שלום לכולם...

ענבל30

New member
שלום לכולם... ../images/Emo140.gif

לפני יומיים הצטרפתי לקהילת מחרוזת, ואני מקווה להיות פעילה למדי
מעבר לשרותים והמוצרים שאפשר להשיג בדרך זו, מוצא חן בעיני הרעיון של הרשת הקהילתית, בה כל אחד נותן ומקבל, ויש שאיפה לאיזון... מצאה חן בעיני גם הגישה האקולוגית, והאנשים שפגשתי נראים מאוד נחמדים ונעימים... היום מתקיים שוק של הקהילה בפרדס חנה - ואני אהיה שם

tookmy

New member
היי, לא פגשתי אותך

אבל זה בטח מפני שהגענו רק בארבע.... מקוה שנהנית.

ענבל30

New member
בארבע כבר לא היינו שם...

אבל נהננו מכל רגע עד אז... קודם כל - היה נעים... אוירה נעימה, מזג אויר נעים, צל מעולה של עץ תות ענק, אנשים נחמדים ומאוד ידידותיים... היה נחמד לפגוש את האנשים החדשים בקהילה, אלו שהצטרפו יחד אתי והיינו יחד במפגש ביום רביעי האחרון. זה כבר עשה הרגשה של "לא לבד". מבחינת השוק עצמו - קצת התאכזבתי - חשבתי שיהיו יותר דברים ויותר מגוון. נכון שאני לא הבאתי "סחורה" - אבל חשבתי שהותיקים יביאו יותר... לא ממש מצאתי מה לקנות, חוץ מריבת משמש טעימה (יאמי)... והשתתפנו גם ב"שעת ספור" שהיה מקסים ורומי למרות גילה הצעיר (בת שנה וחודש) הקשיבה די יפה - והיה שווה כל חרוז
הבנתי שהשוק מתקיים כל 3 חודשים - ולי זה נראה מעט מדי... ולא קיבלתי תשובה ישירה לגבי מפגשים חברתיים אחרים - אז מה, נחכה 3 חודשים כדי לפגוש שוב את כולם? זה לא קצת יותר מדי? יש לי בראש כמה רעיונות לעסקאות רלוונטיות בשבילי - ואני אתחיל להתעניין לקראת סוף השבוע, עד אז יש לי עבודה לחוצה ודחופה (אני עם רגשות אשמה על הגלישה הנוכחית שלי...) החשש העיקרי שלי מכל נושא ההצטרפות לקהילה הוא שלא יהיה ביקוש למה שאני מציעה
ואז - מאיפה יהיו חרוזים? מה לקבל אני בטוח אמצא... אני רוצה לציין שוב כמה מוצאת חן בעיני הגישה האקולוגית - כמי שעד היום בעיקר התעניינה, וניסתה לפתח את המודעות, אבל במעשים לא הרביתי, אני בהחלט מקווה שכאן תהיה לי ההזדמנות לעשות מעשים, לתרום את חלקי וללמוד עוד על נושאים אקולוגיים כאלו ואחרים. אני אמשיך לעדכן

tookmy

New member
שמחה שנהנית וכמה הערות

ראשית, קצת מצחיק שבעצמך לא הבאת דברים וציפית ש"אחרים יביאו" , כבר שמעתי את אותה תלונה לא פעם מא/נשים שלא מביאים דבר, אז קחי אחריות... שנית, השוק משמש גם לעיסקאות שאינן בהכרח בשוק עצמו. למשל ביום ו´ הגעתי בארבע ובערך בשש הגיעה מישהי שאני מחפשת כבר שנתיים וסופסוף פוגשת, אז הלכנו אליה הבייתה לקנות מוצרים שהיא לא הביאה. מעבר לזה זו הזדמנות נפלאה להכיר אנשים כדי ליצור קשרי חליפין עתידיים, למשל להכיר מישהי שמטפלת בשיאצו לא בזמן השוק ואז, בדיוק ביום שנתפס לך הגב את נזכרת שפגשת אותה ומתקשרת.... בקשר לתכיפות המפגשים: בדרך כלל א/נשים בקהילה לא ששים לקחת על עצמם את מלאכת הארגון , כך שזה נופל על אדם או שניים, שעושים כמיטב יכולתם ובדרך כלל (לא בכל המקרים) יש להם גם חיים מחוץ למחרוזת... אם את רוצה יותר מפגשים אולי תציעי לרכזת לארגן את המפגשים וכך יהיו יותר, לשביעות רצונך. אני רק יכולה לשתף אותך שאצלנו באזור טבעון היתה תקופה ארוכה של מפגשים אחת לחודש. בהתחלה אנשים באו,אבל עם הזמן, אחרי חודשיים-שלושה, אנשים ותיקים מיעטו לבוא ומי שהגיע היו בעיקר חדשים שרצו להכיר את הקהילה ואת האנשים, כך שיכול מאד להיות שאחת לחודש זה יותר מדיי. אין תשובותברורות, מעבר לזה שאם את רוצה שינוי בקהילה אז תיזמי ותיצרי. מאד משמח לשמוע שנהנית וגם רומי
מקוה שתצמח לך תועלת מהקהילה. ותודה ששיתפת...

ענבל30

New member
ההיכרות עם כולם היתה מאוד חשובה!

במיוחד למצטרפים החדשים... והאמת היא שלא באתי במטרה לקנות/למכור - אלא יותר להתרשם, להכיר... סה"כ מפגש ראשון עם פעילות הקהילה... האמת היא שיש לי ערימה של בגדים למכור - אבל הם בגדי חורף, ובמחשבה שניה השארתי אותם בבית. לשוק הבא אני בהחלט אביא "סחורה"...
ואני אשמח מאוד להיות לעזר בארגון, אני אפנה לרכזת האזור בנושא.

למעלה