שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

המחשב שלי שבק חיים וכרגע התעורר לחיים בעזרת אנשים טובים לכן לא יכלתי להיכנס לכאן
קראתי כעת את התגובות שלכם לגבי התוכנית של התירגום ולגבי התשובה שגילי המתרגמת שלחה לי. וכאן אני שואלת אותכם מה נעשה עכשו? האם אתם רוצים לשתף פעולה או שאתם מעדיפים להניח לזה ולחכות? כי אם כן, צריך אנשים על הכתפיים שמוכנים להקדיש זמן. אני לצערי הרב נאלצת לחרופ/לחרוש/לאכול/לישון/לחלום על הפסיכומטרי במשך חודש וחצי תמים ולא יהיה לי שום זמן חוץ מ20 דקות של התאוששות כאן פעם ב.... והמשימה הזאת דורשת השקעה מרובה. האם אתם רוצים לעשות את זה או שנוותר על זה?

jogy

New member
מאודד!!!

מאוד חשוב לי שלא יהרסו לי ולא לאף אחד!! אני בעד העצומה באינטרנט ... לדעתי מישהו שיכול להוציא עצומה צריך לפרסם בו נוסח ראשוני (בלי להפיץ באינטרנט) שנעבוד עליו ביחד.. ואז כשנחליט שזה מספיק טוב, להפיץ בכל הפורומים של האתרים הגדולים של הארי פוטר ולבקש מהם גם להפיץ...אבל האתרים הממש ממש גדולים,...כמו האתר של רולינג, או של הסרט, או כל אתר גדול של הארי פוטר שמוכר בעולם ויש לו פורום... אבל צריך לעבוד על הנוסח של העצומה ביחד, ולא לשכוח!-צריך סעיף בעצומה שמבקש מרולינג להוציא את הספר בקיץ! מה יעזור אם יצא הספר בשפה שלך ותתחיל לקרוא אותו, אבל מישהו שקורא יותר מהר ירוץ בבצפר ויצעק את הסוף?! זה מוגדר כספר ילדים ורוב הקוראים הם ילדים שבחופשת הקיץ יכולים לשבת בבית ולקרוא בלי לפחד שיגלו להם!

הבקשה לגבי הקיץ קצת בעיתית

מפני שבכל מקום בעולם הקיץ יוצא בזמן אחר, וכך גם אם אצלינו בישראל יהיה קיץ וחופש, במקום אחר בעולם יש חורף ובצפר.

אני מודעת לזה..... איייייי../images/Emo3.gif

אני חושבת שצריך לחשוב איך לזוז בנושא הזה.. הבעיה המרכזית היא חוסר זמן וחשיבה איך להתגמש עם הזמן הפנוי... כמובן שרובנו יעדיפו לעזוב את זה ולהתרכז בעניינים אחרים או נטייה לחשוב שזה ביזבוז זמן על העבודה של התוכנית הזאת, אני שמחה שיש אנשים שמוכנים להירתם ולהתנדב לזה אבל השאלה היא מתי שעון החול הולך ואוזל ואחר כך נבכה+נתעצבן המון.... טוב, ימים יגידו מה צופן התוכנית הזאת. מקווה שהכל יהיה לטובה.

פיבסי

New member
אולי נחכה עד

לחופש הגדול... אני יודעת שזה הרבה זמן אבל אז יש לרובנו יותר זמן לאלה שעדיין במערכת החינוך (משתתפת בצערכם) יש חופש גדול וסטודנטים יש גם חופש של כמה שבועות... ואז כל גדולי המחשבים יוכלו לעלות אתר שיעשה עצומה שיצא הספר השביעי יחד עם התרגום... אני מתנדבת לעצב את האתר ולשחק אם התוכנות html java scripet ו asp אני מניחה שעכשיו צריך מישהו שיתן רעינות לעיצוב ושיודע לעלות אתר לאינטרנט ומישהו ברמה אנגלית טובה שיעצב את העצומה או איך שלא יקרוא לזה... ואחרי כמה זמן שנעבוד על זה... יהיה צריך לחפש רק פורומים בחו"ל ולפרסם את האתר..... אבל כמו שאמרתי בו נחכה עם זה כמה חודשים

black robe

New member
אני חושבת שעדיף לחכות לחופש../images/Emo63.gif

הגדול. עדיין לא יצא הספר באנגלית וזה נראה לי קרוב מדיי לשלוח לה מכתב עכשיו.

jogy

New member
לא מדוייק...

צריכים דבר ראשון לשלוח לפני הוצאת הספר מן הסתם, כי אנחנו רוצים להמליץ על התאריך (לא אכפת לי תאריך העיקר שיצא בחופש)... וזה לא נראה לי יהיה מכתב... לא נראה לי שלמישהו יש את האי-מייל שלה... אבל היא כן קוראת תגובות באתר שלה...אז אחרי שנפרסם את העצומה אחרי שנחליט על נוסח והמונים מכל העולם יחתמו עליה (הלוואי...) נשים קישור כתגובה באתר ונקווה שהיא תקח את זה ברצינות...

אני חושב

שנוותר על זה. אין מה לעשות, גמני קורא רק בעברית ואני לצערי הרב ייאלץ לרדת לבונקר למשך חצי שנה. וואלה התייאשתי.

לפעמים הבלתי אפשרי הוא אפשרי

אמונה, נחישות, ידע, ודיפלומטיות (יחסי ציבור) יסדרו את העולם. אמן סלה. בינתיים אני חושבת שנניח לזה עד החופש הגדול. בזמן הזה אפשר לברר כל מיני דברים קטנים ומעצבנים כמו בניית אתר בינלאומי עם שפות שונות או אנגלית..... רק לא לוותר....

למגר את מגפת ספויילר העולמי *פלאק*

העולם מחולק לשניים. אלה שכיף להם ואלה שבאסה להם. אנחנו (אני מקווה) מתכננים לעשות תוכנית שתנסה לשכנע את רולינג והמול"ים שלה לפרסם את הספר בכל התירגומים כולל עברית יחד עם הוצאת הספר באנגלית, כלומר שכל העולם *יקבל באותו יום* את הספר על מנת להימנע ממגפת ספויילר שנמצא בכל עץ רענן וחלקה קטנה שבששון ובשמחה נותנים "הראשונים שראו אותו" ספויילר עם כוונה ובלי כוונה (עלק) וגם כדאי לא להרגיש מקופחים ואומללים על שנאלצים לחכות זמן מה עד שמגיע תירגום הספר.

למה??? התכוונת לפרוש מהפורום

בגלל ספויילרדים?? :0 אני ממש לא.. עד הספר החמישי כולל לא ידעתי כלום.. לא אמרו לי , לא קראתי.. וקבלתי את השוק של החיים שלי בסוף החמישי, וגם בסוף הרביעי. אז החלטתי שעל השישי אני יידע כבר הכל.. ומשהו שלא הבנתי מה אתם מתכוונים לרשום לה? הרי יש ספויילרים איזה חצי שנה לפני שהספר יוצא אז מה זה יעזור?

תראי

מדובר כאן בספר האחרון ואני לא מוכן שיגלו לי גם מה, שהארי אכל בארוחת הבוקר. אני לא יודע מה אני יעשה, אבל נראה לי שברגע שייצא הספר באנגלית אני יפסיק להכנס לפורום (אין מה לעשות) עד שאני יגמור לקרוא את הספר בעברית. יהיה מאוד קשה לשמור על סודיות במשך חצי שנה אבל אין מה לעשות, אני יאטום אוזניים מתי שאני יתחיל לשמוע את המילה הארי, ויעצום את עיניי בכל קטע של עיתונות וחדשות בנוגע להארי (כמו שהבסליסק נמצא באזור..חח...)

../images/Emo4.gif תעשה מה שבא לך...

אבל אני לא יעמוד בזה.. כאילו אין מצב שאני לא אכנס לפורום כשאני יודעת שחצי עולם כבר יודע מה הסוף של ה"פ..

tamar05

New member
אני בעד../images/Emo9.gif

זה כ"כ מעצבן, גם הספר החמישי וגם הספר השישי נהרסו לי בגלל הספוילרים. ואין מצב שאני אדע פרט הכי קטן מהספר השביעי

למעלה