שלום לכולם

Elia4

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

בשנה האחרונה גיליתי את עולם הפאזליםופשוט התאהבתי!!! מרבית הפאזלים שאני מוצאת בחנויות הם של רוונסבורג והם ממש ממש יקרים!! ככול שאני עולה בכמותה חלקים כך עולה המחיר...
היכן אני יכולה למצוא של חברות אחרות? מה ההבדל בינהם באיכות? תודה לעונים, חג שמח ושנה טובה.

האדרים

New member
ראשית, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בחנויות השונות בהן ניתן למצוא פאזלים - יש, בד"כ, מבחר של חברות נוספות. למרבה הצער, גם לחברות איכותיות אחרות (למשל, אדוקה וקלמנטוני) יש מחירים פחות או יותר זהים. זה לא ממש קשור לחברות, אלא למחירים המאוד גבוהים שיש בארץ, יחסית לחו"ל. נושא זה עלה פעמים אינספור כאן בפורום זה ואין טעם לדוש בו שוב... לגבי הבדלים: צורות החלקים של רוונסבורגר וקלמנטוני מגוונות יותר לעומת אלו של (רוב הפאזלים של) אדוקה. לעומת זאת, לדעתנו, בפאזלים רבים של רוונסבורגר יש פחות "ברק" לפאזל - עניין של טעם. נשמח אם תכתבי איזה סוגים של פאזלים את אוהבת ואולי נוכל לכוון אותך לחברות (קצת) יותר זולות...
שנה טובה.

123נעמי

New member
ברוכה המצטרפת לתחביב ואלינו../images/Emo140.gif

תחביב הפאזלים הוא תחביב יקר
כמו שאמרו האדרים - מוגזם בטרוף וככול שעולים במספר החלקים - המחיר עולה לשמחתינו ישנם מבצעים - בדרך כלל קרוב לחגים הגדולים אז מנצלים אותם. יש בארץ רשת חניות פאזלים ששם את יכולה למצוא את כל המבחר שמגיע לארץ ובחניות צעצועים רגילות שמחזיקות דוגמאות נשמח לשמוע ממך גם בהמשך ולראות תמונות ממה שכבר הרכבת
ברוכה הבאה

Elia4

New member
תודה לכולם

זה הפאזל שהתחלתי השבוע ולצערי הוא התגלה כקל מאוד ואני בשלבי סיום....

מממאיה35

New member
לצערך? קל מידי?

יש לי כמה אתגרים בשבילך, ממתינים להרכבה
לפעמים נחמד שיש פאזל קליל, לא?

jocie1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif שנה טובה

כדאי לעקוב אחרי המבצעים של כל החברות. בד"כ האחד ועוד אחד מפחיתים את המחירים באופן יחסית. שמידט וheye דמבו wild horses חברותת טובות לגבי המחירים לא יכולה לאמר. אך יש להם איכות טובה מבחינת חיתוך החלקים ותמונות טובות

למעלה