שלום לכולם

• פותח הנושא erezs
  • פורסם בתאריך

cloclo

New member
Cardhu

מעניין. אתה חושב שהוא מורכב? הוא נחשב קל, רך ועגול, ולטעמי הוא מאוד מתאים למתחילים. יתרונו שהוא עדיין מעניין גם כשמפסיקים להיות מתחילים ומתחילים להיות ממשיכים (משפט מסובך מדי?
). אבל אז, אם כבר הוא מתאים לשתייה לא מחייבת של אחה"צ בגינה או משהו כזה... לא אירוע, אבל עדיין מוצלח.

המממממ......

כנראה זה הכל יחסי. לי יצא לטעום מגוון בלנדדים, בלביני, מק´אלן, קרדו, גלן-וילה ואולי עוד אחד-שניים שאני לא זוכר. מכולם הקרדו היה נראה לי יחסית הכי מורכב. אני מאד נהנה ממנו עכשיו, אבל בהתחלה היה לי קצת מוזר. המממ.... האמנם הגיע הזמן לעבור הלאה?
יש לך המלצות מה לנסות עכשיו?

cloclo

New member
תרשה לי לשלוח אותך לטיול

ב- Islay , למשל. כמו שאמרתי כבר המון פעמים, האהוב עלי ביותר הוא Lagavulin, אבל באופן כללי, טיול וירטואלי שתייתי ב-Islay מזמן כמה וכמה אפשרויות מופלאות במיוחד, כמו למשל Ardbeg ו - Bruichladdich. לצערי אני לא יכולה לקשר ל-Lagavulin מהסיבה הפשוטה שמדובר פחות או יותר במזקקה הכי לא קומוניקטיבית בעולם - אין אתר, יש מותג אחד מרכזי (16 שנה) ולעתים רחוקות יוצאת איזו הוצאה מיוחדת. בקיצור, הם לא אוהבים שיפריעו להם. אבל זה לא משנה את העובדה שאותו מותג אחד הוא יצירת מופת.

Crazy_Bitch

New member
תקנה מה שאתה אוהב...

זה דבר ראשון. ואל תקנה הכל בבת אחת, בקבוק פה בקבוק שם. אלא כמובן אם יש לך תקציב אינסופי. ומה שלא ראיתי שמישהו אמר- קלואה!!!

למעלה