שלום לכולם

mariana

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

מה שלומכם? מה קרה הפורום עוד לא היתעורר? ריקי איפה את? בטח המנהל שלך פיצץ אותך בעבודה. טוב אני אחכה לך בכל מקרה. אתמול אחי לקח אותי לשיעור תורה, שלא תבינו לא נכון הם לא מחזירים בתשובה אבל הרב מסביר מה זה תורה, למה אנחנו מיוחדים, והוא מעביר הרצאות על שלום בית, איך לשמור על זוגיות טובה, פשוט הייתי בהלם ולא רציתי ללכת הוא סיפר דברים כל כך נעימים לאוזניים. אז חזרתי ב4 בבוקר, וכמובן אריאל מתחיל להישתגע כי הוא טוען שזה יחזיר אותי לאט לאט בתשובה ואז אני אתרחק מימנו. איזה מחשבה מפגרת
היום בבוקר קמתי וגיסתי אשתו של אחי מספרת לי שהיא ניכנסה להריון, אחרי שנה שהם מנסים ביחד סוף סוף הם הצליחו
אני כל כך מאושרת בשבילם
סוף סוף אני יהיה דודה אבל זה עוד 9 חודשים למי יש כוח לחכות. אוקי אז מה חדש אצלכם? אוהבת

golem

New member
הייי מרינוש ../images/Emo24.gif

מרינגוש - תאמיני לי שווה לחכות לאחיין,אחיינית - זה כ"כ יפה ומדהים שזה כיפי. יש לי 2 אחייניות אחת בגיל שנה ואחת בגיל 4 חודשים - והן חמודות שלאכול אותן - ככה ששווה לחכות. זה המעניין החזרה בתשובה - האמת שגם בעיניי מסורת לא מזיקה- אבל תזכרי שתמיד תעשי מה שטוב לך - בלי שישטפו אותך לשום כיוון מחשבתי... ש\שיהיה לך בינתיים אחלה יום!!!

mariana

New member
סוף סוף חזרת לפעילות../images/Emo140.gif

אני שמחה שאתה כאן איתנו. אתה רואה היום ריקי דפקה לנו הברזה אפילו לא מודיעה מראש. המסורת לא מזיקה זה הבעעיה שהלכתי ללמוד קצת על העם שלנו ועל התורה בכלליות. והם לא עוסקים בלהחזיר את האנשים בתשובה. אז מה קורה עם לבבית? לא שמענו עליה הרבה זמן. אוהבת ומתגעגעת

golem

New member
מה לעשות ../images/Emo13.gif

אחרי האיומים והפטישים מריקי אתמול - הייתי חייב
אני סתם צוחק - חזרתי לעצמי לאט לאט..
העיקר שאת נהנית מצהשיעורים האלה- זה מה שחשוב...ותמשכי את אריאל איתך לשם -שיפסיק לחשוש - ואלי הוא גם ייהנה שם... לבבית בסדר גמור - הכל הולך בסבבה - נמחד בסה"כ... אוהבבבבב ומתגעגעעעעעעע

sidi

New member
צהריים טובים

מרין, מזל טוב על התינוק שבדרך
. לגבי ההרצאות, זה כל הקטע בהרצאות האלו, הם משמיעים דברים שנעימים לאוזניים. כך הם מושכים אנשים להתעניין בזה יותר ויותר ולהיתפס. למרות זאת אני חושב שזה מעניין מאוד ואפשר ללמוד המון דברים. פשוט צריך לדעת להפריד בין זה שמעניין לשמוע לבין זה שהם שוטפים את המוח. וחשוב לי לציין שאין לי דבר נגד הדת, נהפוכו, אני חושב שהדת היא דבר יפה, הבעיה שיש גורמים שמנצלים את הדת לרעה.

mariana

New member
היי סידי

צהריםם טובים. קודם כל תודה על המזל טוב. אתה צודק בהחלט בקשר לדעת ישנם כאלה שמנצלים את הדת לרעה ומפחידים, אבל פה הוא לא בא להפיד והוא אפילו לא דיבר על הדת עצמו, הוא פשוט הסביר לנו את התורה, מה האותיות העבריות מסמלות וכל מיני כאלה בעיקר דיבר על שלום הזוגיות ואיך לשמור על קשר. ותודה על הדאגה אני יודעת להפריד בין הרגש לשכל, אני לא רוצה להיות חזקה בדת בגגל שמפחידים אותי, כל דבר בזמנו. ומאחלת לך יום נעים

למעלה