שלום לכולם

In Limbo

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אני מתכננת בעוד כמה חודשים (3-4) לצאת מהבית ולשכור דירה לבד, ללא שותפים, באיזור המרכז (תל אביב-יפו / רמת גן / גבעתים). אין לי הרבה רהיטים משלי פה בבית של ההורים, הערכתי הערכה גסה שאני אצטרך משהו כמו 10,000 שקל בשביל ההתחלה - לקנות כמה רהיטים לא יקרים (איקאה יקירתי), צבעים לקירות, וכל מיני דברים שבטח יצוצו על ההתחלה. אני לא מחשיבה פה את שכר הדירה כי אני עדין לא יודעת בדיוק מה אני רוצה ואיפה, וגם כי אני יודעת שב3-4 אני אוכל לחסוך הרבה יותר מ10,000. זה נראה לכם סכום כסף הגיוני בשביל התחלה? אני צריכה הרבה יותר?

כן כבר אמרתי לך

לא עדיף להשקיע את הסכום הזה בקוסמטיקה/בגדים/הסרת שיער בלייזר ולהשיג רהיטים בפחות כסף כמו האפשרויות שכבר העלתי בפנייך? אני עברתי במקור לחדר ריק לגמרי למעט ארון בגדים קטנטן, וריהטתי את החדר בקצת יותר מ-3,000. אצלך מדובר אמנם בדירה שלמה ולא בחדר אבל עדיין, היות שיש לך חלק מהרהיטים אני לא חושבת שאת צריכה להגיע לכזה סכום, במיוחד אם תהיי יעילה.

In Limbo

New member
האמת בובה

שכמו שיש לי פאטיש לקוסמטיקה יש לי גם פאטיש לרהיטים ולעיצוב. רהיטים בשבילי זה מעבר למשהו לשים עליו את המנורה, אני צריכה רהיטים שאני אוהבת, דברים שאני בעצמי בחרתי. אחרת אני מעדיפה לא לקנות כלום....

עזבי אותך פלצני...

לכי עם הרגשות שלך (כמובן במידה ויש לך תקציב
) אם את אוהבת רהיטים - אז לכי על זה

Laybe

New member
לכי על זה

סוף סוף יש לך חלל לגמרי משלך שאת יכולה לעשות בו מה שעולה על רוחך, חבל להתפשר ולקנות סתם דברים . כדאי להשקיע זמן ואנרגיה ומשאבים בשביל שיהיה מקום יפה ונעים לחיות בו. חוץ מזה גיליתי שקצת צבע עושה פלאים גם לקירות העייפים והמרוטים ביותר, מניסיון...

In Limbo

New member
חייבת צבע..

החדר שלי כרגע צבוע בצבע אדום, כל שנה בערך אני צובעת אותו מחדש בצבע אחר

pixiER

New member
תלוי כמה מרוהט

אם למשל תצטרכי גם לקנות מכונת כביסה, מיטה, ארון, מקרר ומיקרו, זה כבר הוצאה ענקית, של לפחות 5000 שקל בערך... אחרי זה כבר תלוי בך: טלויזיה, מחשב, מערכת סטריאו, מדיח, מייבש, סלון, זה כבר לא מאסט, אבל נעים... זה עוד כסף... אחרי זה יש את הריהוט הקטן יותר, כלי אוכל, כלי בישול, שולחן כתיבה, תנור לחורף, מאוורר לקיץ, ומכאן היד נטויה ונטויה... בקיצור, הבנת את הנקודה, תתחילי עם מה יש לך, ותעשי חשבון מה הכרחי, מה קצת פחות, ותתחילי לעשות חשבון...

למעלה