שלום לכולם

  • פותח הנושא FlakY
  • פורסם בתאריך

FlakY

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

חזרתי לנושא של חלומות צלולים, מפני שעכשיו יש לי יותר זמן להשקיע בזה. עד כה, נהגתי לרשום את החלומות ביומן (מחברת) ועכשיו אני לא מוצא את היומן אז החלטתי לרשום את החלומות בוורד ולשמור אותם על המחשב בתיקייה מסודרת, האם שיטה זאת תעבוד אותו דבר כמו יומן רגיל?
 

John611

New member
לא בטוח.

הדבר הטוב ביון חלומות רגיל זה שהוא נמצא ליד המיטה שלך, זאת אומרת אתה ישר קם לוקח עט ואת המחברת ומתחיל לכתוב. במחשב - זאת יכולה להיות בעיה, זה הרבה יותר מסובך ועד שתפתח הכל בוורד ואת המחשב והכל כבר החלום לא יהיה טרי ויש סיכוי שתשכח חלקים ממנו... אני ממליץ להישאר עם היומן חלומות הרגיל - הכי ממולץ.
 
או: הכי טוב

לרשום באמת הכל ליומן, ואז בגלל שקרוב לוודאי הכתב לא יהיה מסודר ממש מהעייפות שלנו, ואז הוא לא יהיה נוח לקריאה, להעתיק הכל באופן מסודר ויפה לוורד.... הכי טוב
 

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד

הקימה אל המחשב וכל הפרוצדורה הכרוכה בכך עשוייה לפגום בזכרון החלומות. אני ממליץ שתעשה כפי שהציע אייל - ראשית תרשום כרגיל ביומן ורק בהמשך תעביר הכל לקובץ מסודר (אתה מוזמן גם להעלות לפה דברים מעניינים
).
 

FlakY

New member
חח תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני יעשה ככה באמת, תודה על הרעיון :)
 
למעלה