שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מגיעה לסין בפברואר עם עוד שלושה אנשים. אנחנו ניסע בין היתר לדרום, ל- hangzhou, souzhou או nanjing (עוד לא החלטנו סופית). נשמח לשמוע המלצות לאיזה משלושת המקומות לנסוע ואיפה מזג האויר יותר נעים עכשיו. גם אם אפשר, נודה לכם על המלצה להוסטל שם- אנו רוצים הוסטל עם אפשרות לקחת חדר אחד לארבעתנו במחיר סביר. תודה מראש

guanyin

New member
אם אתם רוצים תגובה ממש טובה

רצוי בכותרת לכתוב משהוא על "שוייצריות" או "מסעדות הודיות", ואז OMIZ מיד יופיע לענות...
אני אישית אהבתי מאד את HZ, סוז'ו ממש קרובה, אפשר לראות כמה גנים בתור טיול יום (טיפה יקר...) אבל לא נראית לי כמו מקום מרתק להעביר בו את הלילה, ובננג'ינג לא הייתי. אבל אני מכירה מישהיא אחרת שהיתה...

Omiz

New member
נועה מבקשת, אני עונה

שלום, SUZHOU ו-HANGZHOU, די קרובות אחת לשניה, מרחק של כשעה\ שעתיים ברכבת או אוטובוס. NANJING כבר יותר רחוקה, מרחק של כ-3 שעות נסיעה מ-SUZHOU. היא גם עיר נחמדה כך שהבחירה קשה, אני כמובן הייתי מכניס את HZ בכל מחיר. HANGZHOU - הוסטל נחמד במרכז העיר,שנקרא MINGTOWN INTERNATIONAL YOUTH HOSTEL בכתובת No. 101 Nanshan Road מול zhonggoumeiyuan, בית הספר לאומנויות ב-HZ. יש חדרים ל-4 (2 מיטות קומותיים), 50 RMB למיטה, בלי שרותים צמודים. מקומות לראות: האגם המערבי,Xihu - 西湖, ומסביבו אינספור פגודות, מומלץ טיול אופניים מסביב Dragon Well Tea Fields 龙井茶田 באופן כללי זו עיר מודרנית, מאלה ברים, מסעדות ומרכזי קניות, ניתן למצוא את רוב בדברים באתר החדש שנפתח ל-MORE HANGZHOU SUZHOU - גם לא רע, יש איזה 5 גנים שלכל אחד צריך לשלם בנפרד. יש את הגדול ביותר עם הפגודה הנוטה שדי ממצה את העסק ב-NANJING יש את FUZIMIAO, ואת ZIJINSHAN וקברו של סון יאט סן, הנה עוד קצת מהאינטרנט מזג האוויר דיי קריר בעונה שציינת, ב-NJ הכי קר מבין ה-3, קחי בחשבון את ראש השנה הסיני החל ב-17 בפברואר תהני !

Omiz

New member
הכל טוב...

יום עבודה רגיל... אולי שבוע הבא נהיה ב-HZ, יכול להיות שהבאסטה שם תתפרק ותעבור ל-SH... תהיי בקיישר !

למעלה