שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo13.gif

אני קוראת את הפורום החביב שלכם כבר כמה זמן, אחרי הפנייה של קתרינה הגדולה שהייתה פה פעם (היא מוסרת ד"ש ומחשבות חיוביות...
). גם לי יש מידי פעם חצלולים, תמיד מ-DILDים. ברגע שיש לי תחושה אני מאמתת אותה עם בדיקת שעון דיגיטלי, או כתוביות אקראיות. בכל מקרה, תמיד יש לי בעיה לשמור על החצלול לאורך זמן. ניסיתי לחכך את הידיים, לצעוק ואפילו להסתובב במקום (הפסקתי עם האחרון-זה פשוט הוציא אותי לחלוטין מהצלילות). אז אם יש למישהו עצה טובה בקשר לזה-זה מאוד יעזור. אז תודה רבה! good night, sleep tight and don't let the bad bugs bite! אנתימה

בכלל צריך לשאול?../images/Emo13.gif

כי זה כיף לא נורמלי, וכי זה מעניין לראות באיזה פירוט המח שלי יוצר עולם שלם, שאני יכולה לשלוט בו לחלוטין. כי התחושות חזקות כמו במציאות, וכי כל אחד חולם לעוף, ואפשר להמשיך את הרשימה הזאת עוד המון...
אנתימה

silverhawk

New member
שלום שלום :)

לאן היא נעלמה באמת? תגידי לה שתחזור ומיד! לענייננו, השיטות להגברת הצלילות הן דבר מאוד אינדיבידואלי ואת פשוט צריכה למצוא את זו שעובדת בשבילך. אם אלו שהזכרת לא עובדות, נסי להתמקד בחפץ כלשהו סביבך, נסי לשטוף את הפנים או נסי להביט בידייך. משהו בטוח יעבוד. :)

תודה רבה!

אכן ההתמקדות בפרטים עוזרת, אבל רק לזמן קצר. בכל מקרה אני אנסה את הקטע עם הידיים. אנתימה

למעלה