שלום לכולם

על האנרגיה המינית

האנרגיה שאנחנו מכנים "אנרגיה מינית" היא בעצם אנרגיית החיים שלנו. כאשר מדברים על "אנרגיה מינית" אפשר להתכוון ל"סקס" ואפשר להתכוון לאנרגיה הבסיסית של היצירה. בדרך כלל, כאשר מדברים על "אנרגיה מינית" בהקשרים של התפתחות אישית, הכוונה היא לאנרגיית היצירה. אנרגיית היצירה היא דבר מופלא, המזין אותנו, זורם דרכנו ומתבטא דרכנו בדרכים שונות. איזה דבר מופלא זה היכולת שלנו לברוא, יש מאין, אדם שלישי... מופלא, לא? נכון, זה לא אנחנו בוראים אותו, אלא אנרגיית היצירה עושה זאת, דרכנו. רובנו מלאים בשיפוט ובדעות קדומות אודות גילוייה השונים של אנרגיה זו, בעיקר בכל מה שנוגע לקסם היצירה של אדם חדש, או לקסם היצירה של מרחב מקודש בין שני אנשים. אשמח להרחיב עוד בנושא האנרגיה המינית, אם מישהו ירצה...
באהבה בן

אנרגיה מינית

אנרגיית היצירה שלנו, או בשמה האחר - "האנרגיה המינית" - היא זו המאפשרת לנו ליצור דברים. אנחנו משתמשים בה ללא הרף - ובלעדיה אין חיים. יש בכוחה של אנרגיה זו לרכז את כל חלקינו יחדיו, לכיוונה של מטרה אחת. ריכוז מעין זה הינו נחוץ לצורך יצירה של חיים חדשים (אדם שלישי). כמו כן נחוץ שיתוף פעולה בני שני בני-אדם, אחד זכר ואחד נקבה, כדי לחולל נס זה. כמובן, היכולת של האנרגיה המינית למקד ברגע מסויים את כל חלקינו ולאחד אותם ברמה כזאת או אחרת, יכולה להתממש גם לצרכים אחרים לגמרי, שאין להם כל קשר ליצירה של אדם חדש. אחד מצרכים אלה הינו הסטה של נקודת התפישה לצורך השתחררות מ"לופ" מחשבתי ו/או רגשי. האם קרה לכם, לדוגמא, שהייתם לכודים באיזה שהוא סוג של "לופ" כזה ושהצלחתם להשתחרר ממנו על-ידי כך שאוננתם?... האנרגיה המינית שלנו באה לידי ביטוי בחיינו מדי רגע ורגע, בלי כל קשר לסקס, בהכרח. כל מה שמאפשר לנו לאחד את עצמנו ו/או ליצור דברים מחוצה לנו, קשור הדוקות לאנרגיה המינית שלנו ומתאפשר בעזרתה. יש לנו גלים ענקיים של שיפוט לגבי המיניות שלנו. המיניות שלנו הינה אחד מהביטויים של האנרגיה המינית שלנו, אחד מהביטויים של יכולת הקסם המופלאה שלנו. אנחנו אוהבים מין, אוהבים מגע, אוהבים קרבה. אנחנו בנויים לכך. אבל כל מה שקשור למין וגם למגע אפוף אצלנו בהמון חוקים, כללים ונורמות. אנחנו מסתירים את המיניות שלנו, מתביישים בה ומעצבים אותה בצורה מסויימת. רק ביטויים מסויימים שלה, בצורות מסויימות ובזמנים מסויימים, יחשבו בעינינו לנאותים וליפים. כל שאר הביטויים שלה יישפטו ויידחו. בדרך זו אנחנו דוחים בעצם את עצמנו, מפני שאנחנו יצורים מיניים. האנרגיה המינית שלנו היא כוח טהור - וביטוייה ה"מיניים" טהורים גם הם, אבל קשה לנו לפתח הן את האנרגיה הזאת והן את ביטוייה ה"מיניים", מאחר וכל מה שקשור לנושא זה עטוף בחוקים ובאזהרות. האנרגיה המינית היא זו המאפשרת לנו, בין היתר, להסיט בנקל את נקודת התפישה שלנו בקלילות ובאלגנטיות לכל מקום שאליו אנחנו מעוניינים להסיטה - ולקבע אותה שם ביציבות ובבטחה. כאשר אנחנו ישנים, נקודת התפישה שלנו מתרוצצת כמטורפת. באמצעות האנרגיה המינית יש באפשרותנו להשליט סדר בתנועה כאוטית זו - ואז חלומותינו האקראיים והמבולבלים הופכים בהדרגה לצלולים יותר ויותר, עד שהם מאפשרים לנו לתפוש את המציאות בצורה קוהרנטית בעודנו ישנים. האנרגיה המינית היא זו המאפשרת לנו ליצור, בעזרת אדם נוסף, "מקפצת תודעה" המאפשרת הן לנו והן לו להגיע למימדים אחרים של תודעה. האנרגיה שלנו המינית שלנו איננה מסוגלת להתחדש. אנחנו נולדים עם כמות מסויימת ממנה - והיא הולכת ומתכלה. עם זאת, יש בכוחנו להגבירה ולהעצימה. סתירה? רק לכאורה...

deep ocean

New member
ואוו, כל כך נכון

ואני לאט לאט משתחררת לגמרי מהשיפוט+הכללים+ההתניות שקשורות לאנרגיה המינית הזאת!!!! זה לא מקרי, שככל שלימודי הקונג פו+אומנות היכולת מתקדמים, כך אני מתגברת על השיפוט שקשור באנרגיה זו. כרגע למשל, אין לי בעיה להתחיל עם מישהו בידיעה שאני מתחילה איתו לשם דבר אחד בלבד-הסקס. בעבר לא הייתי מסוגלת לעשות כך, כי היה שיפוט אדיר. זה כל כך משחרר להיפטר מהחוקים האלו!!!

krishna

New member
טנטרה אישית

המנגנון העיקרי שדרכו אני מיתקדם הוא פשוט : אני מגרה את עצמי מינית עים ,פורנוגרפיה ,אוננות או מין עים החברה . ליפני שאני מגיע לאורגזמה ואני נורא מרוגש אני נירגע...בנקודה זאת ניתן לבצע מדיטצית התבוננות או כול דבר אחר.במין עים החברה זוהיא הנקודה שבה אנחנו משחקים הרבה או פשוט נימצאים יחד. אים וכאשר מגיעה אורגזמה (לא תמיד אני בוחר לקבל אורגזמה )אני מכווץ את שריר חיץ הנקבים(מיתחת לאשכים,)ואנרגית האורגזמה עולה במעלה ערוץ פנימי שנימצא בגוף.האנרגיה דואגת לנקות ןלהסיר מישקעים עמוקים מאוד וניתן גם לחוות אורגזמות אחרות כמו למשל :היום האורגזמה עלתה לי לגרון וחויתי אותה שם.מעניין אותי לדעת מה יקרה כשהיא תגיע לעין השלישית.....

krishna

New member
שחכתי דבר חשוב.

השיטה יעילה כאשר נימנעים מליפלוט את הזרע,ולשם כך הכווץ של השריר שבה לחסום את יציאת הזרע. דבר שני וחשוב הוא שהמודעות עולה ומיתחזקת פלאים והריי זוהיא המטרה שלנו. בידידות ערן פרחי

deep ocean

New member
תודה על השיתוף. נשמע מעניין

"לפני שאני מגיע לאורגזמה ואני נורא מרוגש אני נירגע...בנקודה זאת ניתן לבצע מדיטצית התבוננות"-אני אנסה את זה בפעם הבאה
"ואנרגית האורגזמה עולה במעלה ערוץ פנימי שנימצא בגוף.האנרגיה דואגת לנקות ולהסיר מישקעים עמוקים מאוד"-אני אנסה להיות מודעות לדברים האלו גם כן. יום נפלא שיהיה לך מיכל

deep ocean

New member
הסקס שאני חווה הוא עוצמתי

אם אני נמצאת עם האדם בהרמוניה (ואם הוא עוצמתי אז בכלל) עוד שיטות להפוך את המין לעוצמתי (אצל נשים)?

בדקתי עבורך באינטרנט של היקום ../images/Emo13.gif

והנה כמה הצעות כלליות, בסיסיות (אם את רוצה אני אחפש יותר לעומק, אבל גם את יכולה
):
למקד את תשומת הלב ברחם
להיות מודעת להיותי ל"זכר-נקבה": גם להיותי זכר, גם להיותי נקבה, גם להיותו זכר, גם להיותו נקבה (ול-6 הקשרים שנוצרים באופן זה)
לשמור על המודעות ולא להניח לנקודת התפישה לנוע (כמו בחלימה)
להשתמש באנרגיה לצורך הסטת נקודת התפישה
להתבונן בכל מה שעולה
להתבונן בעיניים של הפרטנר (בהתמדה) ושהוא יתבונן בעיניים שלך
להקשיב עמוקות (בעזרת האוזניים) לכל נשימה, לכל אנחה, לכל אנקה
מודעות אל הנשימה של שניכם
להיות מודעת אל השיפוט
להניח לכל איבר ולכל תא בגוף להשתתף בחגיגה (כלומר, לקחת חלק בשידור ובקליטה של האנרגיה) יש שם עוד המון חומר בנושא, אבל לא היה לי כוח להתעמק בזה...

deep ocean

New member
וואי איזה תענוג ../images/Emo6.gif

אני אעשה זאת בפעם הבאה!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מחכה לזה בקוצר רוח!!!!!!!!!!

deep ocean

New member
דרוש גבר

שיראה בסקס כדבר כיפי, יפה ונהדר שלא יראה באנרגיה זו כדבר נמוך שיאהב לרדת לי שיש לו כוח פיזי והוא לא מתעייף מהר שיש לו נתונים מרשימים (אתם יודעים היכן) שהוא יהיה סקסי שיהיה חלק יחסית שיהיה מחובר לצד הנשי והגברי שבו-שלא ירצה רק להיות למעלה! חהחהחהחחהחהחחהחהחה סתם סתם אני לא באמת מתכוונת לזה את הפרטנרים שלי אני מעדיפה למצוא לפי מראה עיניים. ובן, אני אכסח אותך אם תשים את זה בטאג ליין..

deep ocean

New member
אני כזאת מדהימה!!!! ../images/Emo6.gif

שאני כותבת מה שעולה לי בראש ללא פחד/בושה!!! אני כל כך אוהבת את עצמי!!!!! אני אדירה!!!!!!!! כן!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נפלאה כל כך!!!!!!!! מי מתוקה??!!!! כן אני!!!!!!!!!!! מיכל בהתקף אהבה עצמית ללא שיפוט (מה זה שיפוט בכלל? חהחהחחהה)

deep ocean

New member
חהחהחחהה

אמרנו שלא נחליף שמות. טוב נו עלית עלי
אז מה השם האמיתי שלך?

deep ocean

New member
יאללה יאללה ../images/Emo13.gif

בכרטיס האישי שלך כתוב את השם האמיתי שלך. שלום איתי

בהמשך לדברים, טכניקת-עזר לגברים

בסמוך לגמירה (לפליטה) להפסיק הכל... להדמים הכל. לשקוט. להתבונן. להרפות. עד מהרה הגמירה (הפליטה) תתרחק... ואז אפשר לחדש הכל. וכששוב מתקרבים לגמירה - עוצרים פעם נוספת. בפעם השלישית מניחים לעצמנו לגמור ונהנים עד הסוווווף!!! כדי להצליח בכך, יש עצור מוקדם מספיק ולא ממש סמוך לגמירה, כי אז כבר לא נצליח לעצור...
מומלץ להתאמן על זה בעת אוננות - כדי שבעת משגל נוכל להשתמש בכך בקלות. טכניקה זו מאפשרת לנו בהדרגה להאריך את משך ההנאה שלנו מהמין. זוהי טכניקה פשוטה ובסיסית וכיף מאוד לתרגל אותה.

למעלה