שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo13.gif

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי שמות של שירים טובים? אם להיות יותר ספציפית- רוק קל עדיף.. (קל..) תודה לכולם! פשוט אני חורשת על אותם שירים... נמאס.

svety

New member
בואי תגידי מה את אוהבת,

ואז יהיה קל יותר להתמקד. :)

אממ אמרתי רוק קל..

לא חשוב זמרים.. אני שומעת הכל. אני פשוט רוצה להכיר קצת שירים חדשים :) אז אם יש לך במחשב כמה שירים שאת אוהבת פשוט תכתבי אותם פה.. לא חשוב איזה. לא אכפת לי לנסות. תודה!

psychoit

New member
אבל תגידי לנו על איזה שירים את

חושת אולי בשביל שלא ניתן לך משהו שכבר חרשת עליו מבינה?

dirty boots

New member
אני אנסה ../images/Emo13.gif

Pink Floyd-Fat Old Sun Sonic Youth-Winner's Blues Led Zepellin-The Battle Of Everymore Placebo-The Crawl The Velvet Underground-Femme Fatale The Velvet Underground-I'll Be Yout Mirror The Smiths-Never Had No One Ever Oasis-Don't Go Away System Of A Down-Lost In Hollywood Cat Power-Maybe Not Radiohead-How To Disappear Completely Doves-The Man Who Told Everything The Beatles-For No One The Beatles-Norwegian Wood (This Bird Has Flown) Nirvana-Something In The Way Alice In Chains-Heaven Beside You King Crimson-Moonchild The Rolling Srones-Angie תתחילי עם זה

המלצה חמה לרוק קל ואיכותי

שני זמרים: juff buckley damien rice אם את אוהבת רוק דכאוני שכזה,את תאהבי אותם.

itoosh2

New member
טוב הנה כמה...

רד הוט צ'ילי פפרס 3 doors down 311 Aerosmith Alanis Morissette Audioslave Bob Dylen Brian Adams טוב אין לי יותר כוח... כל אלא שמות של אמנים מאוד טובים בינהם אין ממש קשר נראה לעין אבל כולם נמצאים בהגדרה האישית שלי לרוק קל....

למעלה