שלום לכולם!!

שלום לכולם!!../images/Emo140.gif

אני לא יודעת אם כאן שואלים את השאלה הזו היות ואני חדשה בפורום, אז אשאל בכל זאת ואם מישהו יוכל לענות אשמח מאוד ואודה לו/לה מראש. רציתי לדעת מהם האבנים שיכולים להיות אולי מעין קמיע נגד עין רעה. זה ישמע מופרך אבל בהודו, סבתא שלי הייתה קונה צמיד עשוי אבנים שהתפוצצו כשעין רעה כוונה לבנאדם, אז אבן הייתה מתופצצת והעין רעה הייתה נחסמת או משהו כזה. אמא שלי סיפרה לי. נשמע בדיוני לא?

stoneage

New member
עין הרע

קודם כל את במקום הכי נכון לשאלה כזו. ושנית, זה נכון, יש אבנים למה שאת מגדירה נגד עין הרע רק שאני מגדירה זאת כהגנה נגד אנרגיות שליליות. ונכון, סבתא שלך צודקת, היו המון מקרים כאלו לרוב עם המלכית: אנשים אחזו במלכית אשר התפוצצה להם ולאחר זמן קצר ניצלו מאסון. היו מספר אנשים שסיפור שלאחר שהמלכית נשברה להם הם "פיספסו" פיגוע בכמה דקות (אם בא לך לדףדף בפורום יש כאן סיפור כזה) או שעברו תאונה קשה ויצאו ללא פגע. הטורמלין השחורה מצויינת לשם הענקת הגנה מפני אנרגיות שליליות בין אם הן מכוונת במודע ובין אם לא במודע כלפי אותו אדם. אבן נוספת טובה היא הפטריפייד ווד אותה נשאו אינדיאנים ואחרים (בעבר) במטרה להעניק הגנה במהלך מסעות ומלחמות. ערבים מאמינים שאבן הטורקיז (הטבעית - יש בשוק המון צבועות) מעניקה הגנה. מנסיוני העוצמתית ביותר כהגנה היא הטורמלין השחור. ונגד תאונות המלכית.

אוי תודה רבה!!!../images/Emo24.gif

ידוע אולי איפה אפשר לקנות כאלו אבנים, אם בכל חנות במה מוכרים אבנים (כי אני ממש לא מתמצאת) או רק בחנויות מאוד מסויימות. ואם ידוע לך על חנות כזו באיזור הצפון. ושוב תודה רבה!

FireDragon

New member
אמ...

אני לא גר קרוב לצפון אבל אני חושב שאבני חן (מלוטשות) אפשר למצוא בכל חנות מיסטיקה או חנות של אבנים, אני בטוח שיש כאלה גם במרכז. בנוסף, אם קראת את ההודעה שלי על "החנות" אז שוב, אני ממליץ בחום על החנות... היא נקראת "סטונאייג´", היא מול קניון אילון ברמת גן, מתחת לשלט כתום גדול שכתוב עליו "אבנט". אני לא מכיר חנויות גדולות בנושא באיזור הצפון, אבל אני יכול לשאול...

stoneage

New member
אבנים בצפון

קודם כל, אנחנו יכולים לשלוח אבנים בדואר, לשם כך רצוי להתקשר עימנו בשעות היום לטלפון 03-5784506. ניתן לראות תמונות של האבנים באתר (לינק בראש הפורום). חוץ מזה, איפה בצפון? אין בצפון אף חנות שבה מבחר ממש גדול אבל יש חנויות שיש להן קצת אבנים. יש במספר מקומות לכן אני שואלת איפה בדיוק את נמצאת

RainBird

New member
לי דווקא היה המון ניסיון חיובי עם אנרגיות שליליות והגנה מהן... והטורמאלין השחורה עבדת באמת מצויין, אחד מכישופי ההגנה שלי היה יצירת בועת הגנה נגד זדון מסביב לבית, וקברתי בצורת מחומש 5 אבנים במרחק מה מהבית (כל אחת טעונה בלחש) ובאמצע במרכז הבית על כן של שיש עומדת לה טורמלין "מלכה" וכל כמה זמן (5-7שנים בערך) היא פשוט מתפוררת בין לילה ואז אני מחליף את האבנים ומטיל את הכישוף שוב... ראוי לציין שהרבה מיסטיקנים ואנשים רגישים סתם מרגישים איזה שוהיא הילה של הגנה וביטחון מסביב לבית ולגניו. ארדן

stoneage

New member
הי ארדן

יש לך סיפורים מעניינים. נראה שאתה עמוק בעניין הכישופים. כל 5-7 שנים אתה מוציא את חמש האבנים מהאדמה ומחליף או פשוט מוסיף חדשות ? מישהו כאן סיפר שהוא חזר לאבן שקבר והיא "עברה דירה..." קרה גם לך ?

RainBird

New member
קרה לי משהו אחר... יש לי כל מיני תכשיטים ואבנים ויום אחד בקופסא שלי נמצאה טבעת זהב עם סוג ספירים כחולים בוהקים שפשוט אין לי שמץ של מושג מאיפה היא הגיעה... והיא התאימה לי בדיוק. כמה שבועות אחר כך אחותי חזרה מירושלים (היא גרה שם עם בעלה וילד) והיא אמרה שזו טבעת שלה שאין לה מושג קלוש איך היא הגיעה אלי... אני נוטה להאמין לה. ארדן אגב אני מחליף רק את האבן הראשית, השאר נשארות באדמה

RainBird

New member
דבר שאני חייב לציין... האבן שאני הכי אוהב לעבוד איתה זו אופל. עדיך כחולה ואחת הסיבות (שגם לא ציינת כלכך בספר) שהאמינו שהיא מביאה מזל רע זה שזו אבן פריכה שמאוד קשה לעבוד איתה ולצורפים לא הייתה הרבה סימפטיה יתרה אליה, וגם זו אבל שהיא כמו הר געש, היא יכולה מאוד להפתיע וכאחד שפשוט משיב לתדרים שהיא משדרת יודע שהיא יכולה להיות לפעמים בשימוש לא זהיר מאוד מאוד מסוכנת, וכבר ניתקלתי במקרה שאופל גרמה למחלות והיא אפילו משולבת עם כמה מתכונים לקללות מאוד רציניות (תהום נשיה ספירלות הנשמות האבודות ועוד כמה שמות בומבסטיים) עוד אבן שאני אוהב זו מונסטון ריינבו שהדרואידים השתמשו בה ללכוד את הירח כדי להשתמש בו ובכוחותיו ומפה אגב לפי דעתי לפחות השם. זהו ארדן

stoneage

New member
האופל והמונסטון

אנשי ההינדו האמינו שהמונסטון היא אור ירח אשר התקשה.. הסיבה שאנשים מתרחקים ממנה או שהיא "מפתיעה" היא כיוון שהיא גורמת לדברים לצאת החוצה. לאנשים מאוד פתוחים שלא שומרים דברים בבטן היא נהדרת מביאה אושר ויצירתיות אבל מרבית האנשים שומרים בבטן והאופל גורמת לדברים לצאת וזה לא תמיד נעים. התוצאה אמנם יכולה להיות טובה אבל הדרך.... לכן יצא לה שם כזה. היו לי פעם לקוחות - משפחה שתמיד עשתה רושם של משפחה מאוד הרמונית. האם סיפרה לי שהם עברו איזה שבוע נוראי שכל הזמן רבו וצעקו והיא לא הבינה מה קרה למשפחה שלה עד אשר גילתה כי מישהו הוציא את האופל הגדולה שלה מהמים בהם היתה מונחת ומכוסה, והשאירה בחוץ. היא טענה שכל עוד האופל היתה מכוסה לא השפיעה וכאשר הוצאה...היו המון ריבים בבית עד אשר שוב כוסתה. ייתכן שהיא גרמה למחלות כיוון שהוציאה החוצה דברים והדבר התבטא במחלות - אולי אח"כ אנשים חשו אחרת... ואגב, יש הגיון באהבה דווקא לשתי אבנים אלו, יש בהן משותף אם כי האחת מאוד מומלצת לצעירים והשניה ממש ממש לא....

stoneage

New member
מדהים...היו עוד מקרים כאלו

זה לא יאומן כמה פעמים שמעתי סיפורים דומים. שאבנים נעלמו וצצו...לפעמים אנשים חשים צורך להעביר את האבן שלהם אבל לא מקשיבים לאינטואיציה/תת המודע והאבן איכשהו מגיעה לאותו אדם אליו היתה צריכה. לכן, כאשר חשים צורך לתת אבן - יש להקשיב לאינטואיציה. אחרת האבן תאבד ואולי איכשהו תגיע לאותו אדם.

RainBird

New member
ככה הן עובדות האבנים אני מתעסק עם כל מיני צמחים שמנים נרות ואפילו אדמה ממקומות מסויימים ואני כבר למדתי להכיר את צירופי המקרים "המדהימים" הללו וקיבלתי אותם כחלק מן החיים. רוצה עוד דוגמא? טוב פעם ישבתי באוטובוס מטבריה לתל אביב ולידי ישבה אישה מבוגרת. בזמן הנסיעה אני פשוט קראתי אותה, ראוי לציין שלקוורץ עם המשולשים על הפאה שלו בטוח יש חלק מזה, בכול אופן ראיתי את הבן שלה ואיך היא מודאגת מהנישואין שלו לאישה עם עיניים כהות ופשוט סיפרתי לה את כל שראיתי, היא הוציאה מהארנק שלה תמונה שלו וזה היה בדיוק מי שראיתי ישר קלטתי את האנרגיות: הוא היה מכושף לגמרי. הארוסה שלו כישפה אותו, בכול אופן החלפנו מספרי טלפון וכותובות והיא נתנה לי את התמונה שלו, ואת הכישוף הסרתי מיד. זהו זה עוד צירוף מקרים שפתאום באמע היום אני מצליח לקרוא מישהו ועוד לעזור לו. וזו לא הייתה הפעם היחידה בעיקרון אני עוסק בזה. הצלחתי בנס להציל את אבא שלי מפיגוע, ואת סבתא שלי ריפאתי לחלוטין אחרי שהיא עברה שבץ קשה במיוחד שהשאיר אותה כמעט נכה ואיך שהוא כל התסמינים נעלמו כמו שבאו... מצטער על האורך... ארדן

stoneage

New member
יפה , יפה נשמע שיש לך

כישרון מדהים. הייתי ממליצה לך לפתח אותו לכיוון הנכון, להגיע להדרכה הנכונה, למקום הנכון. אפשר הרי להתפתח לכיוונים שונים לחיוביים יותר או פחות ולרוחניים יותר או פחות. אם פעם תהיה מעוניין, אשמח להפנות אותך במידה ואוכל. אני מכירה המון אנשים העוסקים בתחומים שונים, הרבה מהם מדהימים אבל מהרבה מהם הייתי מתרחקת...אז אם תרצה, תשאל, אולי נוכל לעזור.

RainBird

New member
כפי שאת שמת לב הכי הרבה יש ידע בכול אבן, טיפה של גשם, וקרן אור מוזהבת הם המורים האמיתיים ואותם אני תמיד העדפתי.

למעלה