם טייק ד'אט...
) אבל המוזיקה אחלה והוא חמוד כמו תמיד. הייתי בהופעה בלונדון ב-97' כשעוד לא ממש הכירו אותו, Angels עוד לא יצא אז... הכירו אותו רק אלה שנשארו מטייק ד'אט נראה לי... מארק אואן וגם המשפחה של רובי היו באולם! זה היה מין דיסקוטק קטן.. נחמד ואינטימי...
היה ענק אבל הייתי כל כך קטנה
(גיל 15 או משהו) הממ. מה עוד.
יש לי חתימה של רובי על דף של פורט וייל איפהשהוא בחדר. חברה שלי בזמנו גרה בסטוק-און-טרנט ובמשחק כדורגל הוא חתם לה כמה וכמה פעמים :) אז... זהו עם חוויות רובי. שיהיה יום טוב לכולם!!

adis90

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo29.gif

אני עדי בת 13 תהני בפורום
ואאוווו גאד גמני רוצה חתימהההההה:((((((((

מרילנצח

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

אני מור.. ואני לא שפויה... ואני נורא מקנא בך על זה שראית את מארק אואן ..
תהני בפורום..

yaelm4

New member
היי מור ../images/Emo13.gif

לא ראיתי את מארק
הממ. תני לי להזכר מאיפה אני יודעת שהוא היה שם... אני חושבת שאו שרובי הזכיר את זה בהופעה עצמה (אני משוכנעת שהוא הזכיר את זה שהמשפחה שלו שם) או שקראתי את זה יותר מאוחר באינטרנט. יותר נראית לי האפשרות השנייה. אז זהו, נגמרה הקנאה

leyoga58

New member
תודה שיהיה גם

לך יום טוב.. גם אני אהבתי את רובי בתקופה עם טייק דת זאת אומרת לא היתיכל כך גדולה אבל עד היום אני אוהבת את השירים שלהם.. איך הגעת להופעה ההיא? מזה כל ההופעות בחתימה- את הולכת אליהם? .

yaelm4

New member
זה היה פשוט...

ראיתי באינטרנט שיש הופעות בחגים (נראה לי שזה היה סוכות), ושאלתי את אבא אם בא לו לנסוע לאיזה טיולון קטנטון בלונדון בחג, והוא הסכים
מטורף, הא?
זה היה ענק... הייתי באקסטזה... תחשוב, ילדה בת 15/14 לבד בהופעה בחו"ל.... משהו נחמד מאוד
לגבי החתימה, אלה לא הופעות.. זה הליין-אפ (השחקנים) של הנבחרות במשחק כדורגל... הקבוצה Port Vale היא הפייבוריטית של רובי!!! או לפחות זה היה ככה כשעוד הערצתי...

מרילנצח

New member
טוב נו אז אני לא מקנאה יותר..

לא נורא.. אח מארק איזה מותק.. וסתם שתדעו עוד מעט יוצא לו דיסק חדש...

yaelm4

New member
אהה כן...

אני שומעת את זה מאז '97.... עוד חודש יוצא דיסק... מארק בהקלטות.. עוד חודשיים... בינואר 2000......
למה שזה יהיה נכון הפעם?

escaping

New member
ברוכה הבאה!

אויש... יש לך מזל... P: לי אין מזל עם דברים כאלה...:) בכל אופן, ברוכה הבאה לפורמנו הקט ולאחרונה די יבש וללא מנהלים (יקולל המחשב שלי ודרור שבאנגליה P:) :) תיהני ותכתבי כמה שיותר הודעות!(:)

yaelm4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אה, זה מסביר כמה דברים.... אבל מי צריך מנהלים כדי שפורום יזוז
מספיק משהו כמו "שלום אנשים, תגידו מילה או שתיים על עצמיכם ומה אתם עושים פה..." וזהו

למעלה