שלום לכולם...

שלום לכולם...../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

טוב שוב שלום...
קוראים לי שני ואני עוד חודשיים בת 13. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת חיות ושימלאו לי 13 אתחיל להיות פעילה באנונימוס. אני צימחונית כבר שבעה חודשים. אני רואה את רק בישראל מהעונה הראשונה (עם עמודי התפוזים ואבשלום קור
...) טו והחלתתי שעכשיו סיום העונה וזה עצוב אני ממש אוהבת את התוכנית הזאת אבל חבל.... למשהו יש מושג אם אורנה תמשיך לעשות תוכנית לבד? ארז? הם פשוט היו שילוב מושלם... טוב מעכשיו תצתרכו םשוט לסבול אותי... אני ג'ינג'ית קרצייה אבל לא נורא.... אתם אוהבים אותי בכל זאת נכון? (כולם אמורים להגיד נכון!!!
) טוב מקווה להשתתף עוד הרבה בפורום....

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo16.gif

במידה וארז טל עובר כמו שתוכנן לעשר, מתוכננים לו שם איזה 2-3 פורמטים חדשים שלפי זכרוני לא הוא מגיש. אורנה בנאי חתמה לשנתיים עם "קשת" ומתוכננות לה סדרת דרמה וגם סדרה קומית. וברוכה הבאה
ניר

Dracos Love

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

אני שונאת שאנשים מחמיאים לעצמם בכינויים.. זה כזה דפוק.. shani sweet girl, אל תעלבי.. פשוט.. זה ממש דפוק!
אה,ו.. אממ.. ברוכה הבאה?

Dracos Love

New member
האם זה מה שאני חושבת שזה?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

^_^ אתם מוזמנים להגיב.

f o x g i r l

New member
מאיפה את יודעת שזה דווקא זה../images/Emo35.gif../images/Emo39.gif

יש עוד הרה דברים אחרים, וחוץ מזה, מי אמר שזה באמת זה

אטא6טט

New member
קודם כל אני בן

ו אני לא יודע אם זה באמת זה אבל ככה זה נראה ואם זה מה שאני חושב שזה זה יפה

Dracos Love

New member
אני לא יודעת שזה זה.../images/Emo108.gif

אבל המחשבה שזה באמת זה, שעשעה אותי. אז החלטתי לשתף אתכם.

אני יודעת...

שרשמתי את הכינוי הזה רציתי להכנס לצ'אט ואז לא הייתה אפשרות של כניסה אנונימית ואז נרשמתי ואז ראיתי את שאר הקהילות ונכנסתי ואז אנשים התחילו להכיר אותי ולא רציתי לשנות כינוי ואני יודעת שיש לי את הכינוי הכי הכי דפוק בעולם.
P-)

LoLo16

New member
ברוכה הבאה שני../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נכון לעכשיו, התכנית לא תמשיך. לא ב-2 ולא ב-10 גם אם ארז לא היה עובר. מעניין מה הוא היה עושה אם אורנה לא הייתה חוזרת בעונה הרביעית...

S H I L G I

New member
שני!!../images/Emo24.gif

למה את תמיד נדבקת לכל הפורומים שאני בהם?
פחח... טוב לא משנה.. אא... למה דווקא עכשיו הצטרפת? חחח לא נורא....אני סולחת.......(נכון מפתיע?) NOT נטע

למעלה