שלום לכולם

Da Fish Snake

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

וואי הרבה זמן לא כתבתי פה
אני צריך את עזרתכם... אני עכשיו בשלבי עריכה סופיים של הסרט גמר שלי... השנה החלטתי שפסקול הסרט יהיה ברובו קולדפליי
בעיקר We Never Change ו- Amsterdam... בקיצור... אני לא יכול להשתמש רק במוזיקה של קולדפליי... ופה אתם נכנסים לתמונה
(או יותר נכון לסאונד) אני צריך מנגינות כאלה רגועות, שקטות, יפות, בסגנון ההתחלה של We Never Change ושל Amsterdam ואפילו של Warning Sign... צריך שזה לא יהיה של קולדפליי (כבר עברתי על כל השירים של קולדפליי יותר מפעמיים) ושזה לא יהיה מפורסם מדי... עדיף גם כמה שיותר מנגינה ללא מילים, פחות שירה... אז אם למישהו פה יש רעיונות לשירים ספציפים שיכולים להתאים לי, אני אשמח
תודה מראש
אגב, עם כל רעיון, תכתבו את השם המלא שלכם כי יש קרדיטים בסוף הסרט.

jony543

New member
תגובה

טוב דבר ראשון אולי תגיד על מה הסרט שאני ידע איזה מוזיקה אפשר לשים שם..... אז יש המון קטעים יפים שאפשר לגזור מ atom heart mother של פינק פלויד אפשר גם תפתיח של one של יו2 וגם את הפתיח של קארמה פוליס וכמובן את הפתיח של סטארווי ושוב, תגיד על מה הסרט ויהיה יותר קל.

Da Fish Snake

New member
זה מסובך להסביר על מה הסרט...

בגלל זה אני פשוט מסביר בערך ת'כיוון שאני מחפש

מאגנובב../images/Emo3.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

מממ תנסה את האלבום החדש של הרד הוט צ'ילי פפרז! יש בו קטעים ממש יפים... בלי שום קשר אני מוצאת את עצמי מפרסמת תאלבום הזה בכל מקום
עלי הוא השפיע חזק אהה ובהצלחה

Da Fish Snake

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אם למישהו יהיו עוד רעיונות שישרשר לכאן בבקשה

Roy1232

New member
wish you were here - pink floyd

וואי באמת הרבה זמן לא היית פה
אז ברוך השב. ו... חוץ מהשיר שציינתי בכותרת, תנסה את no surprises של רדיוהד או את fake plastic trees (אותה להקה) מקווה שעזרתי נ.ב.: בכלל לרדיוהד יש המון שירים שיתאימו לך...

jony543

New member
No suprises באמת אחלה

ורועי שמתי לב שהמכרת ל-2 השירים האלה בזמן האחרון

Roy1232

New member
חחחחחח

שירים גדולים, אני יכול להגיד שעוברים הרבה שירים של קולד

Galadriel 3000

New member
עם שירים בעברית יש בעיה

כי צריך לבקש אישור מהאומנים בגלל זכויות יוצרים.

Galadriel 3000

New member
אין לי מושג

אבל ככה המורות שלי לתקשורת אומרות אז אני מאמינה להן.

דיתוּש

New member
Katie Malue-Nine Million Bicycles

היא שרה הרבה, אבל יש קטעי מעבר בשיר שהם נעימים ורגועים, תוכל לשלוף אותם מהשיר עצמו. שירי צ'ילאאוט ברובם, די טובים. אתה יכול להקליד Chillout במנועי חיפוש לא חוקיים שאסור להזכיר את שמם (וולדמורט!!! סתם, אסוציאציה). ממליצה לך לחפש בכל אממ תוכנה לא חוקית
תחת המבצעת Enya, וגם תחת המבצע Yanni. יש להם מוזיקה נפלאה! בהצלחה רבה!

jony543

New member
וווא זה שיר מזה יפה

יחסית לפופ אבל גם המילים מאגניבות

למעלה