שלום לכולם אני חדשה פה אני רעות מקווה להשתלב מהר
ר רוקדת מהנשמה New member 14/5/06 #11 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!! אני ג'ני ואני גם דיי חדשה.. השתלבות נעימה.. יום טוב
C coral100 New member 15/5/06 #16 שלום רעות!..ברוכה הבאה! תשתלבי מהר..אל תתביישי לשאול..אני פה בשבילך!!! חח...קוראים לי קורל ואני מהצפון..ופה בשבילך תמיד!אמרתי את זה כבר לא?!!
שלום רעות!..ברוכה הבאה! תשתלבי מהר..אל תתביישי לשאול..אני פה בשבילך!!! חח...קוראים לי קורל ואני מהצפון..ופה בשבילך תמיד!אמרתי את זה כבר לא?!!
E EVGIRL New member 15/5/06 #21 היי קורל../images/Emo13.gif תודה רבה אני גם מהצפון..אני מקרית חיים..תודה כל הכל
T TauberiT New member 15/5/06 #23 קרית חיים?../images/Emo12.gif סבתא שלי נולדה שם לא סתם, היא ואחותה התאומה הן הילדות הראשונות שנולדו בקריה נראלי שזה היה קרית חיים טוב טוב, סיימתי לחפור
קרית חיים?../images/Emo12.gif סבתא שלי נולדה שם לא סתם, היא ואחותה התאומה הן הילדות הראשונות שנולדו בקריה נראלי שזה היה קרית חיים טוב טוב, סיימתי לחפור
ש שירלי קטש New member 15/5/06 #24 גם אמיר פיי גוטמן נולד שם סתם היה בא לי לכתוב את זה חחחח זו הייתה תקופה שאני לא רוצה לזכור... או לחזור אליה...
גם אמיר פיי גוטמן נולד שם סתם היה בא לי לכתוב את זה חחחח זו הייתה תקופה שאני לא רוצה לזכור... או לחזור אליה...