שלום לכולם

מזל טל

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

שלום שמי מזל ואני סטוד´ לעיצוב פנים יש לי לפרוייקט העוסק בעיצוב בית קפה הייתי נורא רוצה לדעת אים יש למשהו מכם איזה פנטזיה מטורפת שהיו רוצים שיהיה בבית קפה שעד עכשיו הם לא פגשו איזה מוצר קפה מיוחד שלא קיים בארץ והיו רוצים להביא אותו לארץ בנוסף הייתי נורא רוצה לדעת קצת יותר על קפה כדי שאוכל לעצב את המקום עפ"י יסודות הקפה לדעת מקורות מקומות איך למה ומדוע קפה לדעת על תרבות הקפה בארצנו הקטנה בעבר ובהווה הייתי נורא שמחה אם משהו/יא מכיר איזה אתר בנושא שיכול לעזור לי חשובה לציין זהו פרוייקט תיאורטי בלבד לא מעשי אלא למשהו מכן יש כסף שאין לו מה לעשות איתו וגם אז לא נראה לי שזהיצא לפועל תודה מראש מזל

98OF12

New member
עיצוב מיוחד לבית-קפה

אם את רוצה לעצב משהו שאין בארץ אני ממליץ לך על בית-קפה וינאי.

cafesito

New member
ערכת אספרסו לאופנוענים../images/Emo61.gif

מזל שלום כרעיון לעיצוב פנטזית קפה, מה דעתך על ערכת אספרסו (עם מקינטה) לאופנוענים? היום אנו משתמשים בגזיות מכוערות ועליהן מקינטה ל3 מנות. בטיולים אין בעיה עם מתלכלך מסביב ותמיד נחמד כשיש מערכת או ערכה ייעודית ומעוצבת. בהצלחה.

מזל טל

New member
שגעון לאופנועים???

שלום אני מבינה את השגעון שיש לך לאופנועים או אולי אפילו לא אבל אני די מצטערת זה שייך למחלקת העיצוב התעשיתי לצערי לא אוכל למלא את בקשתך הצנועה מאחר ואני פועלת בתחום העיצוב פנים ויותר עוסקת בחללים ומבנים אם באמת בא לך יש לך אפשרות לפנותלפורום העיצוב התעשיתית או לחילופין להגיע עם הצעה לפרוייקט לתלמידי עיצוב תעשיתי כתוב בכתב ואני אנסה להעביר את זה לגורמים המתאימים בבית הספר בו אני לומדת ואולי הפרוייקט הבא של המחלקה יהיה עיצוב אותו אלמנט בכל אופן תודה על הרעיון מזל

למעלה