שלום לכולם...

חוות נועם מזוייפים!

אני גם רכבתי בחוות נועם וכשרק הגעתי לשם הם אפילו לא שאלו אותי איזה סגנון אני רוצה לרכב וישר בלי לשאול אותי הם החליטו שאני ארכב אינגליש למרות שבפרסומת שלהם היה כתוב שאפשר לרכב שם בכל הסגנדנות ואגב מי המדריך/ה שלך בחווה? שלי הייתה אלינור.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifיכולת לבקש אולי..?

מה הראש הקטן הזה? הם בכלל אל מזוייפים, זאת אחת החוות בין היחידות בארץ שאני באמת יכולה להגיד שהסוסים שם חיים טוב ומקבלים טיפול ראוי, חווה מצויינת ואנשים שם מקסימים.. אני לא יודעת איך הגעת מזה למזוייפים..

lions queen

New member
../images/Emo23.gifולא, אני לא רוכבת שם..

ככה שאני בטח לא משוחדת..

אם את לא רוכבת שם אז איך את יכולה

איך את יכולה לדעת שזו חווה טובה אם את לא רוכבת שם?אני בת 17 ואני רוכבת מגיל 8 התחרתי ב5 תחרויות סוסים בקפיצות ראווה מתוכן זכיתי במקום ראשון ב3 תחרויות ונראה לי שאני יודעת יותר טוב איזו חווה טובה ואיזו לא אוקיי ואגב אשמח להתכתב איתך עוד!

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחחחחחחחחחח שחצנית קטנה..

אז ככה.. א. רכבתי שם תקופה קצרה ועזבתי כי המאמנת שלי עזבה, אבל זה לא משנה את הדעה שלי לגבי החווה. ב. אני בת כמעט 19 ורוכבת מגיל 7. ג. התחרתי ביותר מ 5 תחרויות סוסים (בשני הסגנונות) והשחצנות שלך ממש מכוערת.. ד. ממש לא נראה חלי שיש לך יותר ניסיון ממני במעבר בין חוות והכרה הרבה חוות בארץ, החל מחוות טיולים (שגם הדרכתי) דרך ווסטרן ועד לקפיצות ודרסאג'. ה. ואוקיי אגב גם אני ממש אשמח להתכתב איתך עוד! ג'יזס...

tombraider

New member
נו.....

ואם אני לא רכבתי מימיי יותר מידי פעמים...אז לאיזו חווה באמת כדאי ללכת מכל הדיון הזה?

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאני ממליצה חום על נועם..

מעבר לזה, אתה יכול ]שוט לבוא לעשות ניסיון ולהחליט

tombraider

New member
המממ...

אני אשמח לבוא ולעשות נסיונות..ותודה. נ.ב אני בחורה.

אז?

אני בת 35, רוכבת שנים על גבי שנים, ועברתי לא מעט חוות. מה זה אומר על כושר השיפוט שלך לעומת שלי? לאף אחד אין מונופול על ידע, ובוודאי שלא על דעות. אני שמחה שצטרפת לפורום, את מוזמנת להישאר ומתבקשת לשמור על טון דיבור שמעודד דיון ולא כזה המוביל להתכסחויות מיותרות.

הורסמאן

New member
שלום אלופה

אני לא מכיר את חוות נועם ואני לא מכיר אותך, אבל אני מכיר רוכבים ואחד הדברים שנזקקתי לפתח פעם היתה האפשרות לזהות רוכבים, וכאלה שאינם, די מהר. גם אני מקווה שתמשיכי לכתוב כאן, וגם שתהפכי לרוכבת. בשלב זה את מה שבאנגלית נקרא Wannabe, אנא המשיכי במאמציך.

שירלי317

New member
האמת

שאני לא מסכימה עם האימרה "מזוייפים" אבל גם לגמרי לא מסכימה עם מה שאת כתבת.. אבל זה רושם אישי שלי.. אני לא רכבתי בחווה הזו אף פעם וגם לא מעוניינת, אבל אחותי רכבה שם תקופה קצרה ואני מכירה את החווה ואנחנו ברחנו משם הכי מהר שיכולנו.. כל אחד ומה שמתאים לו..

למעלה