שלום לכולם

רינתי15

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

קוראים לי רינת אני בת 16 מב"ש אחי התאמן קפוארהופרש אחרי 3 שנים.. אני נורא אוהבת קפוארה וכרגע חזרתי מטקס הבטיזדו 2006 שהיה בב"ש היה מדהים באו 2 ברזילאים מדהימים שעשו ריקודים פשוט יוצאי דופן היה מדהים זהו מקרווה להשתלב=]

Molejo CDO

New member
ברוכה הבאה

יש לך מושג של מי היה הבטיזאדו שהיית בו?...כאילו מי המדריך שעשה את הבטיזאדו? או מי היו שני הברזילאים שראית?

רינתי15

New member
אממ

המדריך זה אמנון אני לא זוכרת את השם משפחה ואין לי מושג מי הברזילאים אני ינסה לברר=/

Baiana

New member
קודם כל ברוכה הבאה....

דבר שני- מולג'ו- כתבת לראשונה בהיסטוריה "ברוכה" ולא "ברוך"
דבר שלישי- לבטיזאדו שלנו באים מברזיל: Mestrando Peixe Cru וprofessor montanha אז אולי הם גם באו לבאר שבע...לא הייתי בבאר שבע אבל שמעתי שאמור להיות מגניב=]]

Bencao A

New member
אחחח הבאטיזאדו שלנו...:p

גמני מב"ש.... רינת? לא מוכר לי, ז'-יב' או מבוגרים? אצלנו היה מסטראנדו פרני לונגו ופרופסור מונטניה (וכן פשי קרו יאמן בצפון...:) ) מדהימים, פשוט מדהימים. הסדנאות מהנות עד כאב (כן כן לגמרי...) ויש להם כל כך הרבה מה לתת, מה ללמד... ומונטניה כזה מקסים, הוא כזה חמוד!!! והבטיזאדו היה נהדר, נורא נהניתי... הופענו במקוללה....:) אחחחח היה נהדר!!!! (טוב דיי אני מגזימה.....XD ) *אני צהובה כתומה יאיייי!*

Molejo CDO

New member
קודם כל

זה מולז'ו לא מולג'ו...וכן יש הבדל דבר שני תאמת רשמתי בהתחלה ברוך הבא ובידיוק לפני ששלחתי נזכרתי שכל פעם הייתי טועה [בזכותך] שמתי לב ושיניתי ודבר שלישי אין לי מושג מי אלה הברזילאיים האלה וגם את האמנון הזה אף פעם לא שמעתי עליו חשבתי שזה קפיטאו [דרור] שעשה תבטיזאדו וששני הברזילאיים האלה אלו Mestre Espiro Mirim ו Instrector Marsiho

Baiana

New member
....

סבבה, מהיום מולז'ו... ה-"אמנון הזה" זה Graduado BEDUÍNO, והוא מאמן של אבדה בבאר שבע..ואין לי מושג מי זה קפיטאו..אני לא יודעת מי היו הברזילאים שבאו, יש מצב שמי שאמרת..אבל אלינו באים אחרים=]

Bencao A

New member
מותק הבעיה היא...

שאתה לא באבאדה, אם היית באבאדה היית מבין על מי מדובר.... תצטרף, עושים חיים פה...:p

למעלה