שלום לכולם

הילוש152

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני צריכה עזרה :) אני צריכה להכין שח מט ממוחזר. חיילים -אספתי. כל מיני בקבוקי אקטימל מעדנים וכד'.. עכשיו נשאר לי הלוח. קניתי 2 גילינות של קרטון ביצוע.ואני רוצה לעשות את הלוח שח עם נפח. אם מישהו הצליח להבין. =\ ובנוסף להכין 2 קוביות קטנות ממנו גם. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להדריך אותי לתת עצות או סתם משהו...אני קצת נואשת
תודה מראש!!

ורדה 1

New member
אני לא בטוחה שהבנתי לגבי הלוח לוח עם נפח? האם את מתכוונת שיהיה ממש כמו קופסא אמיתית עם ציר? בכל מקרה, עדיף לך למצוא ארגזי קרטון - זה גם יותר מתאים לנושא המיחזור וגם יותר טוב למטרה שלך. ולמה? את חותכת צורה של מלבן ומשאירה מכל ארבעת הצדדים מלבנים מאורכים. עכשיו, בכל מקום שאת צריכה לקפל את הדופן את חורצת עם סכין יפנית מבחוץ כלפי פנים, רק עד לדופן השניה של הקרטון (ארגזי קרטון עשויים מקרטון גלי) ומשאירה אותה מחוברת. עכשיו את יכולה לקפל בקלות את הדופן ב-90 מעלות לכיוון המרכז ואחרי שתעשי את זה בכל ארבעת הצדדים תוכלי לחבר בפינות עם מסקינטייפ. קוביות אולי תכיני מעיסת נייר? או משארית של קרש מנגריה?

לשחמט לא צריך קוביות

מכיון שמי שלקח את הכלים הלבנים הוא המתחיל. לגבי נפח - אולי אפשר להדביק קרטון ביצוע אחד על השני עם דבק מהיר.

למעלה