שלום לכולם

שבלול 555

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

מתנצלת על ההיעדרות הארוכה שלנו, אבל לא שכחנו ועדיין מבקרים בפורום למרות שלא מגיבים. זקוקה ל
שלכם למחר, אנחנו עוברים ניתוח להסרת שקדים ואנדואיד באסותא פתח תקווה. אנרגיות טובות יתקבלו בברכה. אוהבים אתכם, נדיה ואייל.

memko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהמון בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובהחלט התגעגענו ולא שכחנו. אל תשכחי לעדכן.

אילתית 2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בהצלחה!

שיהיה בהצלחה ובקלות
ורק המון המון בריאות
החלמה קלה ומהירה
תזכרי לעדכן בבקשה

שבלול 555

New member
תודה בנות../images/Emo140.gif

ברור שאני העדכן, יש לנו שבוע שלם בבית אז אני מבטיחה לבקר יותר בפורום, אולי אפילו נצ'וטט לזכר הימים.....
ת'געגעתי

רחלונת

New member
מצטרפת לאיחולי ההצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בוליפלג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifב-ה-צ-ל-ח-ה-../images/Emo70.gif

עדכני כשתוכלי
ממתינה לשובך

בהצלחה נדיוש!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ותבואי לבקר כאן יותר,מתגעגעת!!! אגב יש מפגש בפתח תקווה יום רביעי,כך שאם אייל ירגיש טוב,תקפצו!

שבלול 555

New member
לגבי יום רביעי אני בספק

מומלץ לא להשתולל אחרי ניתוח כזה אז פשוט ניסע הביתה להירגעות של כמה ימים. תודה לך... והתעלפתי מהחתימה על השיער.....

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שתהיי החלמה מהירה

שבלול 555

New member
תודה בנות... כיף לראות את האצבעות שלכן

סיימתי לארוז, מחר ב06:30 בבוקר אנחנו צריכים להיות בבית החולים, אני יעדכן כשנחזור ביום רביעי ושוב תודה.....

kees

New member
בהצלחה שיעבור בקלות

מחזיקים אצבעות ומחכים לראותכם בריאים ושלמים בפארק השכונתי

שבלול 555

New member
אני מניחה שזה יקרה מהר

קשה להחזיק את אייל הרבה בבית,לנוכח המיקום האסטרטגי החדש שלנו
תודה מתוקה ונשיקות לשקד

למעלה