שלום לכולם

yaeli008

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

הי, נעים מאוד וכיף לקרוא אתכם [ וזו לא החנפה, זו אמת ;)] אשמח שלמוע את דעתכם. חשוב לי ללמוד, אני רוצה ללמוד ומהר ככל האפשר. רק היום [ כן, היום] נודע ליש אני התקבלתי ללימודים בסמסטר ב' , משמע עוד קצת יותר משבוע. התקבלתי ללימודים בחוג לאנגלית. עליי לציין שאני ברמת טרום מתקדמים, ומורן, המרכזת , ציינה שעלול להיות לי לחץ כי יהיו לי כל הקורסים של החוג ובנוסף להם שלושה קורסים באנגלית. אני מש לא בקיאה בכל זה, אני מבולבלת ומדוכאת מחוסר היכולת שלי להחליט דברים לבד. אשמח לייעוץ, הסברים וכו' ובעיקר- מה דעתכם? להלחץ ללימודים לעוד שבוע? תודה. בבקשה תענו לי. אני לחוצה.

bwp

Member
לא הבנתי משהו

מה זאת אומרת בחוג לאנגלית? שפה וספרות אנגלית? אם ככה למה את צריכה לעשות כמה קורסי אנגלית,בגלל הציון בפסיכו? ובלי לזלזל, כיצד את חושבת שתתמודדי עם חוג שכולו באנגלית אם בפסיכומטרי לא הצלחת שם ברמה גבוהה?

yaeli008

New member
זה בסדר.:)

כן, חוג לשפה וספרות אנגלית. זה לא זלזול, זה בסדר. זו תהיה לי בקול רם ולכן אני מתלבטת אם ללכת עלזה. אשמח לשמוע עוד דעות. תודה!!

amitk80

New member
אני לא מכיר את החוג לאנגלית

על יסודותיו ומה הדרישות אבל אני כן יכול לעזור לך בדרך כלשהי: ידידה טובה שלי היא נציגת החוג לאנגלית והיא תוכל לתת לך קצת יותר פרטים על החוג, דרישות, איך להתכונן ועוד. אם את מעוניינת תצרי איתי קשר במסר אישי ונדבר שם. בהצלחה ושבת שלום...

bwp

Member
בלי קשר ללחץ

מוזר לי ללכת לחוג באנגלית כשהידע באנגלית הוא די בינוני(אם יש לך 3 קורסי השלמה באנגלית) לכן יהיה לך מאוד קשה לדעתי

yaeli008

New member
איזה כיף , ככ הרבה אנשים חמדוים פנו אליי במסר

תוה רבה!!:) אשמח כמובן להכיר עוד.

nana0208

New member
לימודים בחוג

היייי אני למדתי תואר ראשון בספרות אנגלית באוניברסיטה ועכשיו אני עושה תואר שני... כמו שאמרה לך מורן, זה יהיה ממש קשה, אני התחלתי את הלימודים עם פטור, כלומר לא לקחתי את הקורסים של הרמות, ובכל זאת היה לי המון לחץ. בשנה הראשונה שלך זה יהיה ממש קשה אבל עם תחילת השנה השנייה את תרגישי שזה נהיה יותר קל... לפני שאת נרשמת לקורסים עדיף לך לברר מי הם המרצים... בהצלחה

yaeli008

New member
מנסה שוב :)

היום היה היום הראשון. לא פשוט, אבל שום התחלה לא קלה:) כמה שאלות: * איפה נמצא הבנק בחינות? * עם מי לומדים דתיים [ דתיות. היינו הך]בחוג? אין איתי ב כ ל ל דתיים באף קורס . וזה קשה לי, אני זקוקה לחברה. [ נכון, לאט לאט מכירים אבל אני בטוחה שאם אני אסתובב עם אנשים בהשקפה דומה לי זה יקל עליי את ההסתגלות.] אשמח להכיר. ג.אני נמצאת באוני' הרבה ונשמע שיש כאן בפורום הרבה הרבה חבר'ה נחמדיפ, כאמור, אשמח להכיר [ מכל עדה , מין , ואמונה]. ד. שוב, ממש ממש ממש תודה לכל החבר'ה החמודים שהחליפו איתי מספרים ועודדו אותי היום. בייחוד עמית וליאת. [ נסיכה שהאמינה, איה את?]. עד כאן דבריי להערב תודה!

למעלה