בארבע כבר לא היינו שם...
אבל נהננו מכל רגע עד אז... קודם כל - היה נעים... אוירה נעימה, מזג אויר נעים, צל מעולה של עץ תות ענק, אנשים נחמדים ומאוד ידידותיים... היה נחמד לפגוש את האנשים החדשים בקהילה, אלו שהצטרפו יחד אתי והיינו יחד במפגש ביום רביעי האחרון. זה כבר עשה הרגשה של "לא לבד". מבחינת השוק עצמו - קצת התאכזבתי - חשבתי שיהיו יותר דברים ויותר מגוון. נכון שאני לא הבאתי "סחורה" - אבל חשבתי שהותיקים יביאו יותר... לא ממש מצאתי מה לקנות, חוץ מריבת משמש טעימה (יאמי)... והשתתפנו גם ב"שעת ספור" שהיה מקסים ורומי למרות גילה הצעיר (בת שנה וחודש) הקשיבה די יפה - והיה שווה כל חרוז
הבנתי שהשוק מתקיים כל 3 חודשים - ולי זה נראה מעט מדי... ולא קיבלתי תשובה ישירה לגבי מפגשים חברתיים אחרים - אז מה, נחכה 3 חודשים כדי לפגוש שוב את כולם? זה לא קצת יותר מדי? יש לי בראש כמה רעיונות לעסקאות רלוונטיות בשבילי - ואני אתחיל להתעניין לקראת סוף השבוע, עד אז יש לי עבודה לחוצה ודחופה (אני עם רגשות אשמה על הגלישה הנוכחית שלי...) החשש העיקרי שלי מכל נושא ההצטרפות לקהילה הוא שלא יהיה ביקוש למה שאני מציעה
ואז - מאיפה יהיו חרוזים? מה לקבל אני בטוח אמצא... אני רוצה לציין שוב כמה מוצאת חן בעיני הגישה האקולוגית - כמי שעד היום בעיקר התעניינה, וניסתה לפתח את המודעות, אבל במעשים לא הרביתי, אני בהחלט מקווה שכאן תהיה לי ההזדמנות לעשות מעשים, לתרום את חלקי וללמוד עוד על נושאים אקולוגיים כאלו ואחרים. אני אמשיך לעדכן