שלום לכולם!

RichardSmith

New member
שלום לכולם! ../images/Emo13.gif

הנני סטודנט למתמטיקה וכלכלה בעברית, שנה שניה (אבל חוזר על הראשונה
) החיים הסטודנטאלים בהחלט נהדרים, התקופה... אין מילים לתארה. בין השיעורים לספריה, מוצא זמן "להתנדב" בפר"ח, רוקד סלסה, כדורגל ופה ושם גם יוצא לפאבים וכו', אבל הזמן המושקע בלימודים די גדול. אדם.

Lir האחת

New member
היי אדם ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
אני גם שילבתי עם הלימודים שיעורים פרטיים, מכון כושר, התנדבות, בילוי עם חברים ועוד... חשוב באמת לזכור שלימודים זה לא ה-כ-ל! צריך לדעת לשלב, ולהמשיך לחיות

RichardSmith

New member
אפשר לדעת...

אילו דברים את עושה שם? נשמע בהחלט נחמד ותורם. קצת מעלה לי אסוציאציה של פאטצ' אדאמס עם הסוף ה... הנה האתר למי שמעוניין: http://www.enosh.org.il יש סניף בירושלים, אולי אבדוק אותו בהזדמנות (לא יודע אם בצד הנותן או המקבל... )

Lir האחת

New member
אני

כעיקרון אני מפעילה שם חוג מידי שבוע. אבל לא רק. בשעות שאין פעילות כלשהי, אני מנהלת שיחות עם חברי המועדון, לפעמים משחקת איתם בכל מיני משחקים של המועדון (קלפים, דמקה ועוד), מעודדת, מייעצת ובעיקר מקשיבה להם. זה באמת נחמד

שתהיה בריא!!!

אני משלבת 2 עבודות- ביייביסיטרים ועבודה בחנות צעצועים, עם הלימודים ואין מצב למצוא זמן להתנדב או ללכת לחדר כושר- אני משלמת סתם על מנוי
. איך המערכת שעות שלך- אתה לומד כל יום? |מקנאה|

RichardSmith

New member
אכן לומד כל יום.

אבל ביום ראשון, שני, רביעי וחמישי עד שלוש שעות. יום שלישי קצת עמוס, 10 עד 19:30 עם שעתיים חלון באמצע. ניסיתי לעבוד שנה שעברה באבטחה, גם לא קיבלתי את כל הכסף שהייתי אמור לקבל (אין לי כוח לריב עימם, אפילו לחפש עו"ד, אף על פי שנראה לי שכבר מאוחר לזה.) והעבודה גם הרסה לי את השנה ההיא. החיים בהחלט יקרים כאשר גרים מחוץ לבית. עבודה בחנות צעצועים נשמעת נהדרת, משהו בסגנון של BIG.

מורני !

New member
אתה ממש לא צריך לריב איתם

בטח לא עו"ד... כל מה שאתה צריך זה להרים טלפון להסתדרות העובדים ולשאול מה הזכויות שלך, והם עוזרים לך.

RichardSmith

New member
דווקא כן.

אני צריך עו"ד, או הייתי צריך כי כבר יש התיישנות, סיימתי לעבוד שם בדצמבר 05'. הקטע הוא שהחלפתי אנשים והם לא עידכנו את השעות. לפחות שתי משמרות בסך הכל, עניין של 300 שח בערך, משהו שאני יכול לחיות בלעדיו. העיקרון מעצבן. לעבוד לפי שעה זה פשע.

מורני !

New member
אולי לא הבנת מה שכתבתי

אמרתי לך שתפנה להסתדרות העובדים יש להם אתר באינטרנט, חפש את הסניף הקרוב לביתך, ותתקשר תשאל מה אתה יכול לעשות בעניין ואיך הם יכולים לעזור לך. יש להם עו"ד בדיוק בשביל זה.

RichardSmith

New member
דווקא הבנתי.

תקופת עבודתי שם היתה לפני שנה, אני בספק אם זה עדיין רלוונטי.

מורני !

New member
לא עולה לך כסף לבדוק

אבל בתכלס לא ניראה שאתה ממש רוצה.. אז סגרתי את הנושא. יום טוב, חג חנוכה שמח.

למעלה